• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız sen çok güzelsin yaaaaaaa bir gelinlik firmasının yüzü gibisin maşşahhhhhhhhhhh san tü tü tü bu kadar güzel resim koyma anzar değcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bebişin olsun sana benzesin ya fındık fayemmmm benim :54::54::54::54:

oyy balımmm sizin nazarınız değer mi bana canlarımsınız siz :54::54::54: ay inşallah bebeğim bana benzer babasına benzerse kocaman burnu olur garibimin :1::1:

oyy balımmm sizin nazarınız değer mi bana canlarımsınız siz :54::54::54: ay inşallah bebeğim bana benzer babasına benzerse kocaman burnu olur garibimin :1::1:

senin burnun çok güzel kibarrr kız çok güzelsiz vallahii güzel gözle bakıyoruz ya değmez nazar :nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzel gelin olmuşsun ben hiç beğenmiyorum gelin sacımı fln filan neyse bu konulara grmeyim :52::52::52:

senin burnun çok güzel kibarrr kız çok güzelsiz vallahii güzel gözle bakıyoruz ya değmez nazar :nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzel gelin olmuşsun ben hiç beğenmiyorum gelin sacımı fln filan neyse bu konulara grmeyim :52::52::52:

teşekkür ederim bebeğimmm :69::69: ama sen de çoook güzelsin özellikle de bu resmine ba-yı-lı-yo-rumm!! yeminlen :9: ayrıca ben de şimdi evlenmiş olsaydım saçımı böyle yapardım, gelinliğimi şu şekilde isterdim falan diyorum. yani ne olursa olsun sonradan keşkelerin ya da beğenmemelerin oluyor.. hem biz görmedik senin gelinlikli resmini. belki biz çok beğenicez nerden biliyorsun :34::34:

:)) inş bu sefer muradına erenlerden olursun gülüm bende 6 ylımı bitireceğim evliliğimde kızım var birtane 4 yaşını yeni bitrdi 28 yaşındayım bende

inşallah canım.Allah kızını sana bağışlasın inşallah.tabi kızının kardeşini de :34:

teşekkür ederim bebeğimmm :69::69: ama sen de çoook güzelsin özellikle de bu resmine ba-yı-lı-yo-rumm!! yeminlen :9: ayrıca ben de şimdi evlenmiş olsaydım saçımı böyle yapardım, gelinliğimi şu şekilde isterdim falan diyorum. yani ne olursa olsun sonradan keşkelerin ya da beğenmemelerin oluyor.. hem biz görmedik senin gelinlikli resmini. belki biz çok beğenicez nerden biliyorsun :34::34:

yok tatlım gelinlikli halimi koymam ben çok kötü inan ki kötü :45::45::45::45: ama olsun oğlumuzun sünneti fln olursa orda güzel oluruz napalım :9::9::9::9:

Back
X