• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşbulduk cnm benim yine elektirik kesildi daha yeni geldi o yüzden geeç yazdım şekerim kusura bakma

ayyy çok heycanlıyım ya işllah kop koyu 2 tane çizgi görürsün cnm benim bence sen hamilesin öyle hissediyorumm hadi hayırlısı hade çabuk git ezzaneye :1::1::1::1::49::49::49::49::49::52::52::52:

Havva sen bana hic slm vermiyosun kusumm kustum bende sana hıh

dr umu aradım çalıştığı bir lab var oraya git kan tahlili yaptır dedi çıkardedi.eşimin işleri yogunmuş sabah gidelim dedi tabi ona gebelik için demedim eğer varsa süpriz yapıcağım için bekleticem onu..benimki tamamen meraktan haa ilk seferde pek umudum yok ama merak işte şüpheyle yaşamayım diyorum :( yarın sabah yaptırıcam inşallah ..allah hepinizin gönlüne göreversin güzellikler sizi hep takipteyim aklımın yettiğince cvp vermeye çelışıyorum :)

kızlar denizim ne yaptı ya haberiniz var mııı:26::26::26::26::26::26:

Kızlar sizin için de çektim 100'er tane Ya Allah Ya Hu...amin der misiniz? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

Lilim boswer bebeim borclariniz wardi sanirim ama cok skisik degilsen calisma dinlen braz bebisinnicin hazirlan ben oyle yapiyorim calismiyorum bebisten snra caliscam insallah

Tmm askosum patent matent banane yaaa baslamiycam valla sevmedim ben hem benim isim degil ki ne isim olur :1:

işte bu beeeeeee...helal olsun lilimmmm ziyadesiyle hak etmişti :) çok iyi yapmışsın ya sana iş mi yok, en güzeli sen iş senin olur inşallahhhh...

Amannnnn sallla yaaa tecrube muhabbetine sinir oluyorum ama gercekten tecrubem yok neyse fındıgımm is benim olsa bile baslamiycam tecrubem yok calisamam dicem

Bence guzeldi bebegim laf soktum adama :1: heryerde kisa calismisin tecruben yok dedi ama kari gibi cene var adamda bende izin verirseninz uzun calisicam tevrube kazanicam herkes tecrube isterse nerde tecrube yapcaz dedim biz sizi arariz dedi

Tmm askosumm ole yaptim ya kasmadim kendimi :1: kendimede eldiven aldim mutlu oldum :1::16:

ayy ne güzel bende istiyorum eldiven. burda kardanadam yapacak kadar yağdı.İnşallah yollar kapanmaz akşama.Ben her gün Erciyesi aşıp ilçeye gidip geliyorum işe.

Kızlar sizin için de çektim 100'er tane Ya Allah Ya Hu...amin der misiniz? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

canım allah kabul etsin allah razı olsun çok sevindim bende başladım 2 gün oldu huzur veriyor insana :) isim olarak pek hakim olamadığım için tüm topik kızları için dedim :) heralde gider yerlerine :)

dr umu aradım çalıştığı bir lab var oraya git kan tahlili yaptır dedi çıkardedi.eşimin işleri yogunmuş sabah gidelim dedi tabi ona gebelik için demedim eğer varsa süpriz yapıcağım için bekleticem onu..benimki tamamen meraktan haa ilk seferde pek umudum yok ama merak işte şüpheyle yaşamayım diyorum :( yarın sabah yaptırıcam inşallah ..allah hepinizin gönlüne göreversin güzellikler sizi hep takipteyim aklımın yettiğince cvp vermeye çelışıyorum :)
Ayyy cok rak ettim ya canim bat kacti senin :-D
Tmm askosum patent matent banane yaaa baslamiycam valla sevmedim ben hem benim isim degil ki ne isim olur :1:

Aynen oyle hayatim braz dinlen hem bebis gelsin ewde olcaksin daha iyi hamisligin tadini cikart :-D

Havva sen bana hic slm vermiyosun kusumm kustum bende sana hıh

eminem benimmmmmmmm bebişimmmmmmmmmm cnm ben sana hiç slm vermez olur muyum cnm elektirik her zamn kesiliyo burda temizlik bile yamadım cnm ev leş gibi oldu cuma günü antebe gitcem genel bi temizlik yapmam gerek ama ne elektirik ne su var napcam bilmiyorummmm slm lilimmmm :54::54::54::54::54::54::54::54:

canım allah kabul etsin allah razı olsun çok sevindim bende başladım 2 gün oldu huzur veriyor insana :) isim olarak pek hakim olamadığım için tüm topik kızları için dedim :) heralde gider yerlerine :)

gider tabi ki cnm...Allah kabul eder inşallah. kesinlikle ya dua bambaşka bi huzur veriyor insana en çok da bi başkası için yapılan dua. ben kızlarla uzun zamandır birlikteyim ya hemen hemen hepsini tanıyorum, liste yapmak kolay oluyo :) cuma günlerimiz çok güzeldir burda salavatlar, ayetel kürsiler, dualar o kadar mutlu hissediyorum ki.

ayy ne güzel bende istiyorum eldiven. burda kardanadam yapacak kadar yağdı.İnşallah yollar kapanmaz akşama.Ben her gün Erciyesi aşıp ilçeye gidip geliyorum işe.

Ayyy ben alayim askosuma eldiven nolcakk yaaavvv insallah kapanir azcik evde tatil yap :1::1:

Back
X