- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Sen hamismisin canım ayy jns hadi bakalim
Evet bazen dilde bazen gönülde dualarimizin en büyük kısmını kapliyor
kıss bacımmm beynimizi unutmuşsun beynimizi kemiriyooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hamismisin canım ayy jns hadi bakalim
Evet bazen dilde bazen gönülde dualarimizin en büyük kısmını kapliyor
kuşum kaçıyosun sen ama hep yaaa göremiyoruz seni malum :) listemde vardın da cnm dün 20 kişi için çekebildim. ama misafirim var şimdi gitsinler çekerim sizinkileri de. ama dualarımda hep varsın inan.
ne demek cnm, sen anne olacaksan ben de teyze olacam. sayenizde bebek sevgim 1000 katına çıktı, hiç bilmezdim hiç tanımadığım insanların hamiş haberini alınca bu kadar mutlu olacağımı, daha pıhtıdan embriyoya geçememiş minikleri sevebileceğimi. bunları sizden öğrendim karşılığını güzel dualarımla ödemek istiyorum.
oyy bacımm haklısınn artık gitmicem burdayımm ALLAH razı olsunn bacım hani hamişsinz yaa hamilerin duası daha cabuk olurmuş ondan istedimm k.bakma bacımm ALLAHIM seni ıh demeden dogurtsun inşş zorlanmadn saglıklı evlat alırsın kucagınaa inşşşşşşşşşşşşşşkuşum kaçıyosun sen ama hep yaaa göremiyoruz seni malum :) listemde vardın da cnm dün 20 kişi için çekebildim. ama misafirim var şimdi gitsinler çekerim sizinkileri de. ama dualarımda hep varsın inan.
ne demek cnm, sen anne olacaksan ben de teyze olacam. sayenizde bebek sevgim 1000 katına çıktı, hiç bilmezdim hiç tanımadığım insanların hamiş haberini alınca bu kadar mutlu olacağımı, daha pıhtıdan embriyoya geçememiş minikleri sevebileceğimi. bunları sizden öğrendim karşılığını güzel dualarımla ödemek istiyorum.
oyy bacımm haklısınn artık gitmicem burdayımm ALLAH razı olsunn bacım hani hamişsinz yaa hamilerin duası daha cabuk olurmuş ondan istedimm k.bakma bacımm ALLAHIM seni ıh demeden dogurtsun inşş zorlanmadn saglıklı evlat alırsın kucagınaa inşşşşşşşşşşşşşş![]()
Cansın yaa bende bukaar bwbek isteyeceği mi hic tahmin etmezdim :) ben bi süre daha beklemek istiyordum çünkü ama esim istemedk iikide istememis:)) evet eşlerinizden once bizimle paylastiniz bu mükemmel bisi
oyy bacımm haklısınn artık gitmicem burdayımm ALLAH razı olsunn bacım hani hamişsinz yaa hamilerin duası daha cabuk olurmuş ondan istedimm k.bakma bacımm ALLAHIM seni ıh demeden dogurtsun inşş zorlanmadn saglıklı evlat alırsın kucagınaa inşşşşşşşşşşşşşş![]()
evet bende hatirliyorum bu sozunu ve Elhemdulillahhhhh hamileyim
amann tarihe bahhhtmm tutalımmm RABBİM evlat diye yanan yüreklere ALLAHA yalvaran dillere el acım aglayan gözlere fazla bekletmeden hamile etsin hamilelerede saglıklı hayırlı kucagına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kurban oldugum RABBİMMMM
![]()
istemene gerek yok cnm unutmam ben seni yaparım duamı...seviyorum sizi yaaaa...ne güzel dua ettin içimi mi okudun çok korkuyorum doğumdan zaten...
iyi ki istemiş kocişin :)ee ama birbirimizin derdini de mutluluğunu da yaşıyoruz burda. eşimden önce bilmek hakkınızdı bence :)
ben en başından beri erkek diyorum... yakışıklı diyorummmm kızım olursa hemen vercem diyorummmm
bebeğim yumurtladığım gün ateşin pik ediyor ve hamile isen eğer ateşin düşmeden devam ediyor, değilsen ateşinin düştüğü gün ya da sonraki gün adet oluyorsun güzel yöntem dene bak hatta bunun topiği var çok tatlı insanlar var orda oraya da bak istersen
Cansın yaa bende bukaar bwbek isteyeceği mi hic tahmin etmezdim :) ben bi süre daha beklemek istiyordum çünkü ama esim istemedk iikide istememis:)) evet eşlerinizden once bizimle paylastiniz bu mükemmel bisi
bacımmm bakk senin dogum ALLAHIn izniylee yaza geliyoo ben salı günü denize gittim bol bol yüzmüştümilk hamişligim di ya hec bişi anlamıyo bilmiyodumm cuma günüde dogum yaptım zorlanmadan fazla ebe dediki sen denizemi gittin evt nerden bildin dedim bacakların yanmış dedi
dogum da kolay oldu dedi
bunu untma emi balımmm
![]()
canım ben tam okuyamadım, eşin senin yalnız doktora gitmeni mi kıskanıyor yoksa onsuz dışarı çıkmanı mı?
eger doktora gitmense sorun psiko demiş ama o çalışıyor, ben evdeyim, şişlideyim, arabam var ben götürür getiririrm seni doktora. bizim apartman da herkes 75 yaş üzeri, gençleri de ben tanımıyorum. bu ihtiyarları alıp doktora kontrole markete falan götürüyorum ben
bu konuda cok ciddi ve samimiyim, ayrıca istanbudaki kızlara da duyurulur, birine yardımı dokunursa mutlu olurum..
hala sözümdeyim cnm, bu topikteki herkesin bi hamilelik takvimi olacak ben çok inanıyorum
ne güzel dua ediyosun cnm benim Allah razı olsun. Rabbim hepinizin kucağını doldursun minişlerleeeeee
rahim büyüyor ondan mı acaba baya baya var yani:44:inşallah bir sorun yoktur. :18: sabahta kahvaltı edemiyorum iştahım hiç yok öğlen ve akşam telafi ediyorum.
bacımm benim öküz cok kısknçç çok bildignz gibi deill dışarı çıkmam yasakk onsuz hersey yasakk burası bilee arada bakıyo ki yazdıklarımz bayn pek sesini cıkartmıyoo bacım güzel dilekren yardımın içinn ALLAH razı olsun ne duan varsa ALLAHIM duysun sesini cok sevindim yardım etmk istedignm<z icin saolun ama ben ank dayımm bacımm![]()
Evet yoksa bjde öyle beklerdim wallaistemene gerek yok cnm unutmam ben seni yaparım duamı...seviyorum sizi yaaaa...ne güzel dua ettin içimi mi okudun çok korkuyorum doğumdan zaten...
iyi ki istemiş kocişin :)ee ama birbirimizin derdini de mutluluğunu da yaşıyoruz burda. eşimden önce bilmek hakkınızdı bence :)
Malesef canim değilim adetim hattaO güzellerden bir ide benim di mi? Ben de varım ordaaaa
Tatlım hamişe misin sen de. Ben kaçırdım sanırım. Halay çekicem ama önce emin olayım dedim.![]()
cnm ben denizden tiksiniyorum ya, biliyosunuz takıntılıyım ben biraz. denize girersem daha temizlenemicekmişim gibi hissediyorum ama doğum kolay geçiyosa onu da yaparım :) ben hamile kalmadan önce başlamıştım sezeryanla doğum yapacam demeye. ama dün kuzenim doğum yaptı epiduralle, normalde adet olsa gidip iğne vurduran bi kız olmasına rağmen çok kolay geçmiş doğumu sen de normal doğum yap diyo.
ankara mı :18::18::18: uzakmış :)
canım bir de naçizane tavsiyem, eşim kıskanç istemiyor diyip eve hapsetme kendini. alışsın yani senin dısarı cıkmana, elbette huzurunuzu kaçırma ama en bastan nasıl başlarsa öyle gidiyor. en güzel yıllarını dört duvarın arasına hapsetme![]()
Yaaaaaaaahhhhhhbi geldim 50 safya birikmiş okuyayim dedim bitmek bilmedi bıraktım geldim
Tunaydinnnnnn canlarimmmmmmm :124:
hg canimmm var mi yeni haber