• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben yumurtlama dineminden hemen sonra hissettim yani onceki aylar bukadar umidim yoktu ve icime bi sIkInti giriyordu. Bunda icime dogdu ve inan hamileyim ben diyerek geceleri karnimi sevdim positif dusundum aksini dusunmedim sonra normalde adetim gecince test yapardim ve korkarak bu sefer adet gunumde yaptim cok sukur cift cizgiyi gordum ertesi gun yani 1 gun gevince kan verdim ve 366 cikinca ikiz gebelikten suphelenildi sonradan tek oldugunu ogrendik;;)) Rabbim bu mutlulu sanada yadatsin tekrardan bu sefer saglikli gene kucagina al Insaallah

aminnnn canımmm ınsallahh adetıme 4 5 gun var ben bugun dayanamayıp test yaptım negatıf cıktı ondan sormustum canım

ohhh rabbımm gonlunee gore versınnn canımm benımm

inşallah cnm, ayy ben sizi çok seviyorum yaaa, hayatımda ne büyük bi yeriniz varmış, üzülsem de sevinsem de buraya geliyorum. dua edin benim için nolurrr yaaa, eskiden yok cnm derdim ama gerçekten de nazara geliyorum hemen. sırtımda tonlarca ağırlık var gibi, eşime diyorum ben kendimi okudum kalk çabuk abdest al oku beni...

canımm benım 6 haftalıktı gelısmedı kendılıgınden dustu. . canım proteın s degerı normalınden cok az yuksek dedı. bı doktora gıttım hamıle kalınca hemen gel ıgne vurulcan dedı canım

Ben nazara cok inanirim kendine cok dikkat et. Hamileligin cevrene soyledinmi bilmiyorum ama ben ilk gebeligimde soylememistim hemen sonra 6. Haftada soyledim kinada ogrendi herkes ve sonra 7 haftalikti kaybettim banada nazar cok deyer o yuzden bu ikinciyi 3. Aya kadar aile disinda kimseye soylemedik yavas yavas tek tek soyluyoruz soranlara. Allah nazarlardan korusun tum hamilelerimizi. Hamilelik icin ugrasanlarinda emeginin karsiligini versin Rabbim

inşallah cnm, ayy ben sizi çok seviyorum yaaa, hayatımda ne büyük bi yeriniz varmış, üzülsem de sevinsem de buraya geliyorum. dua edin benim için nolurrr yaaa, eskiden yok cnm derdim ama gerçekten de nazara geliyorum hemen. sırtımda tonlarca ağırlık var gibi, eşime diyorum ben kendimi okudum kalk çabuk abdest al oku beni...

canımm benımm bızde senıı cokk sevıyoruzzzz gercekten bırbırımınz hayatlarına yer edındık artık canımm dularımız hepiniz ıcınnn. bende nazara ınanıyorum canım benım valla kem gozluler cokk bıde dıkkat et canımm kendıneeeee

Ben nazara cok inanirim kendine cok dikkat et. Hamileligin cevrene soyledinmi bilmiyorum ama ben ilk gebeligimde soylememistim hemen sonra 6. Haftada soyledim kinada ogrendi herkes ve sonra 7 haftalikti kaybettim banada nazar cok deyer o yuzden bu ikinciyi 3. Aya kadar aile disinda kimseye soylemedik yavas yavas tek tek soyluyoruz soranlara. Allah nazarlardan korusun tum hamilelerimizi. Hamilelik icin ugrasanlarinda emeginin karsiligini versin Rabbim

aminnnnnnnnnnn cnm inşallah...benim de yıldızım düşük, Allahtan çok okuyorum okumasam var ya ne olurum bilmiyorum ben de...

Ben kactim canlar meyvemi yiyip sutumu icip uyucammm :39::39::39::7::7::7:

:9::9::9::9:
ohhhhhhh afıyet olsunn canımm ıyı uykularrrrrr :54: :54:

canım benımm. bizde gercekten soylememe kararındaydık ama bı baktım kı herkes duymus. bızde oyle karar aldık aıle dısında kımseye soylemıcezz. canım ne kadarlıksın sen sımdı

canımm benımm bızde senıı cokk sevıyoruzzzz gercekten bırbırımınz hayatlarına yer edındık artık canımm dularımız hepiniz ıcınnn. bende nazara ınanıyorum canım benım valla kem gozluler cokk bıde dıkkat et canımm kendıneeeee

eskiden yok cnm o kadar da nazar olur mu derdim ama varmış valla...annemin arkadaşları okudu beni geçen hafta, kadın diyo ki kızım senin üstünde nasıl bi yük varmış ki bana geçti, rahatlamıştım, bugün yine etkilendim sanırım. neyse öpüyorum cnm, ben duamı yapıp yatayım bari...

eskiden yok cnm o kadar da nazar olur mu derdim ama varmış valla...annemin arkadaşları okudu beni geçen hafta, kadın diyo ki kızım senin üstünde nasıl bi yük varmış ki bana geçti, rahatlamıştım, bugün yine etkilendim sanırım. neyse öpüyorum cnm, ben duamı yapıp yatayım bari...

var canım varr valla. tamam canım benımmm Allah kabul etsın bende cıkayım barı herkesler yatmaya gıdıoo :)) :54: :54:

ohhhhhhh afıyet olsunn canımm ıyı uykularrrrrr :54: :54:

canım benımm. bizde gercekten soylememe kararındaydık ama bı baktım kı herkes duymus. bızde oyle karar aldık aıle dısında kımseye soylemıcezz. canım ne kadarlıksın sen sımdı

Bugun 13 haftayi doldurduk Insaallah. Iki hafta oldu gormeyeli aslinda okadar cok merak ediyorumkii Insaallah iyidir diye dua ediyorum. Midem bulanincada rahatliyorum;). Ilkinde bulantim kesildiginde kalbide durmustu. Haftaya sali nasip olursa randevum. O gunde 14. Haftayi doldurmus olcaz Insaallah. Senin gununede az kalmis Insallah hamilelik haberini verirsin banada hamile bi abla oyle demisti hic unutmuyorum .insaaaaaaaalllllaaaahhhhh hamilesindir dedi uzatarak Amiiin ;;;)))

Hicran yatmis bn cevapliim ;) ilk bebegi 2yillik falan evli. 22yasinda ;)))

aa şaşırdııım kız hicraaann maşallahh küçükmüssün kızzzz ben 25 yaşındayımm:) gerçi daha yeni evliyim.. :46::46::46:
darısı başıma inşallah ben büyüksündür ikinci bebeğindir diye düşünmüştüüüümm:16::16:

Back
X