- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
bacım senin düşüncene yönlendirme yapmk hadim deil ama lütfen norml dogum yap hersey daha iyi mesala için temzleniyoo lütfenn bu dedigimi az dikate all vee fazla zor deil dogum madem denze gidemiyon doguma 1 hafta kala hemn hemn her gün legene su doldurr az tuzz at içnee cok az ama haagir legene yavaşca oturr suu sıcak olmasınn ılıktan az soguk ok anlamışsndır denz sıcaklıgı kadarr
norml dogum sezeryndan daha saglıklı bnu aslaa unutmaa sancı dogum bitiyo hepsi buu ama sezaryan bi ömr boyu yarınlı kalıyosun agır kaldıramıyom dgumdan sonra cok agrı oluyo sezeryndaa vlla normali sec bn norml dogum yaptım bidaha dogursm yine norml isterimm gerci RABBİM bilirr dedimi unutmaa bacım bnada kızma hemi![]()
ne kadar güzel şeyler söylüyosun, cesaretimi artırıyosun cnm, kızmak diye bişi olabilir mi? benim iyiliğim için söylüyosun. kuzeni aradım şimdi bebek nasıl diye, o da kesin normal yap ne agrı oluyo ne sızı dedi. bebek tembelmiş yaa sürekli uyuyomuş ama göremedim hala, kar dursa da gidip cennet kokusunu çeksem içime hepimizin yerine. sen beni yönlendirmek kuşum daha sıcak bakıyorum normal doğuma aşırı korkuyodum.