Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaaaaaa bayıldım ama buna açık görüş günü haaaa :)))) mucize ya tek kelimeyle, ben ondan gelen her şeye razıyım. oldu bitti çok severim ben çocukları, en büyük hayalim bebek sahibi olmaktı. Allahım inşallah tamamına erdirir.

merak etme bebecimmm, hayırlısıyla bi gelsin de bebek görürsünüz her halini...bol bol fotoğrafını çeker atarım teyzelerine... bebekken eşim de ben de tombikmişiz. bebek de bize benzerse tombik olur :)

çarşamba senin açık görüş günün ardı. bugün bizim açık görüş günümüz:1::1: 9 ay içerde bizimkiler... Allah tamamına kavuştursun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. :nazar::nazar:

onunda var canım.. onunda 1 kızı var.. benim ilk eşim kızımızı istemedi ama ben aldırmam dedim ve aldırmadım. 2 evliliğimde asla istemediğin çocuğu yapmam dedim. ve o da bunu biliyordu. o yüzden baştan ben korundum. ama çocuk istemeyen sensin sen korun dedim ve bu yaz çocuk istediğini söylediğinde şoklardaydım. baştan inanmadım. ama sonrasında beni inandırdı. şimdi de sonuç bu...

Tabi karşılıklı istemek cok onemli bide insanin sevdigi adamdan bir parcalari olsun istiyo süper cok güzel sonuçlanmış Allahim sixe bagislasin ins

off kızlar ya kasığım patlayacak ağrıdan :50::50: yumurtlasam da kurtulsam :31::31:

sorma o kasık ağrısını cnm yaaa, çok fena bişi. benim yumyum zamanım çok fenaydı, midem bulanıyodu, kokulara karşı çok duyarlıydım, ağrım vardı falan filan

ayyyy bebisinin cicilerine bayildim güzel günlerde giysin ins canim

teşekkür ederim cnm, şimdilik bu kadarcık, cinsiyetini öğrenelim daha çok cici alacaz :)

çarşamba senin açık görüş günün ardı. bugün bizim açık görüş günümüz:1::1: 9 ay içerde bizimkiler... Allah tamamına kavuştursun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. :nazar::nazar:

çok hoş oldu ama yaaa, açık görüş günü :) bizim 1 daha 1 ay sonra var ama dayanamaz 2 hafta sonra giderim belki :)

Nedir bu bayanlarin cektigi arkadaslar ya:-D

hiç sorma cnm yaaa, ben her hafta halılarımı siliyorum, buhar makinasıyla evi temizliyorum, 3 tane balkonum var hepsini yıkıyorum ama yapmadım bu hafta kendimi halsiz hissediyorum. eşim yapma sakın pazar birlikte yaparız dedi ben de oturdum öyle bi günlük işimi yaptım o kadar :)

Nedir bu bayanlarin cektigi arkadaslar ya:-D

olsun yaaa insanın evi gibisi yokkkkkkk temizlik gibiside yokkk:16::16::16::16:
yorulmadim canim benim :54: uff kuzumm yaa uyuz oldum senin patrona ilk usulunce konuş baktin kivirios ağzına geleni say cık içinde kalmasin

tmm aşkoş öle yapam bariiii :9::9::9::9::9:
ben kan verdim canım..bugün iş çıkışı hemşireye yetişirsem alcam.. yoksa pazartesiye kalcak.. :16:

tmm cnm inşallah kat ve kat çoook değerin çıkar değerler normalde nasıl oluyo bilmiyorum ama 200 un ustunde çıksın inşallahhhh

$kız kilot.webp $erkek kilot.webp bunların popişleriii ısırılmaz mııı acaba yaaaaaaaaaa ham yapılmaz mııııı :16::16::16:

telle ogrenemiyo misun denizcim

canım özele vermedim ya ögrenemem şimdi telle falan.. ayıp olur.. özelde olsa arardım tabiki.. saglık ocagında telefona bile bakmıyolar.. ama şüphem yok çok şükür.. dün asansöre bindim hareket edince benim baş bi gitti eşime zor tutundum gözlerimi kapadım inene kadar nasıl bekledim ayaklarımdan gitti yer.. bulantılar hafiften başladı.. yani saglıklımı Allah bilir ama var onu biliyorum :16:

Back
X