• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bacım senin düşüncene yönlendirme yapmk hadim deil ama lütfen norml dogum yap hersey daha iyi mesala için temzleniyoo lütfenn bu dedigimi az dikate all vee fazla zor deil dogum madem denze gidemiyon doguma 1 hafta kala hemn hemn her gün legene su doldurr az tuzz at içnee cok az ama haa :1::1: gir legene yavaşca oturr suu sıcak olmasınn ılıktan az soguk ok anlamışsndır denz sıcaklıgı kadarr
norml dogum sezeryndan daha saglıklı bnu aslaa unutmaa sancı dogum bitiyo hepsi buu ama sezaryan bi ömr boyu yarınlı kalıyosun agır kaldıramıyom dgumdan sonra cok agrı oluyo sezeryndaa vlla normali sec bn norml dogum yaptım bidaha dogursm yine norml isterimm gerci RABBİM bilirr dedimi unutmaa bacım bnada kızma hemi:16:

ne kadar güzel şeyler söylüyosun, cesaretimi artırıyosun cnm, kızmak diye bişi olabilir mi? benim iyiliğim için söylüyosun. kuzeni aradım şimdi bebek nasıl diye, o da kesin normal yap ne agrı oluyo ne sızı dedi. bebek tembelmiş yaa sürekli uyuyomuş ama göremedim hala, kar dursa da gidip cennet kokusunu çeksem içime hepimizin yerine. sen beni yönlendirmek kuşum daha sıcak bakıyorum normal doğuma aşırı korkuyodum.

canım benim son kontrlümde herşey normaldi... ama hala adet olmadım 14 ü ne kadar bekle gelmezde eğer söktürücü yazarım dedi... korunma bir adet dönemi verdi... 8 haftalıktı benim alındığında

Ben de pazartesi gidicem... İnşallah adetim de normale döner eskisi gibi.. Benim 9+2 idi canım sat a göre ama bebek ve kese 6 haftada kalmıştı... Yani embriyo 4 mm kese de 10 mm felandı... İnşallah bana da fazla zaman vermez...

Sagolun kizlar gercekten ugurlu geldinizzz insallah benimle kalir ,)
Canim tebrik ederim.ins.saglikla kucagina alirsin
hadi kızlar dilek tutalım hep birlikte...yaklaşık 2 saat sonra hepiniz için çok çok çok güzel bişi dileyecem :)
Canim benimmmmmm:)))
amann tarihe bahhh:1::1:tmm tutalımmm RABBİM evlat diye yanan yüreklere ALLAHA yalvaran dillere el acım aglayan gözlere fazla bekletmeden hamile etsin hamilelerede saglıklı hayırlı kucagına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kurban oldugum RABBİMMMM:16::54:
Aminn canim.nerelerdesin sen.sabah ismihan ablada vardi bi gorundu gitti
Ben ovu tesyi kullanıyorum canjm merak ettigin bisi varsa sorabilirsin Seni en iti ben anlarim benjmde 8ay oldu ve suanda adetim herkes sormasa bile aklında bir sürü düşünce oluyo ya olmazsa ne yapacağım süreçleri neler eşim benjmde destekci ama biliyorum nekadar cok istediğini bazen umutlar tükeniyor hicmi olmayacak diyorsun çünkü geçmişte hic hamile kalmadim soranlara düşünmüyoruz diyorumda zorlanıyorum çünkü yalan söylüyorum aslında yaşama cok bagliyim ben ve kaderciyim ama bazrn öyle bir noktaya geliyorumki saplaniyorum orda burdaki hamislere okadar seviniyorumki cogu zaman kendimden önce dua ediyorum sizlere onlara ve diyorum zamano gelince olacak ve dua ederkende tam dua et Allahim verdikten sonta almasin bizi bide onla sinamasin
Gamsemmm cnmmm.bizimde olucak.bazen dussekte duygularimiza yenilsekte umudumuz hep olucak.Az once eski is arkadasimla konustuk.uc aylik hamile.cok zor gunler gecirmis.babasi vefat ettikten sonra annesi kansere yakalandi.annesinide gecen kurban bayraminda kaybetmis.sonraki ayda hamis oldugunu ogrenmis.Bu kadar uzuntunun ardindan Allah bana hayata tutunmak icin bebegimi gonderdi dedi.Cok duygulandim

hadi kızlar dilek tutalım hep birlikte...yaklaşık 2 saat sonra hepiniz için çok çok çok güzel bişi dileyecem :)
canımmmmmsınnnnn:16:

Güzel yürekli arkadaşım dualarinda olduğumu biliyorum teşekkür ederim melegin de ins hayırlı hir evlat olur ve bahtida cok güzel olur

Aminn canimin icisi ins olacak olmali ileride yaptik oldu diyecegiz :)) canımsınız yaa
gamzemmmmm sen olmadan olmuyor kuzummmmmmm:16::16::16:

kuşum kaçıyosun sen ama hep yaaa göremiyoruz seni malum :) listemde vardın da cnm dün 20 kişi için çekebildim. ama misafirim var şimdi gitsinler çekerim sizinkileri de. ama dualarımda hep varsın inan.

ne demek cnm, sen anne olacaksan ben de teyze olacam. sayenizde bebek sevgim 1000 katına çıktı, hiç bilmezdim hiç tanımadığım insanların hamiş haberini alınca bu kadar mutlu olacağımı, daha pıhtıdan embriyoya geçememiş minikleri sevebileceğimi. bunları sizden öğrendim karşılığını güzel dualarımla ödemek istiyorum.

sen varya annelerin en duacısın minikbebişimmmmmmmm... Rabbim sana herşeyin en güzelini versinnn...
Cansın yaa bende bukaar bwbek isteyeceği mi hic tahmin etmezdim :) ben bi süre daha beklemek istiyordum çünkü ama esim istemedk iikide istememis:)) evet eşlerinizden once bizimle paylastiniz bu mükemmel bisi
aynen bende bu kadar bebek isteyeceğimi asla düşünmezdim ve ben hemen korunmayı bıraktığımız ay hamile kalırız diye düşündüm

Kizlar elimde bi kitap var hamilelikte duayla ilgili simdi bakarken gordum

Dogumun kolay olmasi icin her gun 316 defa YA RAKİB CELLE CELALÜHÜ ismi serifi okunur. diyor

Ve yine hamilelik esnasinda bolca SUBHANALLAH cekilirse dogum kolay olur ve dogacak cocuk hayirli olur diyor.

Gayet kolay ya yapmk isteyen olursa diye yazdim
canımmmm ne güzel bir kitap adı varsa yazsana bizde alalım

canım ben tam okuyamadım, eşin senin yalnız doktora gitmeni mi kıskanıyor yoksa onsuz dışarı çıkmanı mı?
eger doktora gitmense sorun psiko demiş ama o çalışıyor, ben evdeyim, şişlideyim, arabam var ben götürür getiririrm seni doktora. bizim apartman da herkes 75 yaş üzeri, gençleri de ben tanımıyorum. bu ihtiyarları alıp doktora kontrole markete falan götürüyorum ben :1::1:
bu konuda cok ciddi ve samimiyim, ayrıca istanbudaki kızlara da duyurulur, birine yardımı dokunursa mutlu olurum..

güzel kalpli operammmmm... valla minikbebişim hep söyler bende söylüyorummmm kesinlikle burdaki insanlar bambaşka merhametin dibisinizzzz
O güzellerden bir ide benim di mi? Ben de varım ordaaaa :16::16::16::16:

Tatlım hamişe misin sen de. Ben kaçırdım sanırım. Halay çekicem ama önce emin olayım dedim. :52::52::52::52::52::52:
blaaaazzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16:

cnm ben denizden tiksiniyorum ya, biliyosunuz takıntılıyım ben biraz. denize girersem daha temizlenemicekmişim gibi hissediyorum ama doğum kolay geçiyosa onu da yaparım :) ben hamile kalmadan önce başlamıştım sezeryanla doğum yapacam demeye. ama dün kuzenim doğum yaptı epiduralle, normalde adet olsa gidip iğne vurduran bi kız olmasına rağmen çok kolay geçmiş doğumu sen de normal doğum yap diyo.
kuşum benim kuzende sezeyan yapmış nasıl canı yanıyordu dün gece gittik kesinlikle herşey yolunda gitsin ve normal yap ben kesinlikle bir aksilik olmazda epidural normal yaparım

Yaaaaaaaahhhhhh :19::19: bi geldim 50 safya birikmiş okuyayim dedim bitmek bilmedi bıraktım geldim:16::16::16:

Tunaydinnnnnn canlarimmmmmmm :124:

nerdesin be kuzucummmm:16:

ne kadar güzel şeyler söylüyosun, cesaretimi artırıyosun cnm, kızmak diye bişi olabilir mi? benim iyiliğim için söylüyosun. kuzeni aradım şimdi bebek nasıl diye, o da kesin normal yap ne agrı oluyo ne sızı dedi. bebek tembelmiş yaa sürekli uyuyomuş ama göremedim hala, kar dursa da gidip cennet kokusunu çeksem içime hepimizin yerine. sen beni yönlendirmek kuşum daha sıcak bakıyorum normal doğuma aşırı korkuyodum.

kıss bacımm bakk sancı ignesi yapıyolarr inceden sancın geliyoo sonra sıklaşıyoo rahim acılıyoo bak sana yemn ediyorumm pıtt diye cıkıyoo az ıkınıyonn hepsi buu sen norml istee normll bi büyk sözü dinle daa :9::9:

AYYYYYYYY, biriken sayfaların hepsini tek tek okuyarak alıntılamaya kaltım, ama başa çıkamadım, sabırsızlandım, çünkü ben okurken sizin sayfalar katlamaya devam ediyor :9:
Eğer bana yazan ve alıntılamadığım kimse varsa kusura bakmasın ve tekrar yazsın, çünkü görmemişimdir :1: :54:

ay inanmıyorum nutez geldi, ben bu ay yaarım bunu dedi ve üçüncüye hamile...
çooooooooook tebrik ediyorum, negatif cıkar diye cok korkmuştum senin adına :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49:
sağlıkla mutlulukla kucagına al inşallah, eşin de ucar şimdi sevinçten :1::1::1::1:

bu arada kızlar ov. testiyle ilgili soru sormuştum cevaplarınıza baktım ama o sırada komsum geldi kahveye şimdi bakabildim. bir kere 35 günü aşmıştı o da dk hapını ilk bıraktıgımda demek ki bu ay da aşacak:19::19::19::19:

nasıl duygusala bagladım dünden beri, hem gerginim hem her seye aglıyorum, nedir bu kadınların çektigi ne çektik be :1::1::1:
üff hakikaten de nedir bu kadınların çektiği :1:
benim de 35 günü bulucak demek ki, erken yumurtlayayım da düzene girsin diye 10 gün fln bal çörek otu tarçın da yedim ama olmadı demek ki :( senin 25, benim de 30 aralık olacak sanırım BAT, beraber bekleriz artık :34:

hımmm anladımmm canımmm benımm hadı bakalımm sendende hayırlı haberler beklıyoruz canım senın bat ne zaman

canımm hemen kotuye kapılmaaa yaa demekkı daha zamanı vardırrrrr rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat verır ınsallah

ewt canım cok sukur bende hamişimmm. bakalım bende kan sonucunu yarın ogrenıcem. aminnnn canımm aminn rabbim tum ısteyenlere nasıp etsınn
inşallah tatlım inşallah :16: benim BAT'ım belli olmamakla birlikte sanırım 30-31 Aralık fln olacak canım:44:

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun... Benim de aynısı oldu canım gelişmedi kalp atışı alınamadı.. Aynı şeyleri yaşamışız.. Ben de 2 aralıkta oldum daha yeni yani.. Doktora pazartesi gidicem bakalım ne diyecek inşallah fazla korunma vermez hemen olsun istiyorum tedirginim de aynısı olur diye ama inşallah Rabbim bu kez sağlıklı verir bize ve tüm isteyenlere..
canım çok geçmiş olsun sana, daha çok yeniymiş acın... Benim de 9 haftalıkken kontrolum vardı ve kalp atışının durduğunu öğrenmiştim o kontrolde. 2 gün sonra da kürtaj oldum. Kürtaj olalı 4 ay olacak neredeyse. O zamandan beri ilk kez bu ay çalışmaya başladık biz. O zamanki doktorum 1-2 ay korunsan yeterli dedi, ama ben genetik testlerin sonuçlarını fln bekledim, onlar çıkınca başka bi doktora gittim. Hamile kalabilir miyim artık dediğimde, tabiki dedi. Biz kürtajdan sonra korunmayı fizyolojik olarak bi sorun olacağından değil, annenin psikolojisi için veriyoruz dedi. Gördüğüm kadarıyla sen psikolojik olarak hazırsın, o yüzden başlayabilirsin artık dedi ve başladım.. Yani önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Rahimin de zaten hazırsa tekrar hamile kalırsın, ama hazır değilse kalmazsın zaten :34:

sen varya annelerin en duacısın minikbebişimmmmmmmm... Rabbim sana herşeyin en güzelini versinnn...

aynen bende bu kadar bebek isteyeceğimi asla düşünmezdim ve ben hemen korunmayı bıraktığımız ay hamile kalırız diye düşündüm

güzel kalpli operammmmm... valla minikbebişim hep söyler bende söylüyorummmm kesinlikle burdaki insanlar bambaşka merhametin dibisinizzzz

kuşum benim kuzende sezeyan yapmış nasıl canı yanıyordu dün gece gittik kesinlikle herşey yolunda gitsin ve normal yap ben kesinlikle bir aksilik olmazda epidural normal yaparım

Bnde internette gorup almistim canim adi Her Anneye Lazim.

afiyet olsun.ben yaptım.bir dilim kepekli ekmek 1 yumurta :)))
ara öğün saatim geldi benim de;)
kuşum azimlisinn zayıflarsın bu gişle balım tığ gibi olursun inşallahhhh
afiyettttttttttt olsunnnnnnnnnnnnnn lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşkoşummmmmmmmmmmmmmmm balım çok seviyorum seniiiiiiiiiiiii
çok güzel ya:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah mutluluğunuzu bozmasın

afiyet olsun lilim sen keyfini çıkar evinnnn

bebeğim olabilir neden olmasın... evet 14 gün daha bekleyeceksin
müge anlı eşliğinde kahvaltıııı ohhh komşumda geldi kısır cay yapcaz kızalrrr çok seviyorum hepinizi pek takip edemiyorum telden die yaaa
Güüüünaaaaaayyyydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn. Kapkarlı bir istanbul sabahından günaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. :32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Lilitiym hadi inşallah. mutlu haberler bekliyoruz. Hasretcim senden de. psipsikom günaydaaaaan :16::16::16::16::16::16:

tşk ederimmm blazeeeecimmm sağol bebeğim seviliyosunnnn

ayy bebek uyuyorsa uyandırsınlar, sürekli uyutmasınlar.. yani uyumasında bi sakınca yok da, eğer uyurken emmezse kan şekeri düşer ve yenidoğan sarılığı olabilir canım. o yüzden bol bol emzirmek lazım. hee bu uyuyo demek ki tok diye düşünmesinler sakın :34::50:

müge anlı eşliğinde kahvaltıııı ohhh komşumda geldi kısır cay yapcaz kızalrrr çok seviyorum hepinizi pek takip edemiyorum telden die yaaa

amanınnnn lilmde hamişmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:46::46::46::46::46::21::21::21::21::21::21::21::21::21::24::24::24::46::46::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Canim tebrik ederim.ins.saglikla kucagina alirsinCanim benimmmmmm:)))Aminn canim.nerelerdesin sen.sabah ismihan ablada vardi bi gorundu gittiGamsemmm cnmmm.bizimde olucak.bazen dussekte duygularimiza yenilsekte umudumuz hep olucak.Az once eski is arkadasimla konustuk.uc aylik hamile.cok zor gunler gecirmis.babasi vefat ettikten sonra annesi kansere yakalandi.annesinide gecen kurban bayraminda kaybetmis.sonraki ayda hamis oldugunu ogrenmis.Bu kadar uzuntunun ardindan Allah bana hayata tutunmak icin bebegimi gonderdi dedi.Cok duygulandim
Ins canim bu ay adetim geldiginde eşimle de kusmustuk bi ictim bj içtim sarhos oldum ve inanilmaz desarj oldum suanda cok iyiyim

Bebisim sensizde olmaz walla adetim bitsin mikmik lere devam yuppy

canım çok geçmiş olsun sana, daha çok yeniymiş acın... Benim de 9 haftalıkken kontrolum vardı ve kalp atışının durduğunu öğrenmiştim o kontrolde. 2 gün sonra da kürtaj oldum. Kürtaj olalı 4 ay olacak neredeyse. O zamandan beri ilk kez bu ay çalışmaya başladık biz. O zamanki doktorum 1-2 ay korunsan yeterli dedi, ama ben genetik testlerin sonuçlarını fln bekledim, onlar çıkınca başka bi doktora gittim. Hamile kalabilir miyim artık dediğimde, tabiki dedi. Biz kürtajdan sonra korunmayı fizyolojik olarak bi sorun olacağından değil, annenin psikolojisi için veriyoruz dedi. Gördüğüm kadarıyla sen psikolojik olarak hazırsın, o yüzden başlayabilirsin artık dedi ve başladım.. Yani önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Rahimin de zaten hazırsa tekrar hamile kalırsın, ama hazır değilse kalmazsın zaten :34:

Allah razı olsun canım çok sağol... Valla kötü günler çok yaşadım hele ki kürtaja 2 hafta kala sürekli ağlama krizine giriyordum.. Çok şükür şimdi iyiyim sizlerle ve eşimin desteği ile.. Ben kendimi çok hazır hissediyorum tek korkum tekrar aynısı olması.. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..

Evet yoksa bjde öyle beklerdim walla
Malesef canim değilim adetim hatta ;)) ama halay cekcez zamni gelince bejim icinde
gamzem sen hamile ol halay da ne ben senin için işyerinde apaçi dansı yapcam... bütün karizmamı yerlere sererekkkk:9:

Ben de pazartesi gidicem... İnşallah adetim de normale döner eskisi gibi.. Benim 9+2 idi canım sat a göre ama bebek ve kese 6 haftada kalmıştı... Yani embriyo 4 mm kese de 10 mm felandı... İnşallah bana da fazla zaman vermez...
anladım bebeğim geçmiş olsun... düşünme artık geçti gitti sağlıkları bizim olsun göbişimizde olsunnnnn:29:
benim adetim hala gelmedi tedirginim 40 günü bulurmuş öylemi olcak yaaa... ocakta benim doğum günüm varrrr adetim olsun çalışmalara başlıyım ki hemen gelsin tostosum... kürtaj olduğum gün demiştim sersem sersem doğum günümde güzel haber vericem diye eşime...

Bnde internette gorup almistim canim adi Her Anneye Lazim.
anladım kuzum bakayım bende hoşuma gitti

sabah geç kalktım birde misafirim geldi gitti gelemedim kuzum
iyi ol kuzummmmm merak ettim

ohhhhhhhhhhh keyifffffffffffff lilimmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16:

Ins canim bu ay adetim geldiginde eşimle de kusmustuk bi ictim bj içtim sarhos oldum ve inanilmaz desarj oldum suanda cok iyiyim

Bebisim sensizde olmaz walla adetim bitsin mikmik lere devam yuppy

bende adet olmk istiyom nan olmuyoooooooooooooo:27::27::27::27::47::47::47::47:

Back
X