Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım benim yaşıma geldiğinizde sizde evlatlarınızla inşallah bugünlerin kıymetini bilip güzel şekilde geçirirsiniz günlerinizi.. cümlemizi çocuklarımızı başımızdan eksik etmesin yarabbim.. zaman çok hızlı geçiyor.. ne zaman doğdu ne zaman okula gitti ve şuan ergen olduk.. bebekliğinden de zor şuan işimiz.. Allah bana sabır versin:1::1::1: ee bide kızınız güzel olunca şartlarda epey değişiyor...

Maşallah gerçekten kızın çok güzel canım.Annesine çekmiş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aşkoşlarııımmm patron geldi maaşımı verdi bende sigorta yı durdurmuşzunuz o ne zaman olcak dedim senın maaşı bile arkadşımdan aldım dedi bir ev satalım başlatcam dedi bende hiç cvp vermeden kafamı cevirdim

ay paranı almana nasıl sevindim kuzummmmmm... bir ay daha bekle yatırmazsa çıkarsın
cnm Rabbimin yardımıyla alırsınız evinizi, gençsiniz birikiminizi yaparsınız zamanla. ya kirada oturmak çok zor gerçekten de, kendi evin ya boşver büyüklüğünü küçüklüğünü...benim evim hem çok büyük hem kömür yanıyo ya temizlik zor burda. daha geçen hafta sildim halıları eşim diyo ki hayatım çorabın kirlenmiş nereye bastın? bu kömür yüzünden leş gibi oluyo her yer.

kesinlikle :)
bebişim yorma kendini yaaaa valla üzülüyorum senin bu temizlik takıntınaaaa

agrılar arada vuruyo geçiyo canım.. normal dediginiz için biraz daha rahatım ama yinede bekleyemedim bat ı gittim kana artışını çok merak ediyorum..ilki saglıklı artmıyodu benim :(
inşallah güzel güzel parlayacak kesen sana sonra bebişinin pıtpıtlarıııııı... içini kötü enerji ile doldurma canım pozitif ol.. bazen çağırıyoruz kötüyü diye düşünüyorum... içini ferah tut sen

ins hemen sökülür de baslarsun çalışmalara:15:
ayy hicranım ben hamile kaldığım ayda böyle olmuştum :9::9::9: ya sanki olmasa da olur bir rahatlık geldi yine bana:9::9::9:

mazejik benimde agrimi kesiyordu ama adetimide kesiyordu canim birde midesi hassas olanlarda sorun yapuo

benim reglimi kesmiyor canım çok şükür. mideme de dokunmadı hiç ama dediğin gibi bana olmadı diye başkasına olmayacak diye bişey yok tabi

evet canım benim yaşıma geldiğinizde sizde evlatlarınızla inşallah bugünlerin kıymetini bilip güzel şekilde geçirirsiniz günlerinizi.. cümlemizi çocuklarımızı başımızdan eksik etmesin yarabbim.. zaman çok hızlı geçiyor.. ne zaman doğdu ne zaman okula gitti ve şuan ergen olduk.. bebekliğinden de zor şuan işimiz.. Allah bana sabır versin:1::1::1: ee bide kızınız güzel olunca şartlarda epey değişiyor...

amin canım inşallah. Allah kızını da seni de nazarlardan korusun inşallah. evet ergenlik zor zamanlar biz de az çektirmedik anneme :9: inşallah en güzel şekilde atlatırsınız canım :16:

kırmızı başlıklı kızın kurtla konuşması gibi olmuş kızzzz:9::9::9:
boşuna seçilmiş hatunlar demiyor kızlar yaa..

evet bilerek kurt gibi konuştum :9: evet hepimiz seçilmişiz bence de :16::16:

aşkoşlarııımmm patron geldi maaşımı verdi bende sigorta yı durdurmuşzunuz o ne zaman olcak dedim senın maaşı bile arkadşımdan aldım dedi bir ev satalım başlatcam dedi bende hiç cvp vermeden kafamı cevirdim

maaşını almana çok sevindim canım. peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun bekleyecek misin?

ben kiradayim elin dirdirini ayri cekiosun evine bisey yapmak istiosun kendi evin degil buraya masraf yapsak birikim yapamayiz evine eşya alacak oluyorsun sonra ev yüzünden vaz geciosun falan falan simdi bebisim olacak mesela park bebis kirada olanlar icin iyi ama ben ondan istemiyorum normal beşik istiyorum onu da koyacak yer sıkıntı rabbim kimseyi kirada surundurmesin :31:

ay paranı almana nasıl sevindim kuzummmmmm... bir ay daha bekle yatırmazsa çıkarsın

inşallah güzel güzel parlayacak kesen sana sonra bebişinin pıtpıtlarıııııı... içini kötü enerji ile doldurma canım pozitif ol.. bazen çağırıyoruz kötüyü diye düşünüyorum... içini ferah tut sen

ayy hicranım ben hamile kaldığım ayda böyle olmuştum :9::9::9: ya sanki olmasa da olur bir rahatlık geldi yine bana:9::9::9:

bekliyim mi diosun hem evde nette yok aslında bilmedim adamın arkasındanda çok konuştum ama

cnm bilemedim ki şimdi...eger gerçekten o işte sıkıldıysan yapamıcam burda diyosan, kendini garantiye aldığın zaman çık. adam hepten yüzsüz çıkmış. 3 aydır nasıl yatırmaz sigortayı

çıkınca yazarım size. dualarınızı eksik etmeyeceğinizi biliyorum..:54::54::54:

Allah yardımcın olsun cnm...musmutlu haberlerle gel inşallahhhh...

canım bence çatladı.. ayların tecrübesiyle söylüyorum :9: çatladı ve o sıvısı boşluga yayılıyo.. yayılırken sancı yapıyo doktor demişti.. dün mik mik oldumu olmadıysa bugün eve gider gimez yap :9:
ya hep merak etmişimdir bu çatlama olayı yumurtanın fallop tüpünden çıkması mı yoksa başka bişey mi...

napayım ki şimdi çıkayım mı sigortamın yatmasını bekleyim mi
bence bir ay daha bekle kuzucum

çıkınca yazarım size. dualarınızı eksik etmeyeceğinizi biliyorum..:54::54::54:
canım inşallah güzel haberlerle gelll

Maşallah gerçekten kızın çok güzel canım.Annesine çekmiş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende senin avatarda ki yakışıklı ile tatile gidim diyorum:9::9::9:

benim reglimi kesmiyor canım çok şükür. mideme de dokunmadı hiç ama dediğin gibi bana olmadı diye başkasına olmayacak diye bişey yok tabi

amin canım inşallah. Allah kızını da seni de nazarlardan korusun inşallah. evet ergenlik zor zamanlar biz de az çektirmedik anneme :9: inşallah en güzel şekilde atlatırsınız canım :16:

maaşını almana çok sevindim canım. peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun bekleyecek misin?

evet maaşımı aldım ama bu ayda yatırmazsa sigortayı 4 ay olcak 120 gün boşa gitcek of bilemedim ki maaşımı aldım aslında önümüzdeki ay daha mı kötüye gider durumu onuda hiç bilmiyorum belkide iyiye gider başatır sigortamı

ay ne güzel yaaa...:9::9::nazar::nazar:

kırmızı başlıklı kızın kurtla konuşması gibi olmuş kızzzz:9::9::9:

ayy evet hicranım ya birde sökülse gelse sökülmedi bir türlü... heyecanlıyım tabiki de

en güzel kısmı o zaten yaa ben deliririm heraldeee... Allahım nasip etsin o günleri

boşuna seçilmiş hatunlar demiyor kızlar yaa..

monbebem sökülmedi benimki yaa bir sökülse dilekle senden geri kalmak istemiyorum aynı zamanda sayalım
Ayni zamanlari sayacaz btanem bekle 1veya 2gune gelir beraber sayacaz tabikide we birlikte hamis kalacaz :-)
cnm Rabbimin yardımıyla alırsınız evinizi, gençsiniz birikiminizi yaparsınız zamanla. ya kirada oturmak çok zor gerçekten de, kendi evin ya boşver büyüklüğünü küçüklüğünü...benim evim hem çok büyük hem kömür yanıyo ya temizlik zor burda. daha geçen hafta sildim halıları eşim diyo ki hayatım çorabın kirlenmiş nereye bastın? bu kömür yüzünden leş gibi oluyo her yer.

kesinlikle :)

Anladim btanem dogru diyosun hakkimizda hayirlisi olsun her defasinda ayni seyi soyluyorum esimin is dgistirme olasiligi war degisirse daha yuksek maas alcak daha rahatlariz hic olmazsa

monbebem sökülmedi benimki yaa bir sökülse dilekle senden geri kalmak istemiyorum aynı zamanda sayalım

Benimde oyle cok gelmiyo cok cok az ama sancim cok ayni dusukteki gibi vallahi.. hayirlisi bakalim.. bugun senin benim dilegin adetimizin ilk gunu..

cnm bilemedim ki şimdi...eger gerçekten o işte sıkıldıysan yapamıcam burda diyosan, kendini garantiye aldığın zaman çık. adam hepten yüzsüz çıkmış. 3 aydır nasıl yatırmaz sigortayı

Allah yardımcın olsun cnm...musmutlu haberlerle gel inşallahhhh...

kendim bakmasan görmücem valla sigortayı düşününce çıkmak gelio işimden parayıda gördüm çıksam kim verir bana para dedim bian kafam karıştı

ya hep merak etmişimdir bu çatlama olayı yumurtanın fallop tüpünden çıkması mı yoksa başka bişey mi...

bence bir ay daha bekle kuzucum

canım inşallah güzel haberlerle gelll

bende senin avatarda ki yakışıklı ile tatile gidim diyorum:9::9::9:

hımm bakalım akşam eşimle eğriyi doğruyu bi konuşalım ona göre yarın belki gelirim belki gelmem

canım bence çatladı.. ayların tecrübesiyle söylüyorum :9: çatladı ve o sıvısı boşluga yayılıyo.. yayılırken sancı yapıyo doktor demişti.. dün mik mik oldumu olmadıysa bugün eve gider gimez yap :9:

bence de çatladı kuzu.çünkü çatladığında bu kadar bacağıma vuracak kadar ağrıyordu. oysa daha 2 gün vardı çatlamasına :26: evet canım dün mikmik oldu şükür :9: c.tesiye bidaha kısmetse :17::17: senin kanın sonucu da pazartesiymiş ömrümüz beklemekle geçiyor yaa :9::9:

ben kiradayim elin dirdirini ayri cekiosun evine bisey yapmak istiosun kendi evin degil buraya masraf yapsak birikim yapamayiz evine eşya alacak oluyorsun sonra ev yüzünden vaz geciosun falan falan simdi bebisim olacak mesela park bebis kirada olanlar icin iyi ama ben ondan istemiyorum normal beşik istiyorum onu da koyacak yer sıkıntı rabbim kimseyi kirada surundurmesin :31:

canım benim bebeğin bereketiyle gelir inşallah. Rabbim gönlüne göre ev nasip etsin sana :16::16:

bekliyim mi diosun hem evde nette yok aslında bilmedim adamın arkasındanda çok konuştum ama
ye yirimm ben seni yaaaaaa !! çok datlusun

:9::9: güzeller güzeliiii:9::9:

canım önce bebeğine sana eşine sağlık versin gerisi olur şimdilik onu al koy sonra güzel güzel odalar alırsın inşan en güzelini en iyisini yapmak istiyor evladına seni anlıyorum ama sağlıklı olsun mutlu olun gerisi boş
ne konuştun arkasından biz duymadık:9::9::9::9::9::9::9:

cnm ama napim sabredemiyorum. beni en iyi sen anlarsın. böyle olan danışanların vardır mutlaka. bi yer dağınık olsa orayı toplamadan uyuyamam, yaptığım şey bana zevk vermez tuhaf bişi yani.

amin cnm, gerçekten çok zordur. her ay kira ödiceksin, dediğin gibi bi yere de bişi yapamıyosun. Rabbim herkese başına 2 oda da olsa bi ev almayı nasip eder inşallahhhh... eşime diyorum ki bu hayatta yaptığın en akıllıca 2 şey var biri beni tavlamak, diğeri evlenmeden ev almak :)

Benimde oyle cok gelmiyo cok cok az ama sancim cok ayni dusukteki gibi vallahi.. hayirlisi bakalim.. bugun senin benim dilegin adetimizin ilk gunu..

Mik miklerimiz ayni zamanda olacak oyyy sallicaz ortaligi kizlar bebislerimiz dayanamicak we gelicek bizeeee :-D

bence biraz daha bekle canim olmadi cikarsin yada bu bekleme asamasinda yeni is bak

bakıyorum bebeğim ya iş yok şöyle garanti bi iş olsa hiç beklemicem çıkcam valla şimdi işten çıksam herkes ben evdeyim die bana geliyo müsafir ağırlıyorum eltim fln çıkmaz benden yani bölede sigortasız da olmaz emeklilik için bu günleri ararım çok off en iyisi bugun iyice düşünüp yarın ona göre şekil çizmek

Back
X