- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ins vucudumda normal doğuma elverislidir ins bebisimde doğum kanalına gelir pirt diye pirtlatirim![]()
inşşşşşşşşşşş bacımm inşşş pırt diye dogurun hepinzdeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins vucudumda normal doğuma elverislidir ins bebisimde doğum kanalına gelir pirt diye pirtlatirim![]()
bacım olmazmı konu komşu tabiki varr kıss terliklerime iz yapıyo dışarı cıkımuyum biyere gidiyom mu diye banyo yapsam hayrdr biyere mi gittin sacımı tarısam yine aynı evde psaklı gezince cokk mutluu öyle darma dagınık cıkıyım ohh ondan mutlusu yokk öpün basınıza koyun kocanızııı![]()
bacım olmazmı konu komşu tabiki varr kıss terliklerime iz yapıyo dışarı cıkımuyum biyere gidiyom mu diye banyo yapsam hayrdr biyere mi gittin sacımı tarısam yine aynı evde psaklı gezince cokk mutluu öyle darma dagınık cıkıyım ohh ondan mutlusu yokk öpün basınıza koyun kocanızııı![]()
Bilmemmi bakin ozaman sizi nasil oynatcam ozaman görün benigamzem sen hamile ol halay da ne ben senin için işyerinde apaçi dansı yapcam... bütün karizmamı yerlere sererekkkk
anladım bebeğim geçmiş olsun... düşünme artık geçti gitti sağlıkları bizim olsun göbişimizde olsunnnnn
benim adetim hala gelmedi tedirginim 40 günü bulurmuş öylemi olcak yaaa... ocakta benim doğum günüm varrrr adetim olsun çalışmalara başlıyım ki hemen gelsin tostosum... kürtaj olduğum gün demiştim sersem sersem doğum günümde güzel haber vericem diye eşime...
anladım kuzum bakayım bende hoşuma gitti
iyi ol kuzummmmm merak ettim
ohhhhhhhhhhh keyifffffffffffff lilimmmmmmmmmmmmmmm![]()
tünaydınn, hoşgeldin hicranımmm![]()
nasılsınnn?
gamsecimmm nasılsın tatlımm
abowww, benim kocam da kıskanç derdim ama seninki abartmış be bacımnolursun şimdiden ipleri bu kadar eline verme.. daha 1 yıl bile olmamış evleneli.. nasıl alıştırırsan öyle gider. bence yavaştan bazı şeylere alıştırmaya çalış. konu komşun yok mu, onlara fln gidip gelsen ilk etapta, sonra daha yakın çevreye fln açılırsın...
Evet bilirim, berbat duygular canım, Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da bir daha yaşatmasın inşallah
Evet o korkular hep var. Hamile kalsak bile rahat rahat sevinemicez bile, hep içimizde bi tedirginlik olacak mesela...
Aynısı benim eşim... GÖzüme kalem bile zor çekiyorum... Gözlerini ortaya çıkarma diyo.. Hatta bi ara mimiklerime bile karıştı.. Gözlerini çok iyi kullanıyorsun diyo dedim napıyorum ki elimde mi.. Hakikaten acaipler![]()
Ayyyyyy çok zor canım benim ya. Böyle yaşanır mı!!!.sana çektirdiğini geçtim. Kendisi de resmen işkence çekiyor ya. Bi yardım falan alsanız. Psipsikoooooooooooooooommmm
bi el atsana kııııısssssssssss
![]()
kıss bacımm yok böyle seyler vlla balkona camasır asamıyom o asıyoodısarı cıksak makyaj yaptrmıyo makyjda bi sürme bi rujj hemn siliyoo deilryommm
![]()
Ya dişçiye gitcem 15.30 da randevum var. Hava ne yapcağını şaşırdı bu gün. Bi güneş açıyor bi tipi oluyor. Okuldan gelirken otobanda tipiye yakalandım. Zor geldim valla. Hastane yakın ama inşallah yolda tutmaz gene. :18::18::18::18::18::18:
bebeğim ankarada burda olsa görürdüm ikisinide ama bur tarz insanlar genelde böyle şeylere gelmiyorlarAyyyyyy çok zor canım benim ya. Böyle yaşanır mı!!!.sana çektirdiğini geçtim. Kendisi de resmen işkence çekiyor ya. Bi yardım falan alsanız. Psipsikoooooooooooooooommmm
bi el atsana kııııısssssssssss
![]()
oynucam kız söz verdimBilmemmi bakin ozaman sizi nasil oynatcam ozaman görün beni
Cok şükür canim benkm sen nasılsın
ıyyyy bu soguktaa tipide var ama saglık da önemli heleki diş gecmiş olsun bacımm![]()
bide sizzzzzz değmeyin keyfime artıkkkkk dünyalar benim yaniiii
Bence gündüzleri daha çok ye 6 ya kadar sonra yeme hazıflarsın balım benım komsu öle yapmıştı mis gibi zayıfldı
Kız benim rujum bilem yok.. Sadece göz makyajı o da sadece siyah kalem.. Renkli süremem zaten kıyamet kopuyo dün akşam yine oturmuş beni seyrediyo ooo diyo rimeller sürülmüş kalemler çekilmiş kırarım bacaklarını diyo tabi esprili bi şekilde ama sinirleniyor![]()
anaaaammm, kızzz kıyamam sana, çok zor yaa, böyle hayat geçer mibacım olmazmı konu komşu tabiki varr kıss terliklerime iz yapıyo dışarı cıkımuyum biyere gidiyom mu diye banyo yapsam hayrdr biyere mi gittin sacımı tarısam yine aynı evde psaklı gezince cokk mutluu öyle darma dagınık cıkıyım ohh ondan mutlusu yokk öpün basınıza koyun kocanızııı![]()
amin inşallah canım. peki neden olduğunu araştırdın mı? herhangi bi problem var mıymış? bende kan pıhtılaşması çıktı, iğne olucam hamile kalınca..Evet öyle olacak canım ama inşallah Rabbim bu cefamızın sefasını bize verir..
evet yaa cidden çok kötü olmuş, ben düzelir yine diye bekliyordum ama... hala aynı. yazılanları kaçırıyorum hep böyle, cevap veremediğim olursa kusura bakmasın kızlarSen de seviliyosun bibiğiiiiiiiiiiiiiiiim.
Ya bişi diycem kızlar bu alıntılama bildiriminin kalkması çok kötü oldu. Acaba mail falan atsak tekrar eski haline getirmezlemi ki?
iyiyim ben de napayım, karlar altında kaldık burda :18:iyiyim canım benim sen nasılsın124:
.
iyiyim canım benim, napayım, kızlara laf yetiştiriyorum işteBilmemmi bakin ozaman sizi nasil oynatcam ozaman görün beni
Cok şükür canim benkm sen nasılsın
sağol canım. 20 lik dişimi çektircem :18::18::18::18::18::18::18::18: çok sorun çıkarmaya başladı. hamile kalmadan halletmek istiyorum. ama çok korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:
sağol canım. 20 lik dişimi çektircem :18::18::18::18::18::18::18::18: çok sorun çıkarmaya başladı. hamile kalmadan halletmek istiyorum. ama çok korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:
selaaaammmmmmmmm men gelmişem nasılsınız :))))
korkma canım.kardeşiminkini de aldılar.15 dk sürdü.çıktı evimize gittik.bir sıkıntı olmadı çok şükür.ya dişçiye gitcem 15.30 da randevum var. Hava ne yapcağını şaşırdı bu gün. Bi güneş açıyor bi tipi oluyor. Okuldan gelirken otobanda tipiye yakalandım. Zor geldim valla. Hastane yakın ama inşallah yolda tutmaz gene. :18::18::18::18::18::18: