Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bizim sonuçlarda normal değer yazmıyo bak

kızlar benım oturup kalkarken kasıklarım sızlıyor gibi ya nedn acaba üsüttüm mü

asıl sen ne yapıyorsun? bir gittin bir daha gelmedin? ne yaptın testin sonucu ne?

ay evet inşallah. tek tesellimiz bu

ya problem olmadığını biliyorum sonuçta hamile kaldım :) ama yine de insan merak ediyo. hani eğer sayısı azsa fındık fıstığa vurucam

canım benim sonucun normal gayet iyi yani problem yapma fındık fıstıgada gerek yok

kızlar benım oturup kalkarken kasıklarım sızlıyor gibi ya nedn acaba üsüttüm mü

Batdaşım benim :) Benim de ara ara kasıklarım ağrıyor geçiyor, hatta geçen ay adetim bittiğinden 5 gün sonra bir göğüs ağrısı başladı, hala devam. Yürürken bile acıyor. Normalde de olurdu ama bata 5 gün kala falan. Bu ay bizim ilk denememiz ümitlenmek istemiyorum da çok da dinliyorum kendimi. İnşallah hamişizdir.

akşam girdim canım ama gec girdim bayagı negatif sonuç

hımm anladım canım. hayırlısı.. inşallah önümüzdeki ay. adetin geldi mii peki?

tamda bayram önü aman sızlasın dursun takmıyorum ee naıslsınnn bakalım neler yapcan bayramda

olsun sen yine de temkinli ol ne olur ne olmaz. ilk gün akrabaları gezicez, 2-3 safranbolu, 4.gün eve dönücez. c.tesi de iş başıııı hem de tam gün sen ne kadar kalıcaksın köyde?

mmmm sağol canımm. e normal o zaman. ama yine de 36 milyon az gibi geldi bana ben kocişimi iyi beslemeliyim ne yedirmek lazım ki acaba

keçi boynuzu yedir canım hem spoşlar hızlanırmış hemde mik mik daha çok olur kudurturmuş hahahahhh sonra gelsin hamişlik ve tabiki bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…