Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla cnaım ben senden sonra geldım gormedım canım
ınsan evde olunca temızlık yapası gelıyor zaten canım :) valal bılmıyorum kı canım erken yapmıstım ya kendıme ceza vereım dıorumEvde haril haril temizlk yapiyorum balımmmm aliscam zamanla ya test vardi sende bi tane daha 2 tane almistinne zmn yapcan kusum
cumartesi bida yaparsın canım.olmazsa da saglık olsun ne yapalım.Hayırlısı olsun.Uzme hiç kendinierken mi bilmiyorum ya yaptım işte bi umut![]()
canım bıraz daha bekle bence ben gecen hafta salı yada cars test yaptım negatıf cıkmıstı. dun adet olmam gerekıyordu daha olmadım testte yapmadım canım kararsızım. adet gunu yada adetten bı gun sonra yap testı canım bılıorum beklemek zor bnm yaptıgım hatayı sen yapma canım bence ama yıne senın kararın
o zaman sana küsmedim ama diğerlerine küstümm lilim bile görmedi hicranım diğer akadaşlar bile görmediii benene benene![]()
Evet kızlar hamisken saç kestirilmezmis kestirilince bebegin omrunden gidermis batil şeyler bunlar ana insan yine de korkuyor acaba mi diye benimde uzundu yazın kestirdim ohhh çok rahatladim simdi olsa kestiremezmisim
cumartesi bida yaparsın canım.olmazsa da saglık olsun ne yapalım.Hayırlısı olsun.Uzme hiç kendini
dün çok üzüldüm stres oldum bugün daha iyiyim tatlım taktir Allah'ın..
Cnm sen yazdin mi gormedim slm yazmadin sanırımm denizi sordun ondan gormedik cvp yazmamis olabilir
yok canım zaten daha da yapmam evde tek bir test vardı onu da harcadım psikolojim kaldırmıyo test yapmayı 16 sına kadar bekleyip kana giderim ama olsa çıkardı gibi geliyo bana hayırlısı canım..![]()
o zaman sana küsmedim ama diğerlerine küstümm lilim bile görmedi hicranım diğer akadaşlar bile görmediii benene benene![]()
ınsan evde olunca temızlık yapası gelıyor zaten canım :) valal bılmıyorum kı canım erken yapmıstım ya kendıme ceza vereım dıorum![]()
tABİ Kİ CANIM TAKDİR ALLAHIN.NE KADAR OLDU SENİN??dün çok üzüldüm stres oldum bugün daha iyiyim tatlım taktir Allah'ın..
TEDAVİ GÖRDUN MU HİÇ
Gormedim gecmise gidip baktim cnm denizi sormussun gormedim cnm slm versen herkes cvp verirdi cnm gece yazdigina cvp verdim ayrica sabah
Yapma balım yarin da olmazsq ertesi gun yaparsin insallah hayirli sonuc olsun senin icin hayirlisi neyse o olsun
ınsan evde olunca temızlık yapası gelıyor zaten canım :) valal bılmıyorum kı canım erken yapmıstım ya kendıme ceza vereım dıorum![]()
negatıf mı cıktı cnaım. bak benım bı arkadasım adet gunu gectıkten 2 gun sonra test yapmıs cıkmamıs. 4 gun gecınce yapmıs canım pozıtıf cıkmıs
ayyy bnm bu arlar hiç temizlik yapasım yok valla bütün günde evlediym cumartesi negatifi görürsem stresten veririm kendimi temizliğe
tABİ Kİ CANIM TAKDİR ALLAHIN.NE KADAR OLDU SENİN??
TEDAVİ GÖRDUN MU HİÇ
bu 7.ayım bu ay 5 gün birer tane klomen kullandım sonra çatladı işte testlerimin hepsi temiz bu arada eşimde temiz tüplerde..
yazdım tabi kimsecikler beni görmedi meltemcim hariçç slmda yazdım istersen bakk küstümmmm![]()
canım lilimm telden gırıyor ılk defaa o yuzden gorememıs olabılır benıde sonradan gordu canım telden gırmekte kolay degıl canım küsme sen . ama muhabbet arasında gormemıs olabılırler canım. cnm senın lekelenmeler noldu
Gormedim gecmise gidip baktim cnm denizi sormussun gormedim cnm slm versen herkes cvp verirdi cnm gece yazdigina cvp verdim ayrica sabah
yazdım ama senin dediğin olsun sabah yazmıştımmm cnm çok özlüycem sizi yaaa
Yapma balım yarin da olmazsq ertesi gun yaparsin insallah hayirli sonuc olsun senin icin hayirlisi neyse o olsun