• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar daha önce olan değişiklikleri yazmıştım adet düzenim 27 günle 29 gün arasında değişiyo heran olabilirim bugün 27.gün ama sabah farkettim kigöğüs uçlarım mor gibi bir renk olmuş açık tenli bir insanım acaba bu da gebelik belirtisi olabilir mi lütfen bildiklerinizi yazar mısınız

umarım geçer kiminin 9ay suruo bi surup var adini şimdi hatırlamıyorum onu verio dr lar

inşallah benim o kadar uzun sürmez. midem patlayacak gibi oluyo.

kızlar daha önce olan değişiklikleri yazmıştım adet düzenim 27 günle 29 gün arasında değişiyo heran olabilirim bugün 27.gün ama sabah farkettim kigöğüs uçlarım mor gibi bir renk olmuş açık tenli bir insanım acaba bu da gebelik belirtisi olabilir mi lütfen bildiklerinizi yazar mısınız

göğüs ucu rengi değişikliği olabiliyor gebelik belirtilerinde. başka belirtilerin de var mı? mesela adet olacakmış gibi kasık ağrısı falan?

en asagida full site yaziyo ona tiklarsan pc formatina doner arkadar onu dio canim...

Evet günde iki kez sarja takiyorum ben :9:

valla ya cabuk bıtcek ya benım bıle hemen sarja taktım sarj kablosuda kısa
çık ordan ve tlfndan googleden kk ya yeniden gir ilk açılınca en alta bak ful site yazıcak orda ona tıkla canım

tmm cnm tşk ederimm alışcaz zamanla yaa off be üstümden bir yük kalktı sanki:16::16::16:

inşallah benim o kadar uzun sürmez. midem patlayacak gibi oluyo.

göğüs ucu rengi değişikliği olabiliyor gebelik belirtilerinde. başka belirtilerin de var mı? mesela adet olacakmış gibi kasık ağrısı falan?

son adet tarihim 11 kasım ovulasyon testi yapmaya başladım adetimden sonra en koyu 24 kasımda çıktı ogünleri değerlendirdik sayılır şunu sormak istiyorum yumurtlamam bu kadar erken olabilir mi tüm hesaplayıcılarda 28 kasımı gösteriyor.sonraki adetim 10 aralık . çok sık tuvalete çıkıyorum göğüslerim inanılmaz acıyor hassasiyet felan değil bildiğin acı akıntım var şeffaf renkli jel gibi birde kasıklarımda ağrı gibi sancı gibi bişeyler vede aşırı gaz bu belirtiler yaklaşık 1 haftadır var.

Owaa iwaaaa gecmis olsun canim kolay gelsin :-D

sağol canım teşekkürler nasılsın ? nasıl gidiyor

vallahi okudunuz mu bilmiyorum bende durumlarr karışık biraz dün doktora gittim yumoşlarımın bir tanesi bile büyüemmş pazartesi tekrar gel bakalım büyümediyse ggene iğneye geçeriz dedi kociş yapacak artık iğneleri ben yapamam 14 gün boyunca

sağol canım teşekkürler nasılsın ? nasıl gidiyor

vallahi okudunuz mu bilmiyorum bende durumlarr karışık biraz dün doktora gittim yumoşlarımın bir tanesi bile büyüemmş pazartesi tekrar gel bakalım büyümediyse ggene iğneye geçeriz dedi kociş yapacak artık iğneleri ben yapamam 14 gün boyunca

Okudum btanem okudum ya bendede gecen ay 16.gun 1tane tumurtam olmustu cok gec olmustu bide 7mm bitane wardi simdide klomen werdi gene we ayni gunde 1tane kullan dedi artirmicakmisiniz dedim yumurtan olmasaydi arririrdim dedi oldugu icin arttrmyorum dedi yarin baslicam bende umarim olur yumurtam korkutuyo benide olmaya bilir olmasi canim dr igne werirse onu kulkanirsin ne yapacaksin

Okudum btanem okudum ya bendede gecen ay 16.gun 1tane tumurtam olmustu cok gec olmustu bide 7mm bitane wardi simdide klomen werdi gene we ayni gunde 1tane kullan dedi artirmicakmisiniz dedim yumurtan olmasaydi arririrdim dedi oldugu icin arttrmyorum dedi yarin baslicam bende umarim olur yumurtam korkutuyo benide olmaya bilir olmasi canim dr igne werirse onu kulkanirsin ne yapacaksin

hımm anladım cnm ben günde iki kere kullanıyordum bana dozu yükseltmeyecek direk iğneye geçirecek öyle gerek duydu demekki!!

bak senin ne güzel oluşmuş cnm sevinmelisin bence bende ne dualar ettim ama inşallah rabbim kabul eder...

hımm anladım cnm ben günde iki kere kullanıyordum bana dozu yükseltmeyecek direk iğneye geçirecek öyle gerek duydu demekki!!

bak senin ne güzel oluşmuş cnm sevinmelisin bence bende ne dualar ettim ama inşallah rabbim kabul eder...

Canim gecen ay oyleydi simdi kanamamin 2.gunu insallah bu ay bebisim gelcwk hayrlisi ile saglikla

Amin rosem benim ya uzme keneini olur mu napalim bubdada wardir bi hayir digcez bidahaki aya igneyle dewam edersin btanem

üzmemeye çalışıyrm cm rabbim sınıyor beni ben öyle düşünüyorum ve ben bu sınavı geçicem isyan etmeden ve sabrederek !!!!

evet cnm haklıısn inşallahhhhh

Back
X