• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bacım olmazmı konu komşu tabiki varr kıss terliklerime iz yapıyo dışarı cıkımuyum biyere gidiyom mu diye banyo yapsam hayrdr biyere mi gittin sacımı tarısam yine aynı evde psaklı gezince cokk mutluu öyle darma dagınık cıkıyım ohh ondan mutlusu yokk öpün basınıza koyun kocanızııı:47::47:

Aynısı benim eşim... GÖzüme kalem bile zor çekiyorum... Gözlerini ortaya çıkarma diyo.. Hatta bi ara mimiklerime bile karıştı.. Gözlerini çok iyi kullanıyorsun diyo dedim napıyorum ki elimde mi.. Hakikaten acaipler :31:

bacım olmazmı konu komşu tabiki varr kıss terliklerime iz yapıyo dışarı cıkımuyum biyere gidiyom mu diye banyo yapsam hayrdr biyere mi gittin sacımı tarısam yine aynı evde psaklı gezince cokk mutluu öyle darma dagınık cıkıyım ohh ondan mutlusu yokk öpün basınıza koyun kocanızııı:47::47:

Ayyyyyy çok zor canım benim ya. Böyle yaşanır mı!!!:52::52::52::52::52::52: .sana çektirdiğini geçtim. Kendisi de resmen işkence çekiyor ya. Bi yardım falan alsanız. Psipsikoooooooooooooooommmm :52::52: bi el atsana kııııısssssssssss:52::52::52::52::52:

gamzem sen hamile ol halay da ne ben senin için işyerinde apaçi dansı yapcam... bütün karizmamı yerlere sererekkkk:9:

anladım bebeğim geçmiş olsun... düşünme artık geçti gitti sağlıkları bizim olsun göbişimizde olsunnnnn:29:
benim adetim hala gelmedi tedirginim 40 günü bulurmuş öylemi olcak yaaa... ocakta benim doğum günüm varrrr adetim olsun çalışmalara başlıyım ki hemen gelsin tostosum... kürtaj olduğum gün demiştim sersem sersem doğum günümde güzel haber vericem diye eşime...

anladım kuzum bakayım bende hoşuma gitti

iyi ol kuzummmmm merak ettim

ohhhhhhhhhhh keyifffffffffffff lilimmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16:
Bilmemmi bakin ozaman sizi nasil oynatcam ozaman görün beni
tünaydınn, hoşgeldin hicranımmm :54: :16: nasılsınnn?

gamsecimmm nasılsın tatlımm :54:

abowww, benim kocam da kıskanç derdim ama seninki abartmış be bacım :50: nolursun şimdiden ipleri bu kadar eline verme.. daha 1 yıl bile olmamış evleneli.. nasıl alıştırırsan öyle gider. bence yavaştan bazı şeylere alıştırmaya çalış. konu komşun yok mu, onlara fln gidip gelsen ilk etapta, sonra daha yakın çevreye fln açılırsın...

Evet bilirim, berbat duygular canım, Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da bir daha yaşatmasın inşallah :50:
Evet o korkular hep var. Hamile kalsak bile rahat rahat sevinemicez bile, hep içimizde bi tedirginlik olacak mesela...

Cok şükür canim benkm sen nasılsın

Aynısı benim eşim... GÖzüme kalem bile zor çekiyorum... Gözlerini ortaya çıkarma diyo.. Hatta bi ara mimiklerime bile karıştı.. Gözlerini çok iyi kullanıyorsun diyo dedim napıyorum ki elimde mi.. Hakikaten acaipler :31:

kıss bacımm yok böyle seyler vlla balkona camasır asamıyom o asıyoo :1:dısarı cıksak makyaj yaptrmıyo makyjda bi sürme bi rujj hemn siliyoo deilryommm :47::47::27:

Ya dişçiye gitcem 15.30 da randevum var. Hava ne yapcağını şaşırdı bu gün. Bi güneş açıyor bi tipi oluyor. Okuldan gelirken otobanda tipiye yakalandım. Zor geldim valla. Hastane yakın ama inşallah yolda tutmaz gene. :18::18::18::18::18::18:

Ayyyyyy çok zor canım benim ya. Böyle yaşanır mı!!!:52::52::52::52::52::52: .sana çektirdiğini geçtim. Kendisi de resmen işkence çekiyor ya. Bi yardım falan alsanız. Psipsikoooooooooooooooommmm :52::52: bi el atsana kııııısssssssssss:52::52::52::52::52:

balımm bnada geliyoo ben bi el atcamm az kaldııı:1::9:

kıss bacımm yok böyle seyler vlla balkona camasır asamıyom o asıyoo :1:dısarı cıksak makyaj yaptrmıyo makyjda bi sürme bi rujj hemn siliyoo deilryommm :47::47::27:

Kız benim rujum bilem yok.. Sadece göz makyajı o da sadece siyah kalem.. Renkli süremem zaten kıyamet kopuyo dün akşam yine oturmuş beni seyrediyo ooo diyo rimeller sürülmüş kalemler çekilmiş kırarım bacaklarını diyo tabi esprili bi şekilde ama sinirleniyor :D

Ya dişçiye gitcem 15.30 da randevum var. Hava ne yapcağını şaşırdı bu gün. Bi güneş açıyor bi tipi oluyor. Okuldan gelirken otobanda tipiye yakalandım. Zor geldim valla. Hastane yakın ama inşallah yolda tutmaz gene. :18::18::18::18::18::18:

ıyyyy bu soguktaa tipide var ama saglık da önemli heleki diş gecmiş olsun bacımm:16:

bebeğim ankarada burda olsa görürdüm ikisinide ama bur tarz insanlar genelde böyle şeylere gelmiyorlar:47:

oynucam kız söz verdim

bide sizzzzzz değmeyin keyfime artıkkkkk dünyalar benim yaniiii:16::16::16::16:

Bence gündüzleri daha çok ye 6 ya kadar sonra yeme hazıflarsın balım benım komsu öle yapmıştı mis gibi zayıfldı

canım işyerinde yanımda getirdiklerimi yiyorum ama eve gidince imkanlar biraz genişliyor kendime hakim olamıyorum:1::1::1::1::1:
Cumartesi pozitifi görürsem bozcam diyeti :52::52::52::52::52::52::52::52:

Kız benim rujum bilem yok.. Sadece göz makyajı o da sadece siyah kalem.. Renkli süremem zaten kıyamet kopuyo dün akşam yine oturmuş beni seyrediyo ooo diyo rimeller sürülmüş kalemler çekilmiş kırarım bacaklarını diyo tabi esprili bi şekilde ama sinirleniyor :D

amann aynı seyler yaa dün girmiş burdaki yazıları okuyoo erkek varmı diye face girmiş kim var kim yok diye tek tek facedeki mesjları okuyo oynatacamm vllaaa dizi varyaa niyaziye dedim ki ayy kuzuma yazıkk hali kalmadı dedim benim içn üzlme disisi hani buke falan yasakladı kalktı kanl deiştrdi artık bu diziyi izlemk yok diyoo :27::47:bnde seviyom intrntten bakıyommm:9::9::9:

anaaaammm, kızzz kıyamam sana, çok zor yaa, böyle hayat geçer mi:50: ayy sen evlenmeden önce biliyor muydun bu kadar olduğunu? ailenle fln gidip geliyor musunuz bari?

Evet öyle olacak canım ama inşallah Rabbim bu cefamızın sefasını bize verir..
amin inşallah canım. peki neden olduğunu araştırdın mı? herhangi bi problem var mıymış? bende kan pıhtılaşması çıktı, iğne olucam hamile kalınca..

Sen de seviliyosun bibiğiiiiiiiiiiiiiiiim.

Ya bişi diycem kızlar bu alıntılama bildiriminin kalkması çok kötü oldu. Acaba mail falan atsak tekrar eski haline getirmezlemi ki?
evet yaa cidden çok kötü olmuş, ben düzelir yine diye bekliyordum ama... hala aynı. yazılanları kaçırıyorum hep böyle, cevap veremediğim olursa kusura bakmasın kızlar :1:

iyiyim canım benim sen nasılsın :6::6::6:124::54:.
iyiyim ben de napayım, karlar altında kaldık burda :18:

iyiyim canım benim, napayım, kızlara laf yetiştiriyorum işte :1:

sağol canım. 20 lik dişimi çektircem :18::18::18::18::18::18::18::18: çok sorun çıkarmaya başladı. hamile kalmadan halletmek istiyorum. ama çok korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:

selam canımcımm :) ben çektirdim hiç korkma iğneyi yaptıktan sonra hiçbirşey hissetmiyorsun zaten sadece dişi çektirdikten sonra yemek vs sıkıntı oluyor çünkü cok derin olduğu için gec iyileşiyor diş yeri geçmiş olsun canım tekrrdan

Pisikomm seni boyle gormek cok guzel.. :16::16:
Nutez tebrikler cnm.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bebisimm kuzum dualarini eksik etme allah senden razi olsun..
Zeycanimm guzelimm.. bebek icin yemen lazim ama.. yavas yavas..
dilketin... nefesal.. Optum canlarimmm..

Herkes iyidir insallah.. :44::16::16:

sağol canım. 20 lik dişimi çektircem :18::18::18::18::18::18::18::18: çok sorun çıkarmaya başladı. hamile kalmadan halletmek istiyorum. ama çok korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:

Anammmm.. Kuzum benim 4 disimi birden cektiler..Allah'im simdiden yardimcin olsun.. ama geciyo yani.. cekirtirmek mecbur.. :16::16:
Simdiden gecmis olsun..

ya dişçiye gitcem 15.30 da randevum var. Hava ne yapcağını şaşırdı bu gün. Bi güneş açıyor bi tipi oluyor. Okuldan gelirken otobanda tipiye yakalandım. Zor geldim valla. Hastane yakın ama inşallah yolda tutmaz gene. :18::18::18::18::18::18:
korkma canım.kardeşiminkini de aldılar.15 dk sürdü.çıktı evimize gittik.bir sıkıntı olmadı çok şükür.

Back
X