• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm o kadar erken düşmez gibi geliyor bana. kan tahlilinde değer kaç çıkmıştı ki? gebelik olsa yine 4-10 arası çıkardı beta hcg. o lekelenme başka bişeyle ilgiliydi muhtemelen. hem bebek oluştuğu hafta dış etkenlerden sanıldığı gibi etkilenmiyomuş. yani öyle agır kaldırmayla falan düşmezdi bana göre. bunları düşünme şimdi bakalım, kocişle güzel vakit geçir, ben hep diyorum ya bebek fikrini unut ki stressiz gelsin bebişler.

haklısın aslında, pastasını böreğini yapamaz mı yani ama boşver bu seferlik de böyle olsun bi dahakine koyarsın tavrını...

evet yaaa minişler annelerine benzesin :)

sormaaaaaa cnm şarkı söylemeye gittim çayımızı içtik yolladı beni yine odaya :)

ayyyyyyyyy bayıldım bunlara yaaaaaa

cnm yaşım 29 ama 30 olarak bakıyoruz sanırım, bi de hamile kaldığım ay eylül

cınımm tam d tarıhını yazman lazım gün ay yıl olarakk:40::40::40:

canim bhcg öyle hemen düşmez ki :44:

hımm sağol cnm benim 2 saat önce çok sancım oldu kaverengi lekem devam ediyodu wcye gittim ama biraz pembeleşmiş daha reglime 9 gün var ve 1aralıktan beri oluyo lekelenmem ağir kaldırdığimdan beri ne oluyo anlamıyorum ya :43::43::43:

cnm o kadar erken düşmez gibi geliyor bana. kan tahlilinde değer kaç çıkmıştı ki? gebelik olsa yine 4-10 arası çıkardı beta hcg. o lekelenme başka bişeyle ilgiliydi muhtemelen. hem bebek oluştuğu hafta dış etkenlerden sanıldığı gibi etkilenmiyomuş. yani öyle agır kaldırmayla falan düşmezdi bana göre. bunları düşünme şimdi bakalım, kocişle güzel vakit geçir, ben hep diyorum ya bebek fikrini unut ki stressiz gelsin bebişler.

haklısın aslında, pastasını böreğini yapamaz mı yani ama boşver bu seferlik de böyle olsun bi dahakine koyarsın tavrını...

evet yaaa minişler annelerine benzesin :)

sormaaaaaa cnm şarkı söylemeye gittim çayımızı içtik yolladı beni yine odaya :)

ayyyyyyyyy bayıldım bunlara yaaaaaa

cnm yaşım 29 ama 30 olarak bakıyoruz sanırım, bi de hamile kaldığım ay eylül
hahahahaha yıne geldın oturma odasına yanıı :) :) :)
ayyy cay doktuyse esi keser onu bebisim hic acımaz:9:

içmek ıcın cay dokmus canımm benımm :)))

hımm sağol cnm benim 2 saat önce çok sancım oldu kaverengi lekem devam ediyodu wcye gittim ama biraz pembeleşmiş daha reglime 9 gün var ve 1aralıktan beri oluyo lekelenmem ağir kaldırdığimdan beri ne oluyo anlamıyorum ya :43::43::43:

canımm sen gıttın mı doktoraa pekııı ben bıraz bu ahfta gec gırıorumda tam konulara adapte olamıyorum canım

Minik bebisimmm nereye gittin bisey yazmadan :44:

bebeğim kociş jest yapmış bana çay yapmış :)

çin takvimi şaşmıyor doğruluk payı varmış tabii Allahın işine karışılmaz ama merak işte. cinsiyetini öğrenince yazarsın :46::46:

benimki erkek gözüküyor cnm hep yaaa

ayyy cay doktuyse esi keser onu bebisim hic acımaz:9:

:)))) halıya dökse kafasını koparırdım cnm :) evimdeki tüm halılar beyaz, mutfak halım da dahil :)

cınımm tam d tarıhını yazman lazım gün ay yıl olarakk:40::40::40:

17.12.1983 cnm...ay heyecanlandımmmmmm, yarın belli olursa yazarım hemen

bebeğim kociş jest yapmış bana çay yapmış :)

benimki erkek gözüküyor cnm hep yaaa

:)))) halıya dökse kafasını koparırdım cnm :) evimdeki tüm halılar beyaz, mutfak halım da dahil :)

17.12.1983 cnm...ay heyecanlandımmmmmm, yarın belli olursa yazarım hemen

$66666666.webp

:21::21::21::21::21::21::21::21: yarın mı öğrenicen cinsiyetini yaz mutlaka

hahahahaha yıne geldın oturma odasına yanıı :) :) :)

içmek ıcın cay dokmus canımm benımm :)))

:) dur şimdi bebişim foto çekip atayım buraya :) paşam geçmiş kocaman salonda keyif çatıyo ben küçücük odadayım :)

eşim ben konuşurum diyorda dese bile eltim inat yapar dediğini:31: neyse her zaman ki gibi idare edeyim

hamişsin kuşum boşver bu seferlik de sende kalsın iyi niyet...

Eki Görüntüle 882704

:21::21::21::21::21::21::21::21: yarın mı öğrenicen cinsiyetini yaz mutlaka

çin takvimi erkek diyo hep ama rus takvimi kız :) cnm çok teşekkür ederim, yarın öğrenirsem yazarım, bakalım yanılma payı var mı çin takviminin :)

hamile bayanlarr taktik verin az ne yapalım ne yapmayalım. 15 ocak kocamın d günü ona bebek hediyesi vermek istiyoruuuummmmmmmmmmm:52::52:

:) dur şimdi bebişim foto çekip atayım buraya :) paşam geçmiş kocaman salonda keyif çatıyo ben küçücük odadayım :)

çin takvimi erkek diyo hep ama rus takvimi kız :) cnm çok teşekkür ederim, yarın öğrenirsem yazarım, bakalım yanılma payı var mı çin takviminin :)

anaa bide rus takvimimi varmış gızzz:27::27:

bendee koca evde tekımm canımmm takılıom bu hafta boyleee

Back
X