• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

son adet tarihim 11 kasım ovulasyon testi yapmaya başladım adetimden sonra en koyu 24 kasımda çıktı ogünleri değerlendirdik sayılır şunu sormak istiyorum yumurtlamam bu kadar erken olabilir mi tüm hesaplayıcılarda 28 kasımı gösteriyor.sonraki adetim 10 aralık . çok sık tuvalete çıkıyorum göğüslerim inanılmaz acıyor hassasiyet felan değil bildiğin acı akıntım var şeffaf renkli jel gibi birde kasıklarımda ağrı gibi sancı gibi bişeyler vede aşırı gaz bu belirtiler yaklaşık 1 haftadır var.

üç gün kalmış regline canım bak seni heveslendirmek yda üzmek istemem asla ama anlattığın kadarıyla hamiş olabilirsin bir ihtimal rabbimin izniyle tabi cm .... adet olurken bunların çoğunu yaşamamaıysan eğğerr olabilirsin !!!!!!!! bekle bakalım cnm az kalmış inşallah hamişsindir

kzlar biraz evde yapma gereken işler var onları yapayım gelirim birazdan gene görüşmek üzeree kendinize iyi bakın:54:

Kimse yokmu acabaaa :1:

Ben varim sanirim biseymi oldu guzelim
Off ya benim canim cok sikiliyooo ne desem esim yapar ama canim hiccc bisey istemiyo gezmek yemek falan bir mutsuzluk memnuniyetsizlik ve icimde bir hickirik hani dokunsan aglicam gibi ama bir derdimde yokkki nerden ciktiki offf.evden cikmak istemiyorum

Ben varim sanirim biseymi oldu guzelim
Off ya benim canim cok sikiliyooo ne desem esim yapar ama canim hiccc bisey istemiyo gezmek yemek falan bir mutsuzluk memnuniyetsizlik ve icimde bir hickirik hani dokunsan aglicam gibi ama bir derdimde yokkki nerden ciktiki offf.evden cikmak istemiyorum

Kis depresonu mu tatlimm acaba simdi ben yemek yapcam doncem hemen muah

bende anne olmak ıstıyorum kızlar adetime 3 gün var bi belirti olurmu heycanla bekliyorum 4 aydır her ay umutlanıyorum ama olmuyor cok uzgunum

bende anne olmak ıstıyorum kızlar adetime 3 gün var bi belirti olurmu heycanla bekliyorum 4 aydır her ay umutlanıyorum ama olmuyor cok uzgunum
Benim idrar testinde silikte olsa cikardi cift cizgi 2 3 gun kala ama en garanti kan tahlili tabi.hadi hayirlisi canim guzel haberler ver insallah

Back
X