- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
iyiyim btanem bende ne yapayım misafirlikteydim anca geldim ewe![]()
hımm olsun kafan dağılmıştır azcık iyi olmuş gittiğin .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim btanem bende ne yapayım misafirlikteydim anca geldim ewe![]()
canim yoğut falan mayalaniomus nohut cabuk islaniomus falan adı ne bilmiyoruz iste ona bakıyorum
olsun canim gun gecdikce koyulasicakcanım evet ben yaptımda sankı cok cok sılık bı cızgı var gıbı duruor ama emın degılım canım yarın yada carsamba bıda yaparım test ama sanırım carsamba falan yaparım gıbıvarsa dahada belırgınlessın dıye
rosem canimsin bak ben yillarca bekledim sukur kavustum mucize gibihayırlısı olsun serçem !!!! tekrar tebrik edrim rabbim göbişlerimizi boş bırakmasın inşallahhh !!!!!! amiin cnm inşallahhh olmayanlara darısı bizleereee evet haklısın ben bile doktora gitmeden evveli gecelerimde uyuyamıyorum nediyecek diyee heyecandan aama boşuna heyecanlanıyormuşum neyse..... hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebişin inşallah cnm tutunsun bırakmasın annesini 9 ay boyuncaa
canim yoğut falan mayalaniomus nohut cabuk islaniomus falan adı ne bilmiyoruz iste ona bakıyorum
olsun canim gun gecdikce koyulasicak
rosem canimsin bak ben yillarca bekledim sukur kavustum mucize gibi
insallah sende en kisa surede kavusucaksin eminim darisi basina birtanem en tez vakitde
olsun canim gun gecdikce koyulasicak
rosem canimsin bak ben yillarca bekledim sukur kavustum mucize gibi
insallah sende en kisa surede kavusucaksin eminim darisi basina birtanem en tez vakitde
Kiss sadiye ciktin mii bunlardan mi bahsedion ama bunlar saklama kabi sanirim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sizdemi cikti sukurler olsun tebrik ederim kizlar hep beraber gobusler buyuyucek insallah hepimzin
isteyen herkese nasib olsun
insallah kan sonuclarimiz guzel cikar
sabaha kadar deli olucam heralde beklemekten
cok heyecanliyim
anladim canım ama çok pahalı yaw nie öyle
anladim canım ama çok pahalı yaw nie öyle![]()
kuzummm bi gobus resmine senden bekliyorummmm benden haber yoook cuma günü gidicem dr dua et duydayım kalbi
kuzummm bi gobus resmine senden bekliyorummmm benden haber yoook cuma günü gidicem dr dua et duydayım kalbi
yazdım bebagmmm
anladim canım ama çok pahalı yaw nie öyle![]()