yapcam canim sayiyi kafamdan yaptim bakalım nasıl olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama her zaman her zamanda gelinip durulmaz ki canim ya biktirdi iyice geliyo gozum aydin gelinle oglan gelmis diyo zaten kalabaligiz ev oluyo 15kisi ekstra misafirde gelir arada gerisini sen düşün
ama her zaman her zamanda gelinip durulmaz ki canim ya biktirdi iyice geliyo gozum aydin gelinle oglan gelmis diyo zaten kalabaligiz ev oluyo 15kisi ekstra misafirde gelir arada gerisini sen düşün
o zamn yarın yapcn testi eğer bu gün regli olmazsan yarın ilk idrarla yaparsın cnm yerleşme kanamasıda olabilir regli başlangıcda olabilir cnm allah gönlündekini versinnnama şimdi tuvalete gittiğimde 1 damladan az kahverengi bi leke vardı adet mi yerleşmemi acaba?![]()
ayy patikler çok hoş ben converse patik çok seviyorum ya basladim bi tane bakalım yapabilecek miyim
hoşbuldum canım dünden karnı yarık var pilav var yanına eşim mercimek çorbası istedi hasta olduğu için birde turşu sever turşu çıkarırım o kadar cnm .....
hımm öylemi hayırlısı olsun bilmiyodum cnm sen npysun nasılsınn
cnm içimden bi ses sen hamişsin diyo hayırlısı olsun merak ettim şimdi bence bi test yap cnm erken yumurtlamış ola bilirsin cnm ama benim ki bi tahmin sen bi test yap stres yapamamiş olursun eğer hamişsen bebşini huzursuz edersin bekleyerek![]()
Oyyyy ..ya bak hemen test edin ve yap bence bebek varsa stresten gelebilir yapma bukadar.yoksada reglidir zaten kafan rahatlarama şimdi tuvalete gittiğimde 1 damladan az kahverengi bi leke vardı adet mi yerleşmemi acaba?![]()
bazen çekilmez oluyor inan yaa allahtan çok yakin değilim esim arada diyor annemlere yakin bi yere tasinalim diye benb gitmem ayrı ev kiralarim otururum diyorum gitmek istiyorsan tek gidersin diyorum...
Ben geldimm nasılsınız![]()
Al bendende okadar.ama yap bi test kurtum meraktan cikar varsa zaten.
bazen çekilmez oluyor inan yaa allahtan çok yakin değilim esim arada diyor annemlere yakin bi yere tasinalim diye benb gitmem ayrı ev kiralarim otururum diyorum gitmek istiyorsan tek gidersin diyorum...
hoş geldin cnmnasılsın iyi misin?????
yaparsın cnm elinden her iş geliyor maşallahbitirince fotoğrafı atarsın bakarız canım olr mu?
o zamn yarın yapcn testi eğer bu gün regli olmazsan yarın ilk idrarla yaparsın cnm yerleşme kanamasıda olabilir regli başlangıcda olabilir cnm allah gönlündekini versinnn:16
afiyet olsunnn cnm benim koçişinede geçmiş olsun![]()
Hayirli haberler aliriz insallah canim nolsanslarrrBende iyiyim tşk ederim canım yarın test yapacağım bana dua edin ne olur bu sefer yüzüm gülsün![]()
Oyyyy ..ya bak hemen test edin ve yap bence bebek varsa stresten gelebilir yapma bukadar.yoksada reglidir zaten kafan rahatlar
İyiyim canim vende ne yapayi yarin klomene basliyorum sen nasilsin
Amin canim aminnn
Ben geldimm nasılsınız![]()
Bende iyiyim tşk ederim canım yarın test yapacağım bana dua edin ne olur bu sefer yüzüm gülsün![]()
haklısın canım .... bencede gitme inan ben görümcemlerden kaçmak için bir saat uzak bir ilçeye taşındım inanki!! işim gücüm yok onlara hizmet edecem hergün otelde dükkanı akşam işini bitirir gelir yemeğe hergün gelir hiç bıkmaz düşüncesizdir yamanacak yer arar benim bir lafım var aileller ne kadar uzak o kadar iyi ve huzurlu bir geçim oluyor evde
teşekkür ederim canım sağol......
Hayirli haberler aliriz insallah canim nolsanslarrr![]()
iyiyim cnm benim regli hala devam ediyor ya az az geliyo beni sinir ediyo bitsede bir an önce yeni maçlara gece sporuna başlasakkk
hgdinnn iyiyiiz cnm sen nassılsınn