Gunaydinnbugun bizdensin o zaman. İyi olmus dinlenmis olursun abla
![]()
evet cnm bugun sizdenim.. dolu yagiyor yine.. simsek cakiyor... fenalardayiz.. esimde evde.. kahvalti yaptik.. biraz uyurum. sabah yola ciktim yollar kotu oldugundan geri döndum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnbugun bizdensin o zaman. İyi olmus dinlenmis olursun abla
![]()
Hosgeldinlerden bir buketgünaydınlardan bir demeeetttt![]()
evet dün farkettim ayağımın altına aldım bugün şişkinlğim yok rahatım....günaydın bu arada...
günaydın kıslar.....msa nasılsın nasıl gidiyo canım...![]()
tabi ki artacak Allahın izniyle, kötü düşünmek yok...
ohhhhhhhhhh süperrrr...ayyy bugün şimdi ne güzel muhabbet edersiniz siz, ben yine kaçıracam bugün de misafirim var offfff
evet dün farkettim ayağımın altına aldım bugün şişkinlğim yok rahatım....günaydın bu arada...
günaydın kıslar.....msa nasılsın nasıl gidiyo canım...![]()
yani ben kendim okuyorum ama eşim mi yapması lazım ilk kez duyuyyorum
evet cnm bugun sizdenim.. dolu yagiyor yine.. simsek cakiyor... fenalardayiz.. esimde evde.. kahvalti yaptik.. biraz uyurum. sabah yola ciktim yollar kotu oldugundan geri döndum..
Ben biryerde eşin okumalı diye okumuştum canım.O da okusun hem.Çorbada tuzu bulunsun :)))
He valla öyle :)
Erzurumlu değil.. Buranın insanları hakikaten çok zor insanlar 4 ay oldu ama henüz alışamadım.. Düşünün ki bir Allah'ın kulu apartmanda daha kapımı çalmadı.. Ben de Giresunluyum... Trabzonda Affan'da lise 1 i okumuştum.. Çok seviyorum ben Trabzonu..
Her anın her güzelliğin tadını çıkar bırak olumsuzluklar geride kalsın... Herşey gönlünce olur inşallah...
oooo süperr hemşeri sayılırız yani :) hadi yaaa Trabzon havası aldın yani :) yani ben buralı olmasaydım da çok severdim burayı muhtemelen, mavisi yeşili birarada insanları sert ama dürüsttür. cnm ben de buraya 6 ay oldu geleli, bugün gelecekler bana apartmandakiler. gerçi üst kat komşum annemin akrabası onlar gelmişti çoluk çocuk. alttaki teyze hamile olduğumu öğrendi geçen gün, o günden beri her gün pasta börek yolluyo bana... ben şanslıyım galiba
ayyy ben geldim işe kendi aracımla ama okuya okuya geldim çok korktummmm ben gelen kadar sizde az kaynatmamışsınızGunaydinnnolablr canim daha stressiz gidersin oyle
ayyy valla çok zor karda işe gitmek eve gelmek iste olduğun kısmı güzel benim çocuklarım bugün kar olduğu için zor gelirler ama gelirler :)sanada günaydın canım
işe gitmeninde bir güzelliği vardır ben simdi kafamı çıkarasım gelmez sende mecbur karın tadını çıkaracaksın bende evde temizlikle ugrasacagım bence bugun calısmak iyidir yaaa
minikbebişimmmm duaları güzel arkadaşım nasılsın iyimisinhadi herkes dışarı baksın, dua etmeye başlasın her bir kar tanesini melekler indiriyor biliyosunuz, o yüzden birbirlerine çarpmadan iniyolar yere, bilim farklı söylese de benim düşüncem bu :))))))) hadi dua etmeyeeeeeeee bereket var dışarda belki bebeişleriniz de gökyüzünden yere iniyodur bugünlerde...
Dua ediyorum... Rabbim nolursun benden eşimden bir can nasip eyle bize.. Onu kucaklayabilmemizi nasip eyle nolur Allah'ımmmmm nolur...
zeycanım dikkat et eğer işe gittiysen ben karda yürümeye çok korkarım dikkat et nolur Allah korusun Allaha emanetgünaydın kızlar,bu karlı günlerin tadını çıkaralım....ben çok severim ama evin soğuk olmasına tahammülüm olmaz....![]()
canım muhtemelen geçersiz bence bugün testi tekrarla sabah idrarını beklemene gerek yok 3 gün diyorsun çünküDun aksam yaptim canim.koseye koydum sabah baktigimda gordum.bgn bat geceli 3cu gun.
hasret yeminle orda olayım ama içeriden izleyeyim karı soğuk sevmem bengünaydın kızlar...
buraya epey yağdı kar.Erciyeste de sezon açılır artık.Kayak için buraya da beklerim :))))
günaydın canım sıkma cnaını güzel güzel yükselecek değerin dualarımızdasınhayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
ohhhhhhhhhhhhh keyiffffffffffffff ne güzel yat uyuben bugun ise gidemedim.. evin tadini cikariyorum... kar tatili oldu bana![]()
günaydın güzel kuşummmmgünaydınlardan bir demeeetttt![]()
tabi ki artacak Allahın izniyle, kötü düşünmek yok...
ohhhhhhhhhh süperrrr...ayyy bugün şimdi ne güzel muhabbet edersiniz siz, ben yine kaçıracam bugün de misafirim var offfff
oooo süperr hemşeri sayılırız yani :) hadi yaaa Trabzon havası aldın yani :) yani ben buralı olmasaydım da çok severdim burayı muhtemelen, mavisi yeşili birarada insanları sert ama dürüsttür. cnm ben de buraya 6 ay oldu geleli, bugün gelecekler bana apartmandakiler. gerçi üst kat komşum annemin akrabası onlar gelmişti çoluk çocuk. alttaki teyze hamile olduğumu öğrendi geçen gün, o günden beri her gün pasta börek yolluyo bana... ben şanslıyım galiba
hmm duuuur bugün tatilizya hemen uygulamaya geçiyorum,tabiiiki yapsın di mi yani,ama ilk kez duydum iyi oldu teşekkür ederim
ayyy ben geldim işe kendi aracımla ama okuya okuya geldim çok korktummmm ben gelen kadar sizde az kaynatmamışsınız
ayyy valla çok zor karda işe gitmek eve gelmek iste olduğun kısmı güzel benim çocuklarım bugün kar olduğu için zor gelirler ama gelirler :)
minikbebişimmmm duaları güzel arkadaşım nasılsın iyimisin
aminnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
zeycanım dikkat et eğer işe gittiysen ben karda yürümeye çok korkarım dikkat et nolur Allah korusun Allaha emanet
canım muhtemelen geçersiz bence bugün testi tekrarla sabah idrarını beklemene gerek yok 3 gün diyorsun çünkü
hasret yeminle orda olayım ama içeriden izleyeyim karı soğuk sevmem ben
günaydın canım sıkma cnaını güzel güzel yükselecek değerin dualarımızdasın
ohhhhhhhhhhhhh keyiffffffffffffff ne güzel yat uyu
günaydın güzel kuşummmm
minikbebişim çok yoruyorsun kendini o misafirlerden sonra birde temizlik yapıyorsundur sen yorma kendini kuzummmm
günaydın kızlarrrrrr bugün nutezden güzel haberler bekliyoruz kan testine gidecekti hadi bakalım![]()
hasret naber canım yapmadın dimi test?ben yapmıyorum canım ya tek çizgi görmekten sıkıldım nasıl olsa 3 gün kaldı benim 14 ü regl senin 16 sı galiba bence sende yapma boşver zaten benim regl öncesi akıntım başladı yine sulu yani moraller bozuk bende![]()
psipsikocum beni biliyosun artık bu temizlik olayı bütünleşti benimle...obsessive compulsive tanısı koyulabilir herhalde...pazartesi günü koltuklarımı halılarımı sildim evim tertemiz aslında ama misafirler gidince şöyle üstlerinden siliyorum bi daha. bebek alıştı bu tempoya ama biliyo musun dün çok net hissettim hareketlerini, aşırı heyecanlandım :)
canım sen nerdesin kiKesinlikle çok şanslısın canım... Burda kim kime dumduma... Hakikaten buranın soğuğu insanların içine işlemiş sanırım... Düşün ki kanamam başladığın akşam 9 du bir Allah'ın kulu yoktu ki bir kapısını tıklatalım.. O karda soğukta 1 saat taksi aramıştık.. Ki ben öyle yetiştim ki her apartmanda aile gibiydik... Bakalım ben de alışıcam mecbur.. Çok özlüyorum mavimi yeşilimi...
ayyy kıyamam neye benziyor desem tarif edebilirmisin en çok merak ettiğim şey hakeretleri Allahım bize de yaşatsın inşallah... biliyorum senin her misafirden sonra kesinlikle temizlik yaptığınıpsipsikocum beni biliyosun artık bu temizlik olayı bütünleşti benimle...obsessive compulsive tanısı koyulabilir herhalde...pazartesi günü koltuklarımı halılarımı sildim evim tertemiz aslında ama misafirler gidince şöyle üstlerinden siliyorum bi daha. bebek alıştı bu tempoya ama biliyo musun dün çok net hissettim hareketlerini, aşırı heyecanlandım :)
karın ilk yağdığı gün ılık bir hava oluyor canım.Ben çok severim karda oynamayı.Ama bundan sonra ayaz başlar.Zaten 1 haftadır bura çok soğuktu.-10 larda hava.Gece -20 ye düşüyormuş.ayyy ben geldim işe kendi aracımla ama okuya okuya geldim çok korktummmm ben gelen kadar sizde az kaynatmamışsınız
ayyy valla çok zor karda işe gitmek eve gelmek iste olduğun kısmı güzel benim çocuklarım bugün kar olduğu için zor gelirler ama gelirler :)
minikbebişimmmm duaları güzel arkadaşım nasılsın iyimisin
aminnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
zeycanım dikkat et eğer işe gittiysen ben karda yürümeye çok korkarım dikkat et nolur Allah korusun Allaha emanet
canım muhtemelen geçersiz bence bugün testi tekrarla sabah idrarını beklemene gerek yok 3 gün diyorsun çünkü
hasret yeminle orda olayım ama içeriden izleyeyim karı soğuk sevmem ben
günaydın canım sıkma cnaını güzel güzel yükselecek değerin dualarımızdasın
ohhhhhhhhhhhhh keyiffffffffffffff ne güzel yat uyu
günaydın güzel kuşummmm
minikbebişim çok yoruyorsun kendini o misafirlerden sonra birde temizlik yapıyorsundur sen yorma kendini kuzummmm
canım sen nerdesin ki