Kasiniyorlar walla evet benm esimde ALlahtan bana laf söyletmez bnli bensiz korur beni bazen anlar sinir olduğumu hemen o verir cevabını :))
Allaha şükür benim eşimde benden çok beni düşünür canımın içi birtanem ya.hatta bazen sıkılırım kayınvalidemdeyken yemekte benimle ilgilenir ay acaba kıskanıyormudur kayınvalidem hiç çaktırmıyorlar ama içten içten yoksa:))
Bencede. Cok komik :))
Antibiyotik bende adet geciktieiyo gec kalirsa adetin antibiyotikten olabilir hayir etkisi kalmaz merak erme bende oldim faranjit cok kötü gerçekten Allahim sifa versin ins
çok teşekkür ederim canım ya zaten adetim çokda düzenli değil üüüf ne yapacaksın artık hayırlı bir zamanda hamile kalırız inşallah.artık buraya hamile nasıl kalacağım falan filan diye girmiyorum muhabbete giriyorum öyle sitresli falanda beklemeyeceğim ne zaman olursa hayırlısı ile olsunda sağlıklı cümlemiz inşallah...
Benimki de korur sagolsun.arada aNnesini de korumak istiyo farkediyorum.ama annesi hic firsat vermiyo saolsun.:))
Ayyy Allahim bozmasin kiskananlar catlasin kiskananlar catlasin:94: bizdede öyle bana bakar sıkıldığımi anlar hadi evimize gidelim der kv cay iccez meyve yicez der eşim biz yemicez siz uiyin der kalkariz
Ben annesine hic onun yaninda laf söylemem annen söyle böyle demem ben bisi olduğunda aşkım annen biliyorum öyle yapmak istememistie ama ben bu duruma üzüldüm derim :)) o kafasinda yer eder zaten
Bencede. Cok komik :))
Antibiyotik bende adet geciktieiyo gec kalirsa adetin antibiyotikten olabilir hayir etkisi kalmaz merak erme bende oldim faranjit cok kötü gerçekten Allahim sifa versin ins
çok teşekkür ederim canım ya zaten adetim çokda düzenli değil üüüf ne yapacaksın artık hayırlı bir zamanda hamile kalırız inşallah.artık buraya hamile nasıl kalacağım falan filan diye girmiyorum muhabbete giriyorum öyle sitresli falanda beklemeyeceğim ne zaman olursa hayırlısı ile olsunda sağlıklı cümlemiz inşallah...
Em doğrusu çünkü bebisimizin nezaman geleceği belli Allah yazmış kaderini bize beklemek düşüyor zamani gelince gelecek zaten minikleeikiz gelmiyecehi varsa mıçimizi yirtsak care yok
Uffff yine baglanti sorunu yasiyorummm... Firlatip duvara yapistircam simdi teli...
Sizi çok özledim...
oh bebişini götür bakalım şimdiden gezmelere, el öptürmelere... harçlıkları da toplamayı unutmabugün iyiyiz bayramda tatilde olacağımız için şimdiden bebişimle annemlere gidecez :) ayyy kızlar ya ben 10 gün olmayacam bu akşamdan itibaren, çok özlicem muhabbetlerinizi... inşallah döndüğümde çok hamiş haberi alırım.
ayy bayram sonrası üst üste birsürü güzel haber alırız innşallahBayramda ben de olamam buralarda.sonucumu da haber veremem anca donuste olur. cok merak ediyorum bu sefer ya:)
geçmiş olsun canım. ilk bir ay bebek çok minik olduğu için etkilenmiyr diye biliyorum ben. sen iyileşmene bak canımmerhabalar arkadaşlar nasılsınız ben hasta olmuşum faranjit(kendimi çok kötü hissediyorum dr.a gittim 1000 mg antibiyotik ağrı kesici gargara falan filan verdi.hamile değilim içiyorum bunları ama inşallah öbür aya etkisi kalmaz değilmi arkadaşlar...bide bu hastalığı yaşayanlar varmı?
sen bir idrar testi yapsana yavru böyle stres yapacağınaya kızlar nette biraz araştırdım... dış gebelik filan yazıo. ay ben çok kötüyüm yaaa:18::18:
Allah bozmasin ve korusun evliliğimizi insAllah bozmasın bizde aynen çok iyi anlaşıyoruz.ben eşimle ilk görüşte aşk ile değil severek evlendik yani o bana göz koymuş:)sonracıma peşimi bırakmadı öle böle derken aklımı çeldi canım iykide çelmiş:))ben onu zamanla dahada çook sevdim.iykide onla evlenmişimm...
Ben soyluyorum tutamıyorum kendimi.cevap vermeyince elim ayagim titriyo bazen cunku
Gunaydin.. bana dualarinizi eksik etmeyin.. bugun ve yarin benim icin cok onemli.. insallah pazartesi guzel haberi veririm..
Gunaydin.. bana dualarinizi eksik etmeyin.. bugun ve yarin benim icin cok onemli.. insallah pazartesi guzel haberi veririm..
Allah bozmasin ve korusun evliliğimizi ins
O onun annesi elbet savunmaya gecer sen buna bu ortami yaratma bence senin verdiğin emeği o elijin tersiyle ittihini hissettir sende annene ne oluraa olsun laf soyletmezsin oda öyle iste
kahvaltımı yaptım dinlendim şimdi evi toparlayım hadi kızlar sizlerede kolay gele..
Canimm valahi superde hic durmakdik bizim grup dokturduk kiz.. baya birirkmis kurtlar.. simdide dugune gitcem hem sac yapiyorum hem sohbet.. insallah guzel haber veririrm pazartesi bebegim..günaydın canım. inşallah tertemiz bir haftasonu geçirirsin. pazartesiye güzel haberlerini yazarsın buraya inşallahee akşamın nasıl geçti anlat bakalım
Canim... fransada olmiycam o gun isvicreden guzel haberi yollarim insallah bebegim dua et..Fransadan güzel haberler gönder ins bizeeee
Canimm valahi superde hic durmakdik bizim grup dokturduk kiz.. baya birirkmis kurtlar.. simdide dugune gitcem hem sac yapiyorum hem sohbet.. insallah guzel haber veririrm pazartesi bebegim..
Canim... fransada olmiycam o gun isvicreden guzel haberi yollarim insallah bebegim dua et..
Ben burdayım kuzum ne de güzel çıkmışın cicigelin:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?