- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
günaydın herkese...nasılsınız tatlışlar..._????![]()
Kürtajdan sonra önce hep kötüydüm ama şükür 8 günü geride bıraktım kötü gün geçti bugün daha pozitifim çok şükür... Sen nasılsın???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürtajdan sonra önce hep kötüydüm ama şükür 8 günü geride bıraktım kötü gün geçti bugün daha pozitifim çok şükür... Sen nasılsın???
Arkadaşlar ,özel mesaj atabilmek için ileti yazıyorum mazur görün :)
iyiyiz canımcımm sen nasılsın mercimeğimiz nasıl :)))
Arkadaşlar özel mesaj atabilmek için ileti yazıyorum mazur görün :)......
büyüyo sanırım teyzesi sen nasılsın durumlar ne_??![]()
canım senin regl 16 sı çıkmaz bence perşembe yapsan daha iyi olur gibi yarın erken sanırım boşa harcama testi![]()
Özel mesaj atabilmek için ileti yazıyorum mmm,,
allah kabul etsin hasretim
Birazda şansını başka topiklerde zorlasan bir iki üç yeterli benceÖzel mesaj atabilmek için ileti yazıyorum mmm,,
Özel mesaj atabilmek için ileti
Günaydın canlarım ciğerlerimmmmm minnoşlarım sevgi dolu annelerim içimi açtınız sabah sabahhhhhhhh :))))
hala hastayım bugün işe gitmedim bütün herşeyi iptal ettim yatakta keyif yapcam zaten soğuk hava bir de kuzenim bugün doğum yapcak sizden ricam hepiniz birer ayetel küresi okusanız doğumu kolay olsun diye
hepinizi öpüyorum
bu arada akşamki kumsal da böyle mesaj atıp özel mesaj hakkı olsun diye yazmış olabilir çünkü sürekli aynı şeyleri yazıyordu söyleyecektim şimdi gece gece sinirlenmeyeyim diye sustum...
Yok ben çemkircektim tam nartanesi benden önce davrandı bu insanları anlamıyorum gerçekten bencillik para ile değil işte :)))Gunaydin canim gecmis olsunn.iyi yapmissin ise gitmemekle yat dinlen bugun de.kuzenin icin de okudum Allah kolay dogum nasib etsin.
Buarada gece yazilanlari sabah gordum iyi dayanip sakin sakin cevap vermissiniz valla tebrikler![]()
Yok ben çemkircektim tam nartanesi benden önce davrandı bu insanları anlamıyorum gerçekten bencillik para ile değil işte :)))
Bu tarz rahatsız edici mesajlara site yönetiminin bir çare bulması lazım bence git mesaj hakkını başka topikte kaçan lütfen burayı meşgul etme artıkÖzel mesaj atabilmek için ileti ,,
canım iyiym bende iş güç koşturmaca :) sana bir şey soracaktım aslında canım. kimyasal gebelik geçirdiğim ay cok sık tuvalete çıkıyordum ve ordan anlamıştım şimdi yine öyleyim fakat 8 günden sonra kısa bir sürede böyle olması mümkün müdür ??? yoksa psikolojik mi diyorum? son 2 gündür böyleyim psikolojiktir dimi ya cok erken değil mi sencede bir yandan da korkuyorum(