• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar toteme devam allahın izniyle son 8 :119::119::119::119::119::119::119::119:

$uyuyamıyorum.webp

günün anlam ve önemi :1::1: tam az önce yazdıklarımıza uygun foto.. yeni bebeği olan arkadaşım paylaşmış.. darısı tüm bebek isteyenlerin başına İNŞALLAH....:emir_bebek::emir_bebek:

hadi bana gelin kahvaltıyaaaaaaaaaaa, türk kahvesi de yaparım sizeeeeeee, fal da bakarımmmmmmmm, Hicran sen gel öteki kızlar çalışıyo :)))))))))) bi bebeğim bi ben varım zaten, gelin bizi yalnız bırakmayın :)

aşkoşum bende bakarım fall bende senın falına bakarımmm ayyyy ne güzell olur beraber kahvaltı :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hadi bana gelin kahvaltıyaaaaaaaaaaa, türk kahvesi de yaparım sizeeeeeee, fal da bakarımmmmmmmm, Hicran sen gel öteki kızlar çalışıyo :)))))))))) bi bebeğim bi ben varım zaten, gelin bizi yalnız bırakmayın :)

birazdan ordayız da canım da nerdeydin sen? bilemedim şimdi:1::1:

aşkoşum bende bakarım fall bende senın falına bakarımmm ayyyy ne güzell olur beraber kahvaltı :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ooooo lilim senin 10 parmağında 10 marifet, kardeşim gelecek kahvaltıya hazırlık yaptım diyorum ki bizim sitedeki kızlar da olsa da hep beraber kahvaltı yapsak. Trabzona yolu düşüp de beni aramayan olursa yolarım sizi kızlar ona göre :) lilim sen gel kahveler benden fallar senden :)

Eki Görüntüle 884245

günün anlam ve önemi :1::1: tam az önce yazdıklarımıza uygun foto.. yeni bebeği olan arkadaşım paylaşmış.. darısı tüm bebek isteyenlerin başına İNŞALLAH....:emir_bebek::emir_bebek:

ayyy bu 2 gündür facebookta çok dolaşıyo, ne kadar doğru

iyiyiz güzel anne adayimm evet görüşemiyoruz cook ozlemisim hee :52::52::52::52::29::29::29: is konusunda ne düşünüyorsun

bende seni özlemişim can ciğer kuzu sarmam :29::29::29::29::29::29: valla eşimle konuştuk hamile kalırsan rahat yer senin için dedi alırsın maaşını adam sıkışık dedi sigorta paranıda alırsın yatırmadığı günleri dedi ben evde oturmak istemıyorum yeni işe girerim dedim de buraya zor alıştın fln dedi bilemedim bitanem yaa

Back
X