- 17 Haziran 2013
- 1.874
- 107
- 163
Tamam cnm tesekkurler![]()
önemli deyil tatlım ne zaman istersen sor bildiğim bişey olursa cvp veririmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm tesekkurler![]()
ben baktım cnm da hiç yeni doğmuş çocuk bakmadım ancak 6 aylık felan baktım zamanla alışacağiz cnm
tebrik ederim tatlım hayırlı olsun darısı bize işallah
cnm hiçbir fikrim yok hayırlısı olsun cnm dr normal demiş zaten endişelenme cnm![]()
düzelir bebeğim merak etme sen . ilaçla düzelen şeyler bunlar.
şükür ki tedavisi varr .
öpüyorum seni
Merhaba hanımlar
Ben de eylül ayından itibaren hamile kalmaya çalışıyorumama şuana kadar pek bişey olmadı. oldu da yani yanlış alarm çıktı. 3 gün geciktim. test yaptık negatif ve 4 gün de regl oldum. İnşallah bundan sonrası için iyi olur. Nasip inşallah :) Önemli olan sağlık
Umarım herkes meleğine kavuşur![]()
Kızlaarrrr merhaba bu ay korunmayı bırakmıştık.Son adetimden beri korunmadık.Şuan son adetimin üstünden 16 gün geçti kasıklarıma inanılmaz bir ağrı giriyor ilk sağdaydı sonra sola geçti sık sıkta tuvalete çıkıyorum psikolojikte olabilir belki.Belki yumurtalıklarım çalışmaya başladığı için bu ay kasık ağrısı yaşıyorum karın alt bölgemde sancı var ağrı var heyecanlanmakta istemiyorum.Beklicem sanırım sadece batımı![]()
SElam kizlar....
slm kızlar :))))))))
Slmm cnm.........
lilimmmm burda misinn hu huu daha eve donmedik bu gecede kv deyiz esimin telden bi bakim dedim
Bu grce nye kv kaliyosunz canim ya ozlettin kendini yarin is gunu ewe gidin :-Dlilimmmm burda misinn hu huu daha eve donmedik bu gecede kv deyiz esimin telden bi bakim dedim
Yazilarinizi uzun zamandir okuyorum ama masallah baya hizlisiniz size yetisemiyorum insallah hepiniz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz hicbirinizi tanimasamda dualarim sizinle
Askosum burdayimmm sikiliyrumm bende kv deymmm yarin erken mi gelceniz kusummmmm
Bu grce nye kv kaliyosunz canim ya ozlettin kendini yarin is gunu ewe gidin :-D
Ben bu hafta kv gitmedim :-D:-D