• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama her zaman her zamanda gelinip durulmaz ki canim ya biktirdi iyice geliyo gozum aydin gelinle oglan gelmis diyo zaten kalabaligiz ev oluyo 15kisi ekstra misafirde gelir arada gerisini sen düşün

Kuzum benimmmmm kyamam sana yaa anlyrum seni bebeik cokk iyi

ama her zaman her zamanda gelinip durulmaz ki canim ya biktirdi iyice geliyo gozum aydin gelinle oglan gelmis diyo zaten kalabaligiz ev oluyo 15kisi ekstra misafirde gelir arada gerisini sen düşün

haklısın cnm ama yapacab bir şey yok!!!! onlarda öyle kişilite bir insanlar mecbur oldukları gibi kabulleneceğiz sonuçta yüzyüze geliyorsun uz !!! Allahtan hegün o kalabalığı çekmiyorsun birde öyle düşün tatlım....

ama şimdi tuvalete gittiğimde 1 damladan az kahverengi bi leke vardı adet mi yerleşmemi acaba?:14:
o zamn yarın yapcn testi eğer bu gün regli olmazsan yarın ilk idrarla yaparsın cnm yerleşme kanamasıda olabilir regli başlangıcda olabilir cnm allah gönlündekini versinnn :16::16::16:
ayy patikler çok hoş ben converse patik çok seviyorum ya basladim bi tane bakalım yapabilecek miyim

eminim yaparsın sen marifeti kukucansın yaparsın bencee :1:

hoşbuldum canım dünden karnı yarık var pilav var yanına eşim mercimek çorbası istedi hasta olduğu için birde turşu sever turşu çıkarırım o kadar cnm .....

afiyet olsunnn cnm benim koçişinede geçmiş olsun :34::34:

hımm öylemi hayırlısı olsun bilmiyodum cnm sen npysun nasılsınn

cnm içimden bi ses sen hamişsin diyo hayırlısı olsun merak ettim şimdi bence bi test yap cnm erken yumurtlamış ola bilirsin cnm ama benim ki bi tahmin sen bi test yap stres yapamamiş olursun eğer hamişsen bebşini huzursuz edersin bekleyerek:16::16::16:

İnşaallah bu kadar belirti ama şimdi tuvalete gittiğimde 1 damladan az kahverengi leke vardı çamaşırımda devamı gelmezse yarın sabahtan test yapacağım

bazen çekilmez oluyor inan yaa allahtan çok yakin değilim esim arada diyor annemlere yakin bi yere tasinalim diye benb gitmem ayrı ev kiralarim otururum diyorum gitmek istiyorsan tek gidersin diyorum...

Kocisini karsina alma oyle dierekte hayatim bide ters bsey der

bazen çekilmez oluyor inan yaa allahtan çok yakin değilim esim arada diyor annemlere yakin bi yere tasinalim diye benb gitmem ayrı ev kiralarim otururum diyorum gitmek istiyorsan tek gidersin diyorum...

haklısın canım .... bencede gitme inan ben görümcemlerden kaçmak için bir saat uzak bir ilçeye taşındım inanki!! işim gücüm yok onlara hizmet edecem hergün otelde dükkanı akşam işini bitirir gelir yemeğe hergün gelir hiç bıkmaz düşüncesizdir yamanacak yer arar benim bir lafım var aileller ne kadar uzak o kadar iyi ve huzurlu bir geçim oluyor evde

o zamn yarın yapcn testi eğer bu gün regli olmazsan yarın ilk idrarla yaparsın cnm yerleşme kanamasıda olabilir regli başlangıcda olabilir cnm allah gönlündekini versinnn :16::16::16
afiyet olsunnn cnm benim koçişinede geçmiş olsun :34::34:

teşekkür ederim canım sağol......

Oyyyy ..ya bak hemen test edin ve yap bence bebek varsa stresten gelebilir yapma bukadar.yoksada reglidir zaten kafan rahatlar

ben bu kdar takıntı yapmazdım aslında ama bu ay yumurtlama testi kullandık ve alternatif tıptan çok faydalandık çok umudum var dı yani bide bir sürü belirti olunca

haklısın canım .... bencede gitme inan ben görümcemlerden kaçmak için bir saat uzak bir ilçeye taşındım inanki!! işim gücüm yok onlara hizmet edecem hergün otelde dükkanı akşam işini bitirir gelir yemeğe hergün gelir hiç bıkmaz düşüncesizdir yamanacak yer arar benim bir lafım var aileller ne kadar uzak o kadar iyi ve huzurlu bir geçim oluyor evde

teşekkür ederim canım sağol......

Bebeim bu lafina bende katiliyorum benim kv ilede kendi annemlede aramda 7km war tam ortadayim ben sans iste :-D

iyiyim cnm benim regli hala devam ediyor ya az az geliyo beni sinir ediyo bitsede bir an önce yeni maçlara gece sporuna başlasakkk:1::1::1::1:

hgdinnn iyiyiiz cnm sen nassılsınn

Benim kirmizilarda geldi haftaya mik mik gunum canim yufiii bebislerimiz suanda babalarinda sonra annelerine gelicekler :-D:-D:-D

Back
X