Evet canım beklenenler çok özel.Bir bilseler onları ne kadar çok sevecez.Hiç bekletmez hemen gelirler.:)))
inşallah canım bu ay bekletmez seni.. ve şuan seninledir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım beklenenler çok özel.Bir bilseler onları ne kadar çok sevecez.Hiç bekletmez hemen gelirler.:)))
lilimmmmmmmmmm ben kötü bısey yaptımmm :44:![]()
ne güzel keşke bende biraz olsa rahatlasam kafamdan çıkaramıyorum bir türlü![]()
Lilimde bi anda gitti:44:
lili kayboldu bir anda interneti mi gitti acaba !!
okk babymmmm canim benim can.kuşum![]()
okk babymmmm canim benim can.kuşum![]()
hadi bana gelin kahvaltıyaaaaaaaaaaa, türk kahvesi de yaparım sizeeeeeee, fal da bakarımmmmmmmm, Hicran sen gel öteki kızlar çalışıyo :)))))))))) bi bebeğim bi ben varım zaten, gelin bizi yalnız bırakmayın :)
Eki Görüntüle 884245
günün anlam ve önemitam az önce yazdıklarımıza uygun foto.. yeni bebeği olan arkadaşım paylaşmış.. darısı tüm bebek isteyenlerin başına İNŞALLAH....
![]()
iyiyiz güzel anne adayimm evet görüşemiyoruz cook ozlemisim hee
hadi bana gelin kahvaltıyaaaaaaaaaaa, türk kahvesi de yaparım sizeeeeeee, fal da bakarımmmmmmmm, Hicran sen gel öteki kızlar çalışıyo :)))))))))) bi bebeğim bi ben varım zaten, gelin bizi yalnız bırakmayın :)
ama bir sey sormuştum ben kimse cevap vermiyo![]()
kiss kos kosa gelirimmm hee ahh ahh
aşkoşum bende bakarım fall bende senın falına bakarımmm ayyyy ne güzell olur beraber kahvaltı![]()
Eki Görüntüle 884245
günün anlam ve önemitam az önce yazdıklarımıza uygun foto.. yeni bebeği olan arkadaşım paylaşmış.. darısı tüm bebek isteyenlerin başına İNŞALLAH....
![]()
inşallah canım bu ay bekletmez seni.. ve şuan seninledir..![]()
iyiyiz güzel anne adayimm evet görüşemiyoruz cook ozlemisim heeis konusunda ne düşünüyorsun
canım koyu çıktığı günü kaçıncı günündü o gün yumurtlamis olabilirsin testlere çok takılma muhtemel günlerde ilişki olduysa tamamdır
kızlar toteme devam allahın izniyle son 8 :119::119::119::119::119::119::119::119: