- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evini söyle dip kise e bi temizle sonra yeni ise girersin
benimki de etrafa bakar ama hep beğenir nedense sağolsunnn. afferim kızıma der öper benigözleri bozuk olabilir ama
yaptırmıştım canım. Hicran da dedi zaten. ben değilimi herhalde sağol canımmm
evini söyle dip kise e bi temizle sonra yeni ise girersino zaman
güzel anne olmaya hazırlanan ve anne adayları günaydınnnn![]()
Bende ciksammm uff kahvalti yapmam gerekyatmak istiyoruuuuummm
![]()
ben listeye falan hiç bakmıyorum bile canım ama diğer kızlar ne derler bilemiyorummm
günaydın canım hoşgeldinnnnnasılsın
![]()
bnm kırmızılar 1 gün gecikti ama ne bir adet belirtisine de bir hamilelik belirtisi var:)ateşimde yksek değil.normal bi geckme herhlde.ateşm yksek olsa şüphelencem.ateşi nrml seyredip hmile olan vrmıdr
A.s btanem sen nasilsin bakalimkızlar hasret cankuşumun slm ı var hepinizeeeeeeeeee
pko fena bi illet canim kimsenin basina vermesin![]()
Kızlar kociş sizi kıskanıyor yazamıyorum sonra yine bakarım denizden haber alan muhakkak yazsın çok merak ediyorum onu...
tmm bitanem bende sinir olurum herkes öle olcak sanırım senın burcun neydi tatlımmm
evet hayatım inşallah
![]()
kız bende öyle danığık biri değilim heryer topludur ama annem mutlaka bişey bulur tahlillede çıkmadıysa yoktur cnm bişey sen nez mndır istiyosun bebiş
İyiyim canim bende ne yapayim hastaneye gidicem 12bucukta randewum war tedawime baslicaz bebeim gelcek annesine inaniyorum:-D
pko fena bi illet canim kimsenin basina vermesin![]()
valla ben hiç hamile kalmadım
bnm kırmızılar 1 gün gecikti ama ne bir adet belirtisine de bir hamilelik belirtisi var:)ateşimde yksek değil.normal bi geckme herhlde.ateşm yksek olsa şüphelencem.ateşi nrml seyredip hmile olan vrmıdr
A.s btanem sen nasilsin bakalim