yok canım adet te yok inşallah gelmez bu haftada adetimin ilk gunu doktora çıkmam lazım tedavi için eger bu hafta olursam adet bu ay da tedavi olamıcak malesef umarım bu haftada olmam
hayır canım %46 yazıyo ya o doğrusu yıkanmış olan sonuç o 46 milyon yani
bende %46 diye bişey de yok yıkanmış diye de. o ilaydanınki galiba. ileri hareketli %64 diyor o mu acaba?
Batdaşım benim :) Benim de ara ara kasıklarım ağrıyor geçiyor, hatta geçen ay adetim bittiğinden 5 gün sonra bir göğüs ağrısı başladı, hala devam. Yürürken bile acıyor. Normalde de olurdu ama bata 5 gün kala falan. Bu ay bizim ilk denememiz ümitlenmek istemiyorum da çok da dinliyorum kendimi. İnşallah hamişizdir.
benımde ağrıyor canım göğüsler zaten şişti ağrıyor valla benım bı 2 senelık denemişliğimm varallah isteyen herkese verırı canım hayırlı zamanda
hımm anladım canım. hayırlısı.. inşallah önümüzdeki ay. adetin geldi mii peki?
olsun sen yine de temkinli ol ne olur ne olmaz. ilk gün akrabaları gezicez, 2-3 safranbolu, 4.gün eve dönücez. c.tesi de iş başıııı hem de tam günsen ne kadar kalıcaksın köyde?
bizimde 1 yıldır deneme war ama ilerleme yok ne olcak bebeğim halimiz ya
valla yarın gitcez canımm pazara kadar kalırızpazartesi iş bası benımde o güzel de ben sizi çok özlüycem 1 hafta yaaa
valla nolcak bende bilmiyorum kuşummmmmama şunu biliyorum gun gelcek catır catır doğurcazzzzzzzzz
valla ben paraya kıyıp bugün cebe 250mb internet yükledim. bayramda ordan giricem inşallahsen de dediğimi yap. rüyalarda unutma tüpü de unutma
sen hiç gebe kaldın mı peki?
tmm kuşum bende kıyayım bari paraya sağolusn patroncugum 50 lıra bayram harclıgı verdı
hyr cnm hiç kalmadım hıc cıft cızgıde gormedımm
bizimkisi onu virmedi sen yine şanslısın valla. yat kalk şükret
peki kontrollerinizi yaptırdınız mı? normal mi herşeyiniz
patronum iyi ya memnumun allah razı olsunvalla kan aldırmaktan kollarım delık deşik oldu baktırdık herseyımız normal eşimin spermlerı fln çok iyi cıktı bakalım allah saıp ederse bu ay umutluyuz
hadi ya.. oh sevindim valla. o zaman iş bende bitiyor yani... bir de benimkiler hayırlısıyla temiz çıksa
sen hiç gebe kaldın mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?