• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkese günaydınlar :54:

topraaaammm nasıl geçti dün akşam, nasıl söyledin eşine? o naptı ne tepki verdi, anlatsanaaaaa ::nazar:52:
günaydınn toprammmm valla dun super gectı yaa. eşim gelmeden bebişimız agzından mektup yapdım. bıde patık sueterle falan yatagın ustune koydum. eşim odaya gırdı baktım sesı solucu cıkmıyor bende arkasından bakıyorum mektubu okumus bana döndü gozlerı dolmusss cokk duygulu mektup yazmıssın dedı. oyle sarıldık falan sımsıkı. ama suan bı bebişimz ıyıce tutunsun ondan sonra daha cok sevınıcez canımm ınsallahh
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım :16: beklicem yarın sonucunu :16:

ınsallahh canımm benımmmm ınsallahhhhh cokkk saol. yarın 11 bucuk 12 gıbı sonucumu bıldırırım canım hayırlısıylaa

cnm sanki keyifsizsin bugün, bişi mi oldu? iyi misin?

yok cnm sabah sabah kar trafik cilesi eve dondum. ondandir herhalde... bi de esim cepten nete girmememi istiyor kacak girdim simdi de :-) bebise radyasyon gelmesin diye kiziyor bana ondan az once hemen yazdim ciktim canim...

meltem valla anlatsana nasıl oldu bütün herşeyi anlat mektup nasıldı

bebeğim ben haziran ayından beri deniyıordum 3 ay ama çok çöok çalışamadım.. eylülde hamile kaldım yani uzun zamandır korunduk 5 yıl nerdeyse ama hep eşim korundu ilaç falan içmedim ben

liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim güzellllllll beeebeğimmmmmmmmmmmmmm:16::16:

valla canım mektupta ıyıydı bıze gore :)))dediğim gıbı canım suan sevıncımızı daha cok ıcımızde yasıyoruz :) duruo duruo gülüo eşim ay cok guzeldıı :))

günaydınn toprammmm valla dun super gectı yaa. eşim gelmeden bebişimız agzından mektup yapdım. bıde patık sueterle falan yatagın ustune koydum. eşim odaya gırdı baktım sesı solucu cıkmıyor bende arkasından bakıyorum mektubu okumus bana döndü gozlerı dolmusss cokk duygulu mektup yazmıssın dedı. oyle sarıldık falan sımsıkı. ama suan bı bebişimz ıyıce tutunsun ondan sonra daha cok sevınıcez canımm ınsallahh

ınsallahh canımm benımmmm ınsallahhhhh cokkk saol. yarın 11 bucuk 12 gıbı sonucumu bıldırırım canım hayırlısıylaa
ayyy süperrrrr :16: benim de gözlerim doldu valla :43:
inşallah bebişin sana sımsıkı tutunacak bu sefer :34:
muhtemelen sen de cuma günü iğneye başlarsın. Seninle aynı zamanda iğnedaş da olucaz :1:
hangi doktora gideceksin, daha önce gittiğine mi?

rabbim sana bağışlasın canım inşallah sağlıkla....:16::16::16:

Aynen kuzum kıyafet bile daraltıyo beni düşün...:50::50:

çok geçmiş olsun tatlım..tamam dikkat ederim kuzum sen nasılsın durumlar ne_?:32::32:

Tatlım günaydın çok teşekkür ederim araçla geliyom bebeğim saol..ee sende ne var ne çok_???

Hadi bakalım lilim inşallah olucak bu defa hayırlısıyla tatlım...:46::46:

:40::40:beklemedeyiz canım.malum.cumartesi kopacak dananın kuyruğu.cumartesi test yapacaz.lili ınvoıce ve ben.

selam kızlar nasılsınız yeni hamileleri tebrık ederım allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.kızlar hamıs olanlara bır sorum olacak rahımızde hhava kacırması oluyormu? Bende cok oluyor nette cevap bulamadım. Neden olabılır?

Babacım, annem benım varlığımdan bugun haberı oldu. Aalında ben 1 aydan berı vardım ama bugun kendımı gösterdım:):). annem benım varlığımı öğrenınce çok çok mutlu oldu ve sevıncten ağladı :) sonra sana nasıl söyluceğinin planlarını yapmaya başladı. Bbabacım ben geldim işte burdayım. daha annemın karnında miniciğim. miniciğim ama sizleri hissediyorum :))) Iınsallah 9 ay boyunca gelişimimi guzelce tamamlayıp kucagınıza gelicem babamm. Sizin kokunuzu içime çekip işte benım annem ve babam diyeceğim. sizim varlığınızı hissedip kendimi guvende hissedeceğim.. Allahın ıznıyle anneme tutunup dünyaya geleceğim babam. yaşadığınız cı günleri kardeşlerimin acısını bir nebzede olsun unutturmaya calısacağım.miniğiniz sizleri cok cok sevıyor se sizlere kavusmak ıcın can atıyor. Harflerle tanıştıgımda ilk BABA demek istiyorum. Ayakta durmayı başarabıldıgım an, paytak paytak ılk adımlarımı sana doğru atmak ıstıyorum. koşmayı basarılbıdım zaman kosarak boynuna atılıp BABAMMMMM diye sarılmak istıyorum. rabbim bunları yapmayı nasip etsın ınsallah. babacım ve annecım siz benım herseyımsınız. Allahım sıze kavusmayı nasip etsın ınsallahh

selam kızlar nasılsınız yeni hamileleri tebrık ederım allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.kızlar hamıs olanlara bır sorum olacak rahımızde hhava kacırması oluyormu? Bende cok oluyor nette cevap bulamadım. Neden olabılır?

o nasıl birşey canım???:44::44::44:

ayyy süperrrrr :16: benim de gözlerim doldu valla :43:
inşallah bebişin sana sımsıkı tutunacak bu sefer :34:
muhtemelen sen de cuma günü iğneye başlarsın. Seninle aynı zamanda iğnedaş da olucaz :1:
hangi doktora gideceksin, daha önce gittiğine mi?
canımm benımm yaaa aminnn ınsallahhhhh.yok canım bu sefer rentıpa gıdıcem ve bebısımız dunyaya gelene kadar orada devam edıcem. sendemı ıgneye baslıcaksın canım hem toprammm hem ıgnedas olcaz oh ne guzel ): canım doktor hamıs kalmadna mı ıgneye baslatıcak senı

hosgeldın canım cok sukur bız ıyıyız sen nasılsın. aminnn canımm aminnn ınsalah. canım bende suana kadar oyle bısey olmadı

Amin canım aminnn inşallahhh :16:

Az kaldi lilim guzel haberler verirsin insallajh.

Kacakkk.nerelerdesin bakimm.neden girmiyosun

meltem valla anlatsana nasıl oldu bütün herşeyi anlat mektup nasıldı

bebeğim ben haziran ayından beri deniyıordum 3 ay ama çok çöok çalışamadım.. eylülde hamile kaldım yani uzun zamandır korunduk 5 yıl nerdeyse ama hep eşim korundu ilaç falan içmedim ben

liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim güzellllllll beeebeğimmmmmmmmmmmmmm:16::16:

Rabbim sana bağışlasın canım inşallah sağlıkla....:16::16::16:

aynen kuzum kıyafet bile daraltıyo beni düşün...:50::50:

çok geçmiş olsun tatlım..tamam dikkat ederim kuzum sen nasılsın durumlar ne_?:32::32:

tatlım günaydın çok teşekkür ederim araçla geliyom bebeğim saol..ee sende ne var ne çok_???

hadi bakalım lilim inşallah olucak bu defa hayırlısıyla tatlım...:46::46:

bize gel tatlım.kardanadam yapalım :)))

Aminnnnnnn askoslarimmmmmm cooook seviyrum sizleri allah razı olsunnnnnn hepinizden ben kahvalti yapip gelcemmmmmmmm

kızlaaar hatırlıyo musunuz dün ov testi yapmıştım çift çizgiydi bgn tekrar yapayım demiştim
bgn de çift çizgi yani satımın 23. günü yumurtlamış olabilir myim yaa?
şimdi ben bugünden itibaren mi 14 gün beklicem bat'a? ne güzel bir haftam kalmştı ay çok kafam karıştı :37::37:

Rabbim sana bağışlasın canım inşallah sağlıkla....:16::16::16:

aynen kuzum kıyafet bile daraltıyo beni düşün...:50::50:

tatlım günaydın çok teşekkür ederim araçla geliyom bebeğim saol..ee sende ne var ne çok_???

hadi bakalım lilim inşallah olucak bu defa hayırlısıyla tatlım...:46::46:
iyiyim kuşum ben ya herşey yolunda adetim haricinde hala sökülmedi kızlar

çok güzel ya Allah mutluluğunuzu bozmasınnnn canımmm

valla canım mektupta ıyıydı bıze gore :)))dediğim gıbı canım suan sevıncımızı daha cok ıcımızde yasıyoruz :) duruo duruo gülüo eşim ay cok guzeldıı :))
:nazar::nazar:

iyiyiz canım siz nasılsınız... ben soruyu da anlamadım cevabıda bilemedimmm:9:
kızlar bugün dua günümüz unutmayınız saat 4 e kadar dualarınızı alayım....Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin...:49::49:
tatlışım söylesene hangi duaları okucaz yaa

Back
X