evet ya gel de söyle dimisonra çocuk yapın niye çocuk yapmıyprsunuz demeyi biliyorlar bizim Allahtan yumyum zamanı değil ama özledimmmmmm ya kocamı... dün deli oldu 2 gün daha dolmadı diye beklettim adamı keşkem bekletmeseydim ya yazıııııkkk
Hmm anladim.ama bi gun ara verilmiyo mu genelde?
Evet yaa aynen vallahaBen de geçen gün aynısını yapmıştım olmaz bir gün geçsin diye, dün de arkadaş gelince bir pişman oldum oofff dedim bu gidişle beceremicez biz bu işi
dimi yaaaa( bana telde diyorki e hani mikmik vardı bugün. e yarın yaparız dedim ben de ne yapalım. iyi peki dedi garibim kıyamam yaaaa
Eve gelmiycekmisiniz ?
Neyse ki yumyum zamanin degil canim.gelemicez galiba. akşam çıkıcam ben işten ordan kalkmamız 11i bulur. o saatten sonra bizim eve vasıta bulamayız ki
Neyse ki yumyum zamanin degil canim.
evet çok şükür ama ösledimmmmm ben
kizlar napiyorsunuz bakalim
Yarinki daha guzel olucaktir o zaman. sen ona hazırla kendini bebegim
Cok isim var ama yapamıyorum kizlar ya cok sıkıldım burdan. Bayramdan sonraya biraksam nolur ki
Cok isim var ama yapamıyorum kizlar ya cok sıkıldım burdan. Bayramdan sonraya biraksam nolur ki
kızlar eşi sperm testi yaptıran var mı. yada bu testten anlayan? benim kociş geçen ay yaptırdı ama doktora göstermedik. anlayan varsa size sorucam.
kızlar eşi sperm testi yaptıran var mı. yada bu testten anlayan? benim kociş geçen ay yaptırdı ama doktora göstermedik. anlayan varsa size sorucam.
niye sıkıldın ki canım. sorun ne??
ay ben de işi bırakacaksın sandımbayramdan sonraya bırakman seni daha çok zorlamayacaksa öyle yap. ama tatil dönüşü işler hurraaa başına üşüşürse işten daha çok bunalma
doktor daha iyi bilir canım keske ona sorsaydınız
Cok yogun dum bir haftadir
Bugun hic elim ise gitmiyo
Zorlar baya is birikti.ufaktan calismaya calisiyim ben biraz o zaman:)
şuan yapım aşamasındayım birazdan liste eklenecek inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?