Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet yaa aynen vallaha Ben de geçen gün aynısını yapmıştım olmaz bir gün geçsin diye, dün de arkadaş gelince bir pişman oldum oofff dedim bu gidişle beceremicez biz bu işi

Evet yaa aynen vallaha Ben de geçen gün aynısını yapmıştım olmaz bir gün geçsin diye, dün de arkadaş gelince bir pişman oldum oofff dedim bu gidişle beceremicez biz bu işi

dimi yaaaa ( bana telde diyorki e hani mikmik vardı bugün. e yarın yaparız dedim ben de ne yapalım. iyi peki dedi garibim kıyamam yaaaa

Cok isim var ama yapamıyorum kizlar ya cok sıkıldım burdan. Bayramdan sonraya biraksam nolur ki

ay ben de işi bırakacaksın sandım bayramdan sonraya bırakman seni daha çok zorlamayacaksa öyle yap. ama tatil dönüşü işler hurraaa başına üşüşürse işten daha çok bunalma

kızlar eşi sperm testi yaptıran var mı. yada bu testten anlayan? benim kociş geçen ay yaptırdı ama doktora göstermedik. anlayan varsa size sorucam.

kızlar eşi sperm testi yaptıran var mı. yada bu testten anlayan? benim kociş geçen ay yaptırdı ama doktora göstermedik. anlayan varsa size sorucam.

benimki yaptırdı canım. sonucunu da bugün aldık ama henüz doktora gösteremedik tabi. orda sonuçla normal değerler yazıyor. eşininki normal değer kriterine uyuyorsa temizdir benim için. Gamzem eşinin sonuçlarıyla benimkini karşılaştırsak mı???? azönce geldi bizimkisi

niye sıkıldın ki canım. sorun ne??

Cok yogun dum bir haftadir
Bugun hic elim ise gitmiyo

ay ben de işi bırakacaksın sandım bayramdan sonraya bırakman seni daha çok zorlamayacaksa öyle yap. ama tatil dönüşü işler hurraaa başına üşüşürse işten daha çok bunalma

Zorlar baya is birikti.ufaktan calismaya calisiyim ben biraz o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…