- 14 Mayıs 2013

- 1.489

- 2.117

- 103

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lilitiy mrb canim bisey sorucam hamilemisin ?nolcak bebeğim yaaaa bişi olmaz gönüller bir olsunnnn sen en çok beğendiğini sölee yeter![]()
ayyyyyyy çok güzelsin valla tatlım ayrıca duvağını öle takmaları saçına güzel olmuşşş beğendimmmsaçında çok güzel sende ölesinn ömründe yüzün kadar güzel olsun bal lı lokumum
![]()
oy canım çok teşekkür ederim.. sen de çok güzelsin vallaoyy canimmm masallaahh sanaa yaa cok guzel bi gelin olmussun makyajini cok begendim bende saclarimi hic begenmiyorum yaa![]()
dr aradım kızlar filmden sonra böyle erken adet olabiliyomuş bu adet olarak kabul edilecekmiş bu kanamn 8 günden fazla sürerse gel dedi çok şükür rahatladımm![]()
ayyyyyyyyyyyyyy evet neyse kızım olursa onla ikimiz giyeriz gelinlik gider çekiniriz nolcakkko küçük melek olur ben gelin olurum çekiniriz yaşına girdiğinde
![]()
şükür tatlımmm içinin ferahlamsına sevindim vallahii
yol basi hediyesi gelir belki sana![]()
dr aradım kızlar filmden sonra böyle erken adet olabiliyomuş bu adet olarak kabul edilecekmiş bu kanamn 8 günden fazla sürerse gel dedi çok şükür rahatladımm![]()
duvağımın öyle takılmasını ben istedim çünkü annemin düğününde de duvağı aynı öyleymişanasının kızı yani
tabi düğünde duvağı çıkardım sadece inciler kaldı saçımda... amin canım hepimizin ömrü, bahtı çoook güzel olsunnnn AMİN
oy canım çok teşekkür ederim.. sen de çok güzelsin vallamakyajım porselen makyaj canım. o kadar saat güneşin altında çekim yaptık, evde ağladım, düğünde hoplayıp zıplamaktan ter içinde kaldım ama bir gram ne aktı ne bulaştı. acayip memnunum kuaförümden. üstelik de hiç ağır bir makyaj değil.. ya aslında birkaç yılda bir gelinlik giysek ne güsel olurduuuuu
doyamadım ben
canım geçmiş olsun. için rahatlamış çok sevindim
bence birkaç yılda bir gelinlik giyip nikah tazelemelien güzeli
aslinda zoru yoook canım ya malzeme olduktan sonra bi yapistirmasi kalıyor
Lilitiy mrb canim bisey sorucam hamilemisin ?
sen saclarimi gordun mu benim
duvağımın öyle takılmasını ben istedim çünkü annemin düğününde de duvağı aynı öyleymişanasının kızı yani
tabi düğünde duvağı çıkardım sadece inciler kaldı saçımda... amin canım hepimizin ömrü, bahtı çoook güzel olsunnnn AMİN
oy canım çok teşekkür ederim.. sen de çok güzelsin vallamakyajım porselen makyaj canım. o kadar saat güneşin altında çekim yaptık, evde ağladım, düğünde hoplayıp zıplamaktan ter içinde kaldım ama bir gram ne aktı ne bulaştı. acayip memnunum kuaförümden. üstelik de hiç ağır bir makyaj değil.. ya aslında birkaç yılda bir gelinlik giysek ne güsel olurduuuuu
doyamadım ben
canım geçmiş olsun. için rahatlamış çok sevindim
bence birkaç yılda bir gelinlik giyip nikah tazelemelien güzeli
çok şükür bennce sen lekelenmen bitince sıkı çalış cnm belki sende adet olmuşsundur
işalah cnm 31 aralık yeni umut oldu bana hadi hayırlısı![]()
Insallah totemin tutar canim :) benimkide tutarsa benim dogum 23.08.2014 :)hyr cnm hamile değilim uğur getirsin die totem yaptım hamilelik takvimini çoğu kız yaptı ve tutanlar oldu ondan inşallah kaldırmama gerek kalmaz![]()
orası öyle canım ya ins bebisin gelirde bunlar kolay is tac olmasada olur
benim takvimi yazmiosun artik![]()
Insallah totemin tutar canim :) benimkide tutarsa benim dogum 23.08.2014 :)
teşekkür ettik teyzesi
teşekkür ettik teyzesi![]()
hoşgeldin canım nasılsın yoktun kaç gündür