Biz Ayrıldık... :(((((

prenses2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
51
0
86
Ankara
Sevgilim askerdeydi,askerden geldi,sorunlu davrandı,üstüne gitmeyim dedim,aslında neden başkaymış,askerde olduğu sürede dahil farklı farklı bayanlarla beni aldatmış,duygularımı alt üst etti,3 gün oldu bitti herşey,biliyormusunuz birde haklıymış gibi bağırıp çağırdı ve bitti dedi,onu hiç bir zaman affetmeyeceğim,umarım bana yaşattıklarının 1000 mislini yaşar....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

hayırlısı olsun canım üzülme..
bak şimdiden gerçek yüzünü görmüşün ya ilerde farketseydin daha kötü olurudu..

Orası öylede anlamıyorum bu erkekleri,şüpheleniyordum ve soruyordum,başkası varsa söyle çekilirim diyordum,yok diyordu,ben seni seviyorum diyordu,birde evleneceğiz diyordu,ya evlenseydim,oof of,ne vicdansızlar yaa....

belki böylesi daha iyi oldu,erkenden yüzünü görmüş oldun...
üzülmeye bile değmez...

geçmiş olsun be canım sakın üzülme bi kaç konunda daha anlaşamıyorz demiştin zaten zorlamak faydasız bence aradığın kişiyi bulduğun zaman daha da mutlu olucaksın vereliniortak

Sevgilim askerdeydi,askerden geldi,sorunlu davrandı,üstüne gitmeyim dedim,aslında neden başkaymış,askerde olduğu sürede dahil farklı farklı bayanlarla beni aldatmış,duygularımı alt üst etti,3 gün oldu bitti herşey,biliyormusunuz birde haklıymış gibi bağırıp çağırdı ve bitti dedi,onu hiç bir zaman affetmeyeceğim,umarım bana yaşattıklarının 1000 mislini yaşar....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

sana sadık olmayacaksa senin olmayacaksa candan canından çok sevmişssin neye yarar ayrılık yeni bir başlangıçtır belkide :1hug:üzülme artık

hayırlısı buymuş demek ki
zararın neresinden dönsen kardır.
dilerim karşına seni hak eden biri çıkar.

YuHHHhHHhhHHhH diyorumm yuhh

Ona nedemek lazım cok iyi bılıyorumda burası uygun yer değil.
Hiççç takılma canımm yol ver qitsinnnn .
Baskasını bulmak ıcınde hıc bekleme çivi çiviyi söker

cnm benimmm kıyamam sana ...keske bunları yapamadan once daha duzgun sekilde bitirseymıs ...umarım bundan sonra daha kaliteli insanlarla karsılasırsın

bu vatandaş askerde ona vakit bulabilmişmi?millet başını kaşıycak vakti zor buluyor,buda maşallah pek bi uyanıkmış
kafası askerde bunlara çalışan bir adam için sakın üzüliyim deme,zaten allahından bulur,senin kalbini kırmış,yaralamış,kendini yenile ve eskiye dair tüm anılarını yok etyerimseniben

Benimde Sevgilim Askerdi... Geldikten 1 Ay Kadar Sonra Ayrıldık
Hareketleri Değişmişti Hemde Çok Fazla.. Ama Bizde Birde Mesafe Sorunu Vardı..
Erkekler Askerden Sonra Değişebiliyor Diyeceğim Ama Maşallah Seninki Kızlarla Görüşmeye Bile Vakit Bulabilmiş :uhm:
Hakkınızda Hayırlısı Neyse O Olsun..Üzülme Sen Kaybetmedin Biliyorsun Bunu..
Hatanın Neresinden Dönülürse Kardır Demişler..
Yeni Hayatında Mutluluklar Dilerim :teselli:

:kızgın::kızgın:

askerlik iyi yaramış anlaşılan...
askerliğe değil kız kampına gitmiş herhalde arkadaşın...
boşver üzülme. degmez deyseydi sana onları yaşatmazdı

üzerinden zaman geçince hem onun için üzülmene, hemde ona harcadığın vakite yanacaksın.gülüp geçeceksin.şanslıymışsın önceden gerçek yüzünü gördüğün için.
daha sonra seni arasa bile ki öyle yapacakmış gibi gözüküyor sakın ona dönme , önüne bak derim ben...

DıĞer olaylarıda bılıyordum zaten.bunların allah blasını versın.ınsanın ne kadar canını cıĞerını yakıyorlar bırde bırŞey olmamıŞ gıbı dolanıyor..sÜrÜm sÜrÜm sÜrÜnsÜnler..prensessss boŞver bıtanem sen.rabbım bılır ne edeceĞını.dua et mantıklı davran ve sakın arama.

aldattıgını nasıl ogrendn
kendı mı soyledı ?

Canım kullandığı telefon hattı benim üstümeydi,bu zamana kadar ayrıntısını çıkaramamıştım,son getirilen bi hizmetle internetten ayrıtıyı görebildim,askerlik boyunca vaktini bana ayırıyor diye düşünürken,bu adam hiç askerlik yapmamış,bir değil birden fazla telefon numarası,askerden geldikten sonra beyfendi başka başka kişilerle görüşmüş,ailesinden herkesle görüşüyorum benden özürdiliyorlar,ama adam adam değil,alıştım ama arada aklıma geliyor...adam yerine koyup üzülüyorum sonra olmadığını hatırlıyor unutuyorum...:gitme::sinifsinif::olmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2zemuszemus

Allahtan evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz. Sizi defalarca aldatan, üstelik zeytinyağı gibi üste çıkan birinin arkasından neden üzülüyorsunuz ki. Boş verin gitsin.

Back
X