• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçmiş olsun balım. işlerini erteleyemez misin? bu haldeyken dinlenmen daha iyi olur

Gecmis olsunn psikommm... bol bol vitamin al.. c vitaminiii.. dinlen kuzumm once saglik.. :16:

canimmmmm çok geçmiş olsun ya üzüldüm:50:

geçmiş olsun kuşumm:2:

valla kızlar söylenecekleri o kadar güzel ifaede etmiş ki aynı şeyleri tekrarlamıcam ben. bu ara dualarım çok hızlı kabul oluyo sanırım, tek sölicem Rabbim en kısa zamanda senin de kızların da yüzünü güldürsün inşallahhhhh
Saolun canlarııııımmmmm... Randevularımı iptal etmem çok zor zaten sabahtan gitmedim :(( karışmıştır ortalık...

ya işte bazen anlamsız hareketler yapıyolar. kırıyolar bizi, belki fark etmiyolar belki bilerek yapıyolar bilemiyorum ki. ben beddua etmedim cnm sadece inşallah gelemez dedim. biliyosun temizlik yüzünden çok hassasım, o da dikkat etmiyor hiç, stres yapıyorum kanamam oluyo bebeğe zarar vermekten korkuyorum onun yüzünden, hamile olmasam yine neyse de...

içim rahatladı ya ben de dün gece doktorumu arayacaktım. eşim de çok korktu. ama bi yerde okumuştum oksijen yüzünden kanama olabilir burunda diye. cnm senin bebek kaç gramdı baktın mı?

gr sordum ama 3 lü testte hepsine bakılıyor dedi. sadece ense kalınlığı ve boyunu söyledi. ultrason fotolarının üstündeki yazılardan bir şey anlıyor musun? bilmediklerimi anlamadım. benimki sola yatmıştı. hani hep benim sola yatmamı istiyor ya kıcını dönmüş bize çok komik ya:1::1:

Bana da duacı olur musun :14: Ben de tekrar aynı kötü şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar gebe kalırsam.. Rabbim meleğini ve seni korusun..

cnm ben hepinize o kadar çok dua ediyorum ki...ben gelin mevlütümde burdaki kızların isimlerini tek tek saydım içimden, duama 50 kişi amin dedi. tamam dedim Rabbim nasip edecek hepimize anneliğe, bi baktım o dua zamanı ben hamişmişim bilmiyodum tabi, hamileleri duyunca musmutlu oluyorum Allah benim dualarıma cevap veriyo diye...

duaların kabul oldu desene :9: canım o adam için de kendini suçlama sen ona bişey olsun istemedinki sonuçta :54:

inşallah canımın içiiii........ seni çok seviyorum unutma :54::54::54:

cnm ben zaten gidecekleri kişiyi de tanımıyorum ki, ben yine kötü bişi de geçirmedim içimden sadece gelemese bana dedim. ama öyle olunca üzüldüm benim içimden geçen mi adamcağıza sebep oldu diye... bu ara çok teşbih çekip dua ediyorum, isimlerinize tek tek 100 tane Ya Allah Ya Hu çekecem.

Canim benimmm bencede tup bebek dusunmek icin erken.. senin icin bugunler bu donem cok uzun biliyorum..
ama sabretmek lazim insallah gelicek melegin doktora git canim iyice baksin herseye.. esine sana..

Saol cnm benimm. Kafami bi toparlim da insallah

Suan kendinii cok uzuyosun.. herseyin hayirlisiii dualarimizi edelimm.. calismalarimizi yapalim.. ve allah'im zamani gelince yoluycak bize bebeklerimizi.. nolur uzmee kendiniii guzelimm..:16::16::16:

Saol cnm .insallah bebegim

Kızlarrrrr çok hastayım :(((( bademciklerim şişti iltihaplı... Burnumun içi yara ama dudaklarıma kadar indi silmekten çok beter haldeyim... Işe gitmedim daha bir sürü görüşmem var mutlaka gitmem lazım ama konuşamıyorum bile... Adetimde sökülmedi nasıl iş bu ben anlamadım :((

Gecmis olsun kukulogum.dinlenebilseydin keske

Kisir cok kotu bi terim arkadaslar ya oyle kotu konusmayalim lutfen canim sende bi sorun olsaydi herseyin temiz cikmazdi bekle bakalim rabbim siniyo oyke dusun esinede sperm testi ypilmidmiydi

Yapildi bebegim .normakin cok cok ustunde.sinirda bile degil degerler.

rahim filmini cektirsene ben tedavinin en basinda cektirmedigime çok pismanim... Hsg den sonra dr bana ikinci aşılama yapalım dedi ben istemiyorum ara vermek istiyorum dedim oda tmm dedi pko lu olduğum için hormonlar tekrar duzensizlesmesin die klomen ve duphaston verdi ben klomen kullandım ama gidip yumurtalar buyumus mu die baktirmadin olursa olur olmazsa ocak subatta ikincu asilamayi yaptirurim eylül gibi de tup bebek dusunuyordum bence sende hsg cektir ve 3 ay gerçekten bi ara ver

Hicranim ben cektirdim rahim filmi.filmden sonra ucuncu adet olusum bu

Nefesalımmmmmm canımmmmmm kuzuuuucuuuuğuuumm her yeni döngüyü yeni heyecan olarak düşünmek lazım evet uzun zaman olmuş ama başka bir doktordan tetkiklerini tekrardan yaptır bebeğim bişey atlanıyordur mutlaka üzme kendini de bitanemmmmmmmm

kahvaltı yapayım gelcem canlar

Yeni heyecan her ay oluyo cnm ama zaman gectikce artik korkularimda katlanarak artiyo.
Kafami toparlayip karar bile veremiyorum

öyle olsaydı bu tahlil sonuçlarında tanın konurdu güzelim..elindeki tahlillerle bir dr a daha danış derim soruşturarak başlayabilirsin işe çünkü idealist ve umudu çok yüksek inatçı dr lar biliyorum işin peşini bırakmayan ve en az hastası kadar istekli olan bir kulak ver bakalım allah gönlüne göre versin

Saol canim.insallah

kızlar günaydın kendimi zor attım yataktan valla biryanım uyumak istiyo biryanım birsürü işin var sadiye kalk iş yap diyo dün misafirlerim vardı bnmde ev darmadağınık kıçeler dün gazete aldım burçlara bakim dedim yazıyorum ben balığım sevgiyle dolup taşacağınız bir hafta olucak sevdiklerinize suprizler yapabilir ve onları çok sevindirebilirsiniz mutluluğu hayatınızın her alanında hissedip huzur bulacaksınız eşimde terazi ondada dostlarınızın desteğini göreceğiniz bir hafta olacak ummadığınız bir anda bir sorununuzun çözülmesiyle çok mutluluk yaşayabilir ve keyiften yerinizde duramaya bilirsiniz ne güzel demi bnm bu hafta belli olucak ya fazla inanmam burça yorumlarına ama çıkarsa hergün bu gazeteden alıp burcuma bakabilirim

günaydın canımm
hadi bakalım inşallah :16::16:

merhaba canlarımmmm :48:

nasılsınız? :27:

beni soracak olursanız çok telaşlı bi hafta geçirdim. ödüm patladı.. benim adetim genelde 2 gün sürer.. bu kez tam 4 gün sürdü :53::53: ve çookk korktum :18: gene kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm. çünkü bundan ewelde öle gelmişti. adetim geçmiyo derken kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştim. şimdide 4 gün sürünce acayip korktum. ama şükür ki bitti.. :30:

netten ov. testlerimide aldım.. bu akşam başlıcam testlerimede :34:
bu ay olsun artım ya.. insallahhhh bu ay artık bebişim gelirde sevindirir bizi :16::16:

Canim sen ne isi yapiyosun
Psikologum tatlışım benn
Saol cnm .insallah bebegim

Gecmis olsun kukulogum.dinlenebilseydin keske

Yapildi bebegim .normakin cok cok ustunde.sinirda bile degil degerler.

Hicranim ben cektirdim rahim filmi.filmden sonra ucuncu adet olusum bu

Yeni heyecan her ay oluyo cnm ama zaman gectikce artik korkularimda katlanarak artiyo.
Kafami toparlayip karar bile veremiyorum

Saol canim.insallah

sen iyi ol bebeğimmmm ben iyileşirimmm

beni soracak olursanız çok telaşlı bi hafta geçirdim. ödüm patladı.. benim adetim genelde 2 gün sürer.. bu kez tam 4 gün sürdü :53::53: ve çookk korktum :18: gene kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm. çünkü bundan ewelde öle gelmişti. adetim geçmiyo derken kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştim. şimdide 4 gün sürünce acayip korktum. ama şükür ki bitti.. :30:

bu ay olsun artım ya.. insallahhhh bu ay artık bebişim gelirde sevindirir bizi :16::16:
hayırlısı olsun esracım...

Günaydınlar ve de iyi haftalar kızlar :24::24::24::24::24:

Günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.:66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64:

bu gün biti gibi oldu ama yarın kesin biter yeni maçlar diycem ama olmuycak sanırım bu ayda çünkü eşimin amcasının eşi ölmüş oraya gitcez belki eşim beni orda bırakır gelen giden olur diye kv yardım olsun diye tek başına yapamaz :31::31::31::31::31:

Tatlışlar çok özledim sizleri. Kaç gündür giremedim. Gezme tozma, iş güç, sıkılma pinekleme derken kendime geldimmmm. Arada okudum yazdıklarınızı. Ama gelişmelerden tam anlamıyla haberim yok.

lilitiy süt gelmiş. :53::53::53: senin döngü tersten başlıcak. önce üt sonra bebiş. Seninki midesine düşkün olmasın. Önce yemeğini hazırlayıp sonra çıkcak yola.:16::16::16::16::16::16: Şaka bir yana hormandandır. Sen doktoruna bir danış.

Dilekcim battaşım, sen nasılsın? Çalışmalara, mık mıklara devam di mi? Benim bu gün yarın ovulasyon olcak. Bakalım hayırlısı artık.

Ya deniz, psipsiko, hicran nerelerde. Haberiniz var mı?

Hayırlı si olsun cnm benim.bide gece hic kalkmam tuvalete cikiyordum gunduz de uyukluyordum hep

lilim işten ayrılmışsın hayırlısı olsun. diğer iş görüşmen nasıl geçti canımm?

gebe olanlar olmayı bekleyenler güzellikler günaydınnn :)
kaç sayfa geride kalmışım offf takipte zorlandım :)
lilitiy geçmiş olsun güzelim sıkma canını olurmu senin hormon düzeyin için normal bir belirti bu gibi geldi bana ..

günaydın hanımlar....nasılsınız_??:16::16::16:

Gunaydin canlarimmmmmmm nasilsinizzzz musmutlu bi hafta olsun insss.... Ben eve yeni geldim iki gece kaldik kv de ayy bu bel agrisi mahvetti beni

Gunaydin askoslar gecmisi okudum topladim geldimmmmmm siz varya siz cooook seviliyorsunuz :16::16::16::16:

Sen tabikide haklisin canim senin cok dikkat ermen lazim artik bebisini tasiyosun icinde takma kafani kimste

di mi ama? sonuçta stres yapmamam lazım...

Saolun canlarııııımmmmm... Randevularımı iptal etmem çok zor zaten sabahtan gitmedim :(( karışmıştır ortalık...

şimdi oraları değil cnm kendini düşün...

gr sordum ama 3 lü testte hepsine bakılıyor dedi. sadece ense kalınlığı ve boyunu söyledi. ultrason fotolarının üstündeki yazılardan bir şey anlıyor musun? bilmediklerimi anlamadım. benimki sola yatmıştı. hani hep benim sola yatmamı istiyor ya kıcını dönmüş bize çok komik ya:1::1:

var o verdikleri ultrason kâğıdında. EFW değeri bebeğin gramı oluyo

bende akmıştım ov testeri ama ben pkoluymuşum meğer o zmn hiç tam koyu olmuyodu bende hep silik yada biraz daha koyu inşllh olur cnm bu ay umudunu yitirme pozitif ol

hayırlısı olsun Esrammm... 2 gün regli az değil mi kuzum?

Kııızlaaaarrrr Günaydın....

Gecmişi okumaktan ancak yazabildim:)

günaydın canım nasılsın??

Gunaydin askoslar gecmisi okudum topladim geldimmmmmm siz varya siz cooook seviliyorsunuz :16::16::16::16:

sen de kuşum özleniyorsun daaa :54: sorumu cevaplamamışsın ama iş görüşmen nasıl geçti baby? bir de okudum göğsünden süt gelmeye başlamış onun için doktora gidebildin mi?

canım geçmiş olsun bu ara yine hastalık zamanı ve belkii fikriyle ilaç kullanamak da en kötüsü çok dikkatli olmak lazım :( cabuk toparlanman dileği ile :)

Back
X