• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyyyyy çok güzelsin valla tatlım ayrıca duvağını öle takmaları saçına güzel olmuşşş beğendimmm :34::34::34::34: saçında çok güzel sende ölesinn ömründe yüzün kadar güzel olsun bal lı lokumum :16::16::16:

duvağımın öyle takılmasını ben istedim çünkü annemin düğününde de duvağı aynı öyleymiş :16: anasının kızı yani :9: tabi düğünde duvağı çıkardım sadece inciler kaldı saçımda... amin canım hepimizin ömrü, bahtı çoook güzel olsunnnn AMİN :16::16:

oyy canimmm masallaahh sanaa yaa cok guzel bi gelin olmussun makyajini cok begendim bende saclarimi hic begenmiyorum yaa :30::30::30:
oy canım çok teşekkür ederim.. sen de çok güzelsin valla :54: makyajım porselen makyaj canım. o kadar saat güneşin altında çekim yaptık, evde ağladım, düğünde hoplayıp zıplamaktan ter içinde kaldım ama bir gram ne aktı ne bulaştı. acayip memnunum kuaförümden. üstelik de hiç ağır bir makyaj değil.. ya aslında birkaç yılda bir gelinlik giysek ne güsel olurduuuuu :16::16: doyamadım ben :9::9:

dr aradım kızlar filmden sonra böyle erken adet olabiliyomuş bu adet olarak kabul edilecekmiş bu kanamn 8 günden fazla sürerse gel dedi çok şükür rahatladımm:16::16::16:

canım geçmiş olsun. için rahatlamış çok sevindim :16::16:

ayyyyyyyyyyyyyy evet neyse kızım olursa onla ikimiz giyeriz gelinlik gider çekiniriz nolcakkk :16::16::16::16: o küçük melek olur ben gelin olurum çekiniriz yaşına girdiğinde :16::16::16::16::16:

bence birkaç yılda bir gelinlik giyip nikah tazelemeli :9::9: en güzeli

dr aradım kızlar filmden sonra böyle erken adet olabiliyomuş bu adet olarak kabul edilecekmiş bu kanamn 8 günden fazla sürerse gel dedi çok şükür rahatladımm:16::16::16:

canım çok sevindim çok. korkulacak bişey yokmuş ohhhh içimiz rahatladı...
duvağımın öyle takılmasını ben istedim çünkü annemin düğününde de duvağı aynı öyleymiş :16: anasının kızı yani :9: tabi düğünde duvağı çıkardım sadece inciler kaldı saçımda... amin canım hepimizin ömrü, bahtı çoook güzel olsunnnn AMİN :16::16:

oy canım çok teşekkür ederim.. sen de çok güzelsin valla :54: makyajım porselen makyaj canım. o kadar saat güneşin altında çekim yaptık, evde ağladım, düğünde hoplayıp zıplamaktan ter içinde kaldım ama bir gram ne aktı ne bulaştı. acayip memnunum kuaförümden. üstelik de hiç ağır bir makyaj değil.. ya aslında birkaç yılda bir gelinlik giysek ne güsel olurduuuuu :16::16: doyamadım ben :9::9:

harbi çok güzelsin bebeğim yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çooook planım var balım bakalım bi hamiş olam da allahın izniyle neler yapcammm :1::1::1::1:

çok şükür bennce sen lekelenmen bitince sıkı çalış cnm belki sende adet olmuşsundur

işalah cnm 31 aralık yeni umut oldu bana hadi hayırlısı:16::16::16::16::16::16:

bilmiyorum bebeğim bakalım çalışayım bende o zmn o kadnın yazıdığı doğru çııktı diosun yaniiiii inşşalh hayırlısyla çalışalım bakalımmm

Fotografinaaaaaaa bayildimm.
Gelinlikle bir baska guzelsinn.
Allah sahibine bagislasinnn.:54:
Tu tu tu masallah nazar degmesin insallahhh:nazar:

benim takvimi yazmiosun artik :23::23::9:

:emir_bebek::nazar:Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 7. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 232 gün kaldı.
Bebeğinizin beynindeki hızlı gelişmeden dolayı bebeğinizin başı bedeninden daha büyüktür. Bebeğinizin burun çukurları kolaylıkla seçilebilir. Bebeğinizin gözünü oluşturacak kaslar oluşmaya başlar. Bebeğinizin bacaklarıda küreğe benzemeye başladı. Bebeğinizin göz, kulak, ağız, burun, dudak, dil ve dişleri oluşmaya devam ediyor.

Back
X