kuzum kv ye gidicez onun icin hazırlamam gerek gece orda kalcaz yarin aksam dönerim eve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum kv ye gidicez onun icin hazırlamam gerek gece orda kalcaz yarin aksam dönerim eve
Benim idrar testinde silikte olsa cikardi cift cizgi 2 3 gun kala ama en garanti kan tahlili tabi.hadi hayirlisi canim guzel haberler ver insallah
inss en kısa zamanda olursun canim
as canim nabeeeerrr
aminnnn canim benim daha yolun basindasin biraz sabır... Regl gecmedende test yapma bence
Tsk ederimm balımmmmmmmmmmmmEeee insallah oyledir dee eger oyleyse 3 ay boyle olucam demektir :) bereketli olsun guzelim yemegin :)
Evt evimle ilgileniyim sogumusum evimden askosummhemde çok sıktı yaa... Kolay gelsin kusummm imm imm imm![]()
slm kızlar nasılsınız var mı yeni haberler![]()
as canim nabeeeerrr
slm kızlar nasılsınız var mı yeni haberler![]()
Tsk ederimm balımmmmmmmmmmmm
Evt evimle ilgileniyim sogumusum evimden askosumm
Var isten ciktimmmm![]()
ilgilen tabi kuşum yaa belki bebisin sana geliverir ev sicakligi baskaa
Eeee insallah oyledir dee eger oyleyse 3 ay boyle olucam demektir :) bereketli olsun guzelim yemegin :)
hemde çok sıktı yaa... Kolay gelsin kusummm imm imm imm![]()
hımm eee yeni iş buldun mu ya
himm yap canım stres atarsin....
A.s canim :) valla ara ara takipteyim bir haber yok ama bu hafta herkes patlaticak haberi insallah :)
bende kv ye gidicem hazırlamam lazım da hiic gitmek istemiyorum
ilgilen tabi kuşum yaa belki bebisin sana geliverir ev sicakligi baskaa![]()
hayırlısı olsun canım uzulmecee yoookkk hele sen su ilaçlarını bi kullan bak
hayırlısı olsun canım uzulmecee yoookkk hele sen su ilaçlarını bi kullan bak![]()
hsg de cektirdin prolaktinde duseerrr oooohooo o bebis kosa kosa gelir gobusunee
ayy bi elma uzerinede bi cikolata yedim midem bulaniyoooo :120: