• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydınlardan bir demeeetttt :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
Hosgeldinlerden bir buket:1::1::119::119::119::119::119::119::122::122::122:
evet dün farkettim ayağımın altına aldım bugün şişkinlğim yok rahatım....günaydın bu arada...:16::16::16:

günaydın kıslar.....msa nasılsın nasıl gidiyo canım...:16::16::16:

İyi yapmissin canim cok fena siskinlik yaaa:31:

evet dün farkettim ayağımın altına aldım bugün şişkinlğim yok rahatım....günaydın bu arada...:16::16::16:

günaydın kıslar.....msa nasılsın nasıl gidiyo canım...:16::16::16:

Günaydın canım iyiyiz şükür.Malum beklemedeyiz :)
Sen nasılsın bakalım.Su torbasına dikkat et canım.Dün de yazmıştım.Geçen hafta patladı babamın ayağını yaktı.Hem 1-2 yıllıksa kullanma hemde içine koyduğun su aşırı sıcak olmasın.bir de havasını vermeden kapatma ağzını.

He valla öyle :)

Erzurumlu değil.. Buranın insanları hakikaten çok zor insanlar 4 ay oldu ama henüz alışamadım.. Düşünün ki bir Allah'ın kulu apartmanda daha kapımı çalmadı.. Ben de Giresunluyum... Trabzonda Affan'da lise 1 i okumuştum.. Çok seviyorum ben Trabzonu..

Her anın her güzelliğin tadını çıkar bırak olumsuzluklar geride kalsın... Herşey gönlünce olur inşallah...

oooo süperr hemşeri sayılırız yani :) hadi yaaa Trabzon havası aldın yani :) yani ben buralı olmasaydım da çok severdim burayı muhtemelen, mavisi yeşili birarada insanları sert ama dürüsttür. cnm ben de buraya 6 ay oldu geleli, bugün gelecekler bana apartmandakiler. gerçi üst kat komşum annemin akrabası onlar gelmişti çoluk çocuk. alttaki teyze hamile olduğumu öğrendi geçen gün, o günden beri her gün pasta börek yolluyo bana... ben şanslıyım galiba

oooo süperr hemşeri sayılırız yani :) hadi yaaa Trabzon havası aldın yani :) yani ben buralı olmasaydım da çok severdim burayı muhtemelen, mavisi yeşili birarada insanları sert ama dürüsttür. cnm ben de buraya 6 ay oldu geleli, bugün gelecekler bana apartmandakiler. gerçi üst kat komşum annemin akrabası onlar gelmişti çoluk çocuk. alttaki teyze hamile olduğumu öğrendi geçen gün, o günden beri her gün pasta börek yolluyo bana... ben şanslıyım galiba

Ne kadarlik evlisin canim

Sanslisin valla bes aydir bana da gelen giden yok apartmnda karsilasrsak bazilari selam veriyo o kadar..:19:

günaydın kızlarrrrrr bugün nutezden güzel haberler bekliyoruz kan testine gidecekti hadi bakalım:16:

hasret naber canım yapmadın dimi test?ben yapmıyorum canım ya tek çizgi görmekten sıkıldım nasıl olsa 3 gün kaldı benim 14 ü regl senin 16 sı galiba bence sende yapma boşver zaten benim regl öncesi akıntım başladı yine sulu yani moraller bozuk bende:ssz::ssz:

Gunaydinnn ;) olablr canim daha stressiz gidersin oyle
ayyy ben geldim işe kendi aracımla ama okuya okuya geldim çok korktummmm ben gelen kadar sizde az kaynatmamışsınız

sanada günaydın canım
işe gitmeninde bir güzelliği vardır ben simdi kafamı çıkarasım gelmez sende mecbur karın tadını çıkaracaksın bende evde temizlikle ugrasacagım bence bugun calısmak iyidir yaaa
ayyy valla çok zor karda işe gitmek eve gelmek iste olduğun kısmı güzel benim çocuklarım bugün kar olduğu için zor gelirler ama gelirler :)

hadi herkes dışarı baksın, dua etmeye başlasın her bir kar tanesini melekler indiriyor biliyosunuz, o yüzden birbirlerine çarpmadan iniyolar yere, bilim farklı söylese de benim düşüncem bu :))))))) hadi dua etmeyeeeeeeee bereket var dışarda belki bebeişleriniz de gökyüzünden yere iniyodur bugünlerde...
minikbebişimmmm duaları güzel arkadaşım nasılsın iyimisin

Dua ediyorum... Rabbim nolursun benden eşimden bir can nasip eyle bize.. Onu kucaklayabilmemizi nasip eyle nolur Allah'ımmmmm nolur...

aminnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar,bu karlı günlerin tadını çıkaralım....ben çok severim ama evin soğuk olmasına tahammülüm olmaz....:16::16::16:
zeycanım dikkat et eğer işe gittiysen ben karda yürümeye çok korkarım dikkat et nolur Allah korusun Allaha emanet

Dun aksam yaptim canim.koseye koydum sabah baktigimda gordum.bgn bat geceli 3cu gun.
canım muhtemelen geçersiz bence bugün testi tekrarla sabah idrarını beklemene gerek yok 3 gün diyorsun çünkü

günaydın kızlar...
buraya epey yağdı kar.Erciyeste de sezon açılır artık.Kayak için buraya da beklerim :))))
hasret yeminle orda olayım ama içeriden izleyeyim karı soğuk sevmem ben

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
günaydın canım sıkma cnaını güzel güzel yükselecek değerin dualarımızdasın

ben bugun ise gidemedim.. evin tadini cikariyorum... kar tatili oldu bana :-)
ohhhhhhhhhhhhh keyiffffffffffffff ne güzel yat uyu

günaydınlardan bir demeeetttt :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
günaydın güzel kuşummmm

tabi ki artacak Allahın izniyle, kötü düşünmek yok...

ohhhhhhhhhh süperrrr...ayyy bugün şimdi ne güzel muhabbet edersiniz siz, ben yine kaçıracam bugün de misafirim var offfff

minikbebişim çok yoruyorsun kendini o misafirlerden sonra birde temizlik yapıyorsundur sen yorma kendini kuzummmm

Kesinlikle çok şanslısın canım... Burda kim kime dumduma... Hakikaten buranın soğuğu insanların içine işlemiş sanırım... Düşün ki kanamam başladığın akşam 9 du bir Allah'ın kulu yoktu ki bir kapısını tıklatalım.. O karda soğukta 1 saat taksi aramıştık.. Ki ben öyle yetiştim ki her apartmanda aile gibiydik... Bakalım ben de alışıcam mecbur.. Çok özlüyorum mavimi yeşilimi...

hmm duuuur bugün tatilizya hemen uygulamaya geçiyorum,tabiiiki yapsın di mi yani,ama ilk kez duydum iyi oldu teşekkür ederim

• Bu İsmi Şerifin Okunuşu: El Mubdiu
  • Bu İsmi Şerifin Manası: İlk İcat Eden Yaratandır
[h=2]İsmi Şerifin Kullanımı[/h]Her Kimin hanımı hamile olsa ve çocuk düşürmekten korksa, bu ismi şerifi 10 kere okur ve işaret parmağını hanımının karnı üzerine dolaştırırsa, Muhakkak Allah’u Teala çocuğu düşürmekten ve Anneyi zarardan korur.
Kaynak: Şeyh alim Celalu-l Hak Ved-din (k.s.)’in Esmaül Hüsna İle Şifa Risalesi

ayyy ben geldim işe kendi aracımla ama okuya okuya geldim çok korktummmm ben gelen kadar sizde az kaynatmamışsınız

ayyy valla çok zor karda işe gitmek eve gelmek iste olduğun kısmı güzel benim çocuklarım bugün kar olduğu için zor gelirler ama gelirler :)

zeycanım dikkat et eğer işe gittiysen ben karda yürümeye çok korkarım dikkat et nolur Allah korusun Allaha emanet

canım muhtemelen geçersiz bence bugün testi tekrarla sabah idrarını beklemene gerek yok 3 gün diyorsun çünkü

günaydın güzel kuşummmm

minikbebişim çok yoruyorsun kendini o misafirlerden sonra birde temizlik yapıyorsundur sen yorma kendini kuzummmm

psipsikocum beni biliyosun artık bu temizlik olayı bütünleşti benimle...obsessive compulsive tanısı koyulabilir herhalde...pazartesi günü koltuklarımı halılarımı sildim evim tertemiz aslında ama misafirler gidince şöyle üstlerinden siliyorum bi daha. bebek alıştı bu tempoya ama biliyo musun dün çok net hissettim hareketlerini, aşırı heyecanlandım :)

günaydın kızlarrrrrr bugün nutezden güzel haberler bekliyoruz kan testine gidecekti hadi bakalım:16:

hasret naber canım yapmadın dimi test?ben yapmıyorum canım ya tek çizgi görmekten sıkıldım nasıl olsa 3 gün kaldı benim 14 ü regl senin 16 sı galiba bence sende yapma boşver zaten benim regl öncesi akıntım başladı yine sulu yani moraller bozuk bende:ssz::ssz:

Benim de mide bulantım başladı canım.Reeglim yaklaşırken olur hep.Sökülünce geçer.Dün sabah yaptım aslında negatifti ama daha erken olduğu için yapmadım sayıyorum onu.Sağlık olsun ne yapalım.Bu hafta sonuca göre dr değiştirecem.Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.Dua etmeye devam. :))

psipsikocum beni biliyosun artık bu temizlik olayı bütünleşti benimle...obsessive compulsive tanısı koyulabilir herhalde...pazartesi günü koltuklarımı halılarımı sildim evim tertemiz aslında ama misafirler gidince şöyle üstlerinden siliyorum bi daha. bebek alıştı bu tempoya ama biliyo musun dün çok net hissettim hareketlerini, aşırı heyecanlandım :)

Aaa nasil hissettin yaa cok heycanli :8: nasil biseyyy

Kesinlikle çok şanslısın canım... Burda kim kime dumduma... Hakikaten buranın soğuğu insanların içine işlemiş sanırım... Düşün ki kanamam başladığın akşam 9 du bir Allah'ın kulu yoktu ki bir kapısını tıklatalım.. O karda soğukta 1 saat taksi aramıştık.. Ki ben öyle yetiştim ki her apartmanda aile gibiydik... Bakalım ben de alışıcam mecbur.. Çok özlüyorum mavimi yeşilimi...
canım sen nerdesin ki

ayyy kıyamam neye benziyor desem tarif edebilirmisin en çok merak ettiğim şey hakeretleri Allahım bize de yaşatsın inşallah... biliyorum senin her misafirden sonra kesinlikle temizlik yaptığını

günaydın güzel kuşummmm

karın ilk yağdığı gün ılık bir hava oluyor canım.Ben çok severim karda oynamayı.Ama bundan sonra ayaz başlar.Zaten 1 haftadır bura çok soğuktu.-10 larda hava.Gece -20 ye düşüyormuş.

Back
X