• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım inan ilk okudum aklım gitti nası sevindim aynı andas hamişiz diye.. ama 20 dk bişey yokmuş sonra çıkmış ya.. onu okuyunca sevinemedim pek.. biliyosuniki ay önce bana da olmuştu hatta sen aramıştın kan sonucunu.. :(( sen testi tekrarla bence kana gitmeden.. varsa anında çıkıyo 5 dk bile beklemiyosun.

eveeeet biz senin için aramıştık değil mi bak unutmuşum:9::9: bak hatırladım şimdi, yaa hemşire ne şaşırdı ama:17:utandım telaş etmiştim değil mi,evet evet bende yok diye düşünüp ümitlenmedim yazdım zaten bat 9 aralık bakacağııız,daha öncede yazdım artık tevekkülümü artırıp razı olacağım ,inan sevinmedim sadece paylaşayım dedim

Iyisimi beklemek canimm.insallah guzel haberler verirsin

canım yaaa sende ayrı bir enerji var msj ını görünce rahatlıyorum,kalbinin güzelliğini hissediyorum yazılarından,hayırlısı diyorum inşaallah hepimiz aynı duyguları yakında birlikte yaşayacağız,insan nefsi sabırsız,şeytanda fitilliyo tabiibu arada isyan,acelecilik ortaya çıkıyor,hooooop imtihanı kaybediyoruz ALLAH korusun,onun için bende 4 gün sabır,olmazsa şükür edeceğim

canım yaaa sende ayrı bir enerji var msj ını görünce rahatlıyorum,kalbinin güzelliğini hissediyorum yazılarından,hayırlısı diyorum inşaallah hepimiz aynı duyguları yakında birlikte yaşayacağız,insan nefsi sabırsız,şeytanda fitilliyo tabiibu arada isyan,acelecilik ortaya çıkıyor,hooooop imtihanı kaybediyoruz ALLAH korusun,onun için bende 4 gün sabır,olmazsa şükür edeceğim

Canim sana katiliyorum nefesal'in ayri bir enerjisi var..
Benide yazabilirsin negatif cikti.. hala adet olmadim bugun 40.gun.. Bide sey yaz artik istemiyor.. bikti diye..

Ve insallah melegin seninledir.

ben çıkıyorum kızlar ev temizliği yemek-bulaşık,birbirimize bol bol dua edelim hoşçakalııııııııın:3:
not:kimse özele bat yada herhangi bir değişiklik için msj göndermemiş duyrulur

Atlatmana sevindim canım.çok şükür.

Benim yaş 27.2yıl 2 aylık evliyim.2yıldır da bebek istiyorum.daha önce bir kere klomen hap+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım sonuç negtif.Bu ay da serophene hap+pregnly çatlatma iğnesi kullandım bekliyorum canım.Hayırlısı bakalım

:)) inş bu sefer muradına erenlerden olursun gülüm bende 6 ylımı bitireceğim evliliğimde kızım var birtane 4 yaşını yeni bitrdi 28 yaşındayım bende

Canim sana katiliyorum nefesal'in ayri bir enerjisi var..
Benide yazabilirsin negatif cikti.. hala adet olmadim bugun 40.gun.. Bide sey yaz artik istemiyor.. bikti diye..

Ve insallah melegin seninledir.

:1::1: seni seniiiiii bıktın demek,bende pazar pazartesi bıkmıştım,biz BIKMAK I değil çok düşünmeyi BIRAKMAK ı öğreneceğiz canım yanlış istek duymayalım bunu senden,vazgeçmiş gibyken bile çok tatlısın inan kii önümüzdeki maça bakalım monbebe:1:

hormonların dengesi bozulmuş olabilir ondan şüpheleniyorum ondan olabilirmi sence:26::26::26:

cnm bencede hormonlardan olabilir benim soğan küründen oalbilir die düşünüyorum kistleri iltihapları söküyor olabilir
Bereli takımlar nasıl kız??

bebeğin ismi berede veya bandaj da yazıyo yağmur rüzgar fln gibi onlarda güzel hicran paylaşmıştı hatta
hakketen ya mazlum nerde niye gelmiyor

piskolojısı bozuluyormuş bebek düşünmekten ondan gelmiyor cnm

hello kızlar ben geldim :3::3::3:

lilim bakalım bu resmimi de beğenecek misin :23::23: ee ne var ne yok özlediniz mi beniii? ben çok ösledimmm :7:

kız sen çok güzelsin yaaaaaaa bir gelinlik firmasının yüzü gibisin maşşahhhhhhhhhhh san tü tü tü bu kadar güzel resim koyma anzar değcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bebişin olsun sana benzesin ya fındık fayemmmm benim :54::54::54::54:

Eklentiler

• $1208979_509835665774321_402667389_n.webp
    $1208979_509835665774321_402667389_n.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $1186937_509835472441007_2002226258_n-1.webp
    $1186937_509835472441007_2002226258_n-1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $attachment-1.webp
    $attachment-1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $attachment.webp
    $attachment.webp