kızlar gunaydın bene gene geldim bat bekleyenlerdenim.yine denedik umudum 27 aralık.nasıl gececek zaman?
Hoşgeldin canim olsun üzülme sağlık olsun bnimde olmadi bu ay ocaga kaldi ümitler ins ocakda bebisimizz süpriz yapar sen nasılsın iimisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gunaydın bene gene geldim bat bekleyenlerdenim.yine denedik umudum 27 aralık.nasıl gececek zaman?
Hiç söyleme canım. Sanırım dün tam yumyum günüydü. Eşimle tartışrık. Çok kızdım ve kırıldım. Sonrasında da misafir geldi bizde kaldı. Bu gün belki beraber oluruz ama ben kesinlikle tek kelime etmem, kendisi yanaşırsa o da belki. Yumyum geçtiyse de geçsin naapiym.
Ya böyle hadsiz insanlara sinir oluyorum. Terbiyesiz ya.Sanane be, sanane. Derdi tasası seni mi gerdi. alla alla.
Ay çok kızdım şimdi çirkinleşcem haaaaaaa. Sinirimi boşaltayım dedim mazur görün.![]()
Sen yine gayet iyi cevaplamissin canim. Ben olsam oyle sakin kalamazdim.gerizekali ya. Bazi insanlar kendilerini ne saniyo bilmiyorum.
Bana da kurtaj oldugumda biri amaaan niyee bu kadar uzuluyosun anlamiyorum bebek bu duser gene olur nasilsa kaynagi sende deyip basmisti kahkahayi. Bosuna nefes aliyo boyleleri
Gayet normal olaraj söyledi yani merdivendeydik gulerek söyledi bulunuyor iste bana bizim patron herşeyi bilmek ister toplantının ortasinda bebek varmi diye sorar kızlara malum isi birajcaz ya ondan tirsiyo
aynen canımmmm insanlrı anlamak cok zor bende kimyasal geçirdiğimde bi arkadaş bni cok sever cok üzülmüş diğeride demişki sen neden bu kadar üzüldün ki sanane gibisinden laf etmiş cok üzüldüm yaa gerçekten bunu diyen arkadaşında çocuğu olmuyor düşün bizleri en iyi nlyacak kişiler onlarken nasıl dvranılıyor bazı insanlar cok tuhaf ve gerçekten kötü kalpli( kendisi için istediğini Müslüman kardeşi içinde istemek imandandır gerçi buda var....
cabnım inş herey yolundadır en kısa zmand tatlı bebişine kavuşursun.
aynen canım birisi bana sorunc ben dahada hssaslaşıyorum niye olmuyor etmiyor diye kaafya daha cok takar oluyorum bnmde bikac soran vardı ama devmlı soruyorlar ya insan 2 günde bi sorar mı??? 2 gün sonra hemen bebek mi oluyomuş ki Allahım yaaa tersledim şimdi sormuyorlar en azından kafam rahat yaa onlra tekmil mi verecem devamlıı alla allaa bak sinirlendim yine tutmayın benii :)))
:) evet walla meraj etmis kiz bne sana kac gündür yazıyorum çörek otu kurune basadim diye hic görmedin
Bilmiyo ya uğraştığimi cok istedigimi bu konuda hassas oldugumu iste ağzı olan konuşuyor malesef
blazeeeeee tatlışımmmm sinir falan yok bu yum dönemi ayda bir geliyor biliyorsun kızdırma beni çirkinleşirimmmm ben unutmuştım dur size arada 50 iletiden yollayımmmm....Hiç söyleme canım. Sanırım dün tam yumyum günüydü. Eşimle tartışrık. Çok kızdım ve kırıldım. Sonrasında da misafir geldi bizde kaldı. Bu gün belki beraber oluruz ama ben kesinlikle tek kelime etmem, kendisi yanaşırsa o da belki. Yumyum geçtiyse de geçsin naapiym.
Ya böyle hadsiz insanlara sinir oluyorum. Terbiyesiz ya.Sanane be, sanane. Derdi tasası seni mi gerdi. alla alla.
Ay çok kızdım şimdi çirkinleşcem haaaaaaa. Sinirimi boşaltayım dedim mazur görün.![]()
Kizzcok sinirlenmistim sen cirkinlesince guldum bak. Noldu acaba o mazur hatun
![]()
Canım bu aksam olur merak etme ama suratta asma olarmi kizilmayacak gibi değil ya gerçekten kisirda olabildim evet desem Nolcakti kiHiç söyleme canım. Sanırım dün tam yumyum günüydü. Eşimle tartışrık. Çok kızdım ve kırıldım. Sonrasında da misafir geldi bizde kaldı. Bu gün belki beraber oluruz ama ben kesinlikle tek kelime etmem, kendisi yanaşırsa o da belki. Yumyum geçtiyse de geçsin naapiym.
Biz sirkette 150 kisiyiz 4 bayan dik 1 i benden 1 sene oncr evlendi 4ay once dogum yapti biro benden 1hafta sonra evlendi simdi 7aylik hamile ondan once karnjnda olmustu bebegi digero bekar tüm gözler üzerimde soranlara borcumiz var bitince alırız bebek diyorumdabebişim yastıklar var hamileler için istersen onlara bir bak...
bebeğimmmm günaydın iyi ol ya..dün genetik testler için soru sormuştun ben çıkmak zorunda kaldım tam konuşamadım... doktorum bana maliyetinden ziyade çevre verilen zarar bu testlerden para kazanan insanlar yani biraz sosyal boyutundna bahsetmişti... ailesinde düşük öyküsü olmayanların böyle bir yatkınlığının az olacağını ilk bebeklerde sorun yaşamanın çok normal olduğunu falan anlatmıştı... torch ve protein değerleri yeterli demişti... düşününce özel hastaneye gidiyorum sadece bu testler çok maliyetli onlara gerek görmedim ailemde bir düşük öyküsü yok hatta annem çok çabuk hamile kalan bir bayanmış yani biz gerek görmedik. Allah bir daha yaşatmasın diyorum ben... birde benimki çok küçük haftalarda yani 5. haftada gelişimini durdurmuş bebeğim nokta gbiydi... oyüzden kesinlikle anomalili olacak bir bebekti Allahın takdiri böyle oldu... ailende böyle bir öykü yoksa bence gerek yok sen bilirsin ama... korunmada muhtemelen bir adet verir sana da çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız sadece ben senden biraz önce yaşamışım istediğin her şeyi sorabilirsin bana... özelden de yazabilirsin eğer istersen her türlü desteğe hazırım kolay şeyler değil yanında olmaya hazırım
bebeğimmmmm geçmiş olsun... günaydın canım yaaa
ayyy geçmiş olsun günaydın canım operam yaaa...
dün sana çok güldüm termal tayt falan kopardın beni survıvor operammmm
bu ay hepimiz pozitik eneciyizzzz
minnoş bende de bir ilaç vardı ama adını hatırlamıyorum acı yok kesinlikle kulak çubuğu ile aftın üstüne sürüyorsun o dakikada geçiriyor ama adını unuttummm
gamzemmm ben bu insanlara deli oluyorum işi gücü yok seni mi takip ediyor hayret bişey şimdi çok kötü daha şeyler söylerdim ama gecici olarak pasif olmak istemiyorumm![]()
Canım İnsallah en kısa surede bebişin gelir ve sende patronla karsılastıgında merdivende yada günaydın dediğinde bu arada hamileyim der ve gidersin yanından
adamda booooyle baka kalır İnsallah![]()
NasılsınıZ kuzucuklarımmmm bitaneciklerimmmmm
kışlar hepinize günaydınnnnn öncelikle :)) batı yaklaşanlar kimler parmak kaldırsın :))))
aynen canımmmm insanlrı anlamak cok zor bende kimyasal geçirdiğimde bi arkadaş bni cok sever cok üzülmüş diğeride demişki sen neden bu kadar üzüldün ki sanane gibisinden laf etmiş cok üzüldüm yaa gerçekten bunu diyen arkadaşında çocuğu olmuyor düşün bizleri en iyi nlyacak kişiler onlarken nasıl dvranılıyor bazı insanlar cok tuhaf ve gerçekten kötü kalpli( kendisi için istediğini Müslüman kardeşi içinde istemek imandandır gerçi buda var....
blazeeeeee tatlışımmmm sinir falan yok bu yum dönemi ayda bir geliyor biliyorsun kızdırma beni çirkinleşirimmmm ben unutmuştım dur size arada 50 iletiden yollayımmmm....
ayyy bende güldüm yeminle çirkinleşmemizde burnumuzun ucunda yer arıyoruz sanki![]()
blazeeeeee tatlışımmmm sinir falan yok bu yum dönemi ayda bir geliyor biliyorsun kızdırma beni çirkinleşirimmmm ben unutmuştım dur size arada 50 iletiden yollayımmmm....
ayyy bende güldüm yeminle çirkinleşmemizde burnumuzun ucunda yer arıyoruz sanki![]()
Günaydınnnnnnn canikolarrınmmmmmmmmm![]()
Bana günaydın yok muuuuGünaydınnnnnnn canikolarrınmmmmmmmmm![]()
) meger hepimiz cok cirkin insanlarmisiz da gorememisiz yaa mazur abla gozumuzu acti
sen 50ileti yolla canim soz bak cirkinlesmicez biz
![]()
Günaydınnnnnnn canikolarrınmmmmmmmmm![]()
Hiç söyleme canım. Sanırım dün tam yumyum günüydü. Eşimle tartışrık. Çok kızdım ve kırıldım. Sonrasında da misafir geldi bizde kaldı. Bu gün belki beraber oluruz ama ben kesinlikle tek kelime etmem, kendisi yanaşırsa o da belki. Yumyum geçtiyse de geçsin naapiym.
gereksiz gerçekten gamzem yaaa.. bana da sürekli yapıyorlar birde ben 5 yıllık evliyimCanım bu aksam olur merak etme ama suratta asma olarmi kizilmayacak gibi değil ya gerçekten kisirda olabildim evet desem Nolcakti ki
Biz sirkette 150 kisiyiz 4 bayan dik 1 i benden 1 sene oncr evlendi 4ay once dogum yapti biro benden 1hafta sonra evlendi simdi 7aylik hamile ondan once karnjnda olmustu bebegi digero bekar tüm gözler üzerimde soranlara borcumiz var bitince alırız bebek diyorumdaböyle bazen patavatsizlik yapılıyor iste
Aminnn canim Allahim ogunleri gostersin ins
canımmmm lilimmmmm Allahım yüzünü güldürsün bebeğimmmmmmGünaydınnnnnnn canikolarrınmmmmmmmmm![]()