Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım adet te yok inşallah gelmez bu haftada adetimin ilk gunu doktora çıkmam lazım tedavi için eger bu hafta olursam adet bu ay da tedavi olamıcak malesef umarım bu haftada olmam

hayırlısı ne ise o olsun canım. 1 hafta adetinin gecikmesi normal olmaz ama galiba. sen yine de öyle dua etme istersen. hayırlısı ne ise o olsun

benımde ağrıyor canım göğüsler zaten şişti ağrıyor valla benım bı 2 senelık denemişliğimm var allah isteyen herkese verırı canım hayırlı zamanda

benımde ağrıyor canım göğüsler zaten şişti ağrıyor valla benım bı 2 senelık denemişliğimm var allah isteyen herkese verırı canım hayırlı zamanda

bizimde 1 yıldır deneme war ama ilerleme yok ne olcak bebeğim halimiz ya

valla yarın gitcez canımm pazara kadar kalırız pazartesi iş bası benımde o güzel de ben sizi çok özlüycem 1 hafta yaaa

valla yarın gitcez canımm pazara kadar kalırız pazartesi iş bası benımde o güzel de ben sizi çok özlüycem 1 hafta yaaa

valla ben paraya kıyıp bugün cebe 250mb internet yükledim. bayramda ordan giricem inşallah sen de dediğimi yap. rüyalarda unutma tüpü de unutma

valla ben paraya kıyıp bugün cebe 250mb internet yükledim. bayramda ordan giricem inşallah sen de dediğimi yap. rüyalarda unutma tüpü de unutma

tmm kuşum bende kıyayım bari paraya sağolusn patroncugum 50 lıra bayram harclıgı verdı

bizimkisi onu virmedi sen yine şanslısın valla. yat kalk şükret

peki kontrollerinizi yaptırdınız mı? normal mi herşeyiniz

patronum iyi ya memnumun allah razı olsun valla kan aldırmaktan kollarım delık deşik oldu baktırdık herseyımız normal eşimin spermlerı fln çok iyi cıktı bakalım allah saıp ederse bu ay umutluyuz

patronum iyi ya memnumun allah razı olsun valla kan aldırmaktan kollarım delık deşik oldu baktırdık herseyımız normal eşimin spermlerı fln çok iyi cıktı bakalım allah saıp ederse bu ay umutluyuz

maşallah ne güzel. darısı benim başıma inşallah ya böyle herşey normal olunca neden olmuyor onu anlamıyorum... günü de denk getiriyoruz. matematik hesaplamalarına göre olması lazım gerekmez mi??? ilginç bişey.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…