kıs sen bugün çalışıyor muydun??
benimki yaptırdı canım. sonucunu da bugün aldık ama henüz doktora gösteremedik tabi. orda sonuçla normal değerler yazıyor. eşininki normal değer kriterine uyuyorsa temizdir benim için. Gamzem eşinin sonuçlarıyla benimkini karşılaştırsak mı???? azönce geldi bizimkisi
bebğim sonuclar gayet güzel ya
ya problem olmadığını biliyorum sonuçta hamile kaldım :) ama yine de insan merak ediyo. hani eğer sayısı azsa fındık fıstığa vurucam
canım bizim sonuçlarda normal değer yazmıyo bakEki Görüntüle 829832
hersey güzel görünüyor canım inşallah olcak yine
kızlar benım oturup kalkarken kasıklarım sızlıyor gibi ya nedn acaba üsüttüm mü
inşallah canımmmmm
asıl sen ne yapıyorsun? bir gittin bir daha gelmedin? ne yaptın testin sonucu ne?
ay evet inşallah. tek tesellimiz bu
bir çok sebebi olabilir bebeğimm...
canım benimkini yükledim normal değerler sağda yazıyor bak istersen
asıl sen ne yapıyorsun? bir gittin bir daha gelmedin? ne yaptın testin sonucu ne?
ay evet inşallah. tek tesellimiz bu
ya problem olmadığını biliyorum sonuçta hamile kaldım :) ama yine de insan merak ediyo. hani eğer sayısı azsa fındık fıstığa vurucam
kızlar benım oturup kalkarken kasıklarım sızlıyor gibi ya nedn acaba üsüttüm mü
akşam girdim canım ama gec girdim bayagı negatif sonuç
tamda bayram önüaman sızlasın dursun takmıyorum ee naıslsınnn bakalım neler yapcan bayramda
mmmm sağol canımm. e normal o zaman. ama yine de 36 milyon az gibi geldi bana ben kocişimi iyi beslemeliyimne yedirmek lazım ki acaba
mmmm sağol canımm. e normal o zaman. ama yine de 36 milyon az gibi geldi bana ben kocişimi iyi beslemeliyimne yedirmek lazım ki acaba
hımm anladım canım. hayırlısı.. inşallah önümüzdeki ay. adetin geldi mii peki?
yok canım adet te yok inşallah gelmez bu haftada adetimin ilk gunu doktora çıkmam lazım tedavi için eger bu hafta olursam adet bu ay da tedavi olamıcak malesef umarım bu haftada olmam
36 milyon muo zaman benimki de 138 milyon mu oluyor acaba :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?