Biz ayrılıyoruz..

vicdan olarak kendini iyi hissetmiyosun.. olabilir canm mutlka o tartışma anında ne dedğimiz bilmiyoruz ama ne olursa olsun 5 aylık evli bi insan karısına kızıpta ailesinin yanına gitmmeliydi

bir anlık sinirle insan bazen ağzından çıkanları kontrol edemez
o sırada sinirle ohh ne güzel laf soktum iyi oldu der ama biraz süre geçince nasıl da kırabildiğini farkeder ve pişman olur.
aynısını ben yapmıştım eşimi bir sinir patlamasıyla onu şok edecek sözler sarfettim, kalbi parçalandı, paramparça oldu, ama her bir parçasını tüm varlığımla yavaş yavaş itinayla yapıştırdım, allaha şükür çok iyiyiz şimdi.
görürsün bak biraz süre ver ona, nasıl da anlayacak seni kırdığını, çok düşüncesiz hareket ettiğini, daha bi sımsıkı sarılacaksınız birbirinize, parçalarını tüm içtenliğiyle sevgisiyle birleştirecek.
aklından da öyle ayrılıyoruz gibi kötü olumsuz düşünceleri de çıkart, hemen ne oluyor, o kadar kolay mı ayrılmak, ne özverilerle evleniyor insan, dün ben onun üzerine titriyorum o benim üzerime titriyor, bugun ayrılıyoruz, o eski türk filmlerinde oluyor..
şöyle düşün "bu yaşadığım olay kopma noktasıydı, bu yaşanılandan sonra iyice oturacak ilişkimiz, daha bir yakın daha bir anlayışlı olacağız birbirimize"

Ne kolay oldu artık boşanma lafının ağza alınması lmaz:
En ufak bir tartışma da hemen ayrılalım deniyor.
Anlayamıyorum gerçekten de hiçbir zaman da anlamayacağım.

sakın arama arkadaşım hatasını kesinlikle anlamalı
böyle bir sebepten evmi terkedilir
çok çocukça davranmış
ben ciddi olduğunu düşünmüyorum trip yapıyor

Farklı karakterde 2 kişi aynı evde yaşamaya başlayınca doğal olarak fikir ayrılıkları olcak. Ama ne olursa olsun o yatağa ayrı girmemek gerekir bence. Yani eşinizin çekip gitmesi çok yanlış olmuş. Oturup konuşulsa hallolcak bir konu halbuki. Bence başka sebepler var bu işin arkasında

bekle bakalım ne yapacak...neticede bitirme kararı alan sen değilsin sana göre sorun yok,gidicem diye ısrar ettin mi ?

Yok hayır o bitti deyip cıktı.
Ben ayrılmak istiyormus gibi davranıyormusum da..
Anlamıyorum onu anlamıyorum...
Kırıcı konusuyor kavga edınce ne yapayım tutamadım kendimi bende agır konustum küfür falan degil allahtan ama agır laflar ettik ... o da olmuyor ıstemıyorm ben böyle eş bitti iyi geceler deyip cıktı kapıdan

Canim kendini suçlu hissetmeye basladin mi olay kopar zaten tamam düşünüp durursun defalarca ararsın vs yapma böyle bak 5ay ya cok kısa bi zaman evet evli degilim ama 8yıllık ilişkim var benimde bizde dedik yeri geldi bitti diye yüzüklerimiz var onlari dahi attık yirmi gün konuşmadık sonra barıştık ki siz evlisiniz o yüzden sen sabret dua et Allaha ferahlarsin rahatlamaya calis ilgini baska taraflara çekmeyi dene uğraş bul kendine su günlerde mesela simdi vur kafayi yat hatta ben olsam tel.de kapatırdim belki olurda ararsa akli basina iyice gelsin apar topar dönsün eve seni de uyuyo görünce rahat oldugunu görüp böyle blöflerin sökmeyeceğini anlasın

bir dışarı çıkmayla bu raddeye gelinmez başka birşey varmış gibi geliyor bana.ev terketmek nedir birkaç gün kalıcak demiş birde kardeşi.

ılk yorumu okudugumda sasırdım ama,
dedım son yorumda duzeldıgını yazıyordur muhtemelen.
Boyle basıt bır nedenden oturu evlılık bıtmez cunku.
Hadı sınırle bıtsın dedı, pekı evde kalmaması da ne oluyor?
Telefonunuza yanıt vermemesı gayet normal, henuz sakınlesmemıs demek kı.
Aramayın bır daha, o sızı aramalı, o sıze kendını affettırmelı.
Umarım hersey yoluna gırer.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

mafoldumben

Acaba cok mu kırıcı konustum düşünüyorum.
Nazara mı geldik acaba

İnşallah aklı basına gelir ama konustugumuz zaman gercekten ciddi bir şekilde konusacagım.

çoğu arkadaş evden çıkıp gitmesi yanlış olmuş demiş ve siz de çok kırılmışsınız evden çekip gitmesine ama bir de şu açıdan bakmak lazım
ilişkide tartışma yaşandığı zaman dışarı çıkıp temiz hava almak veya mekanı değiştirmek -kardeşinin yanına gitmiş- o kişi için çok iyi gelirmiş ve kişinin kafasını toplamasına ve daha iyi kararlar almasına neden olurmuş. bu yoğun tartışmada sen çekip gidemiyeceğine göre akşam vakti erkeğin ortamı terk etmesi en uygunu. aslında ikiniz de evde olsanız gerginlik hala sürebilirdi belki çok daha ağır sözler sarfedilebilirdi, şimdi sen sakinleştiğini söylüyorsun muhakkak o da sakinleşmiştir. zaman en iyi ilaçtır, az biraz süre geçsin arayacaktır, ya da az biraz durulun sen de arayabilirsin, gelir oturur konuşur halledersiniz.

bide sakın msj çekiyim arayım deme.böyle zamanlarda biz bayanların sabırsızlığı elimizden telefon düşmüyo

Tatlım kırıcı ne gibi kelimeler ettin bilemiyoruz biz onun derecesini en iyi sen bilirsin ve kararını sen verirsin ama dediğin gibi bi yeter artik diye bağırmakla ben böyle bi eş istemiyorum demesi gerekmezdi ki birden mi alevlendi kavga sakin olmayı denemediniz mi hic

İkimiz de koç burcuyuz ben sımdıye kadar susuyodum yani en azından onun ustune cıkmıyordu konusmalarım. bugun ikimizde baya ileri gittik..

Sinirlenip evden çıkmasını bir derece anlarımda.
Birkaç gün , bırak birkaç günü, bir geceyi bile ,eşini evde tek bırakıp hem de,
başka yerde geçirmesini anlayamam.
Küste olsanız, tripte yapsa, aynı evde olmalıydınız.
Bu yaptığı hiç mantıklıca değil.
Eşim evde ne yapıyordur yalnız, diye düşünmüyor mu eşiniz.
Ayıp ediyor gerçekten.
Nasıl bir sinirmiş, daha 5 aylık evlilikte.
Evlilik bu büssürü sıkıntılar oluyor ama kimse başını alıp gitmiyor.
İnş halledilir bu sıkıntı ama eşin bu hataları bir daha tekrarlamamalı.
Tepkini açık açık ortaya koy.

Ikinizde ileri gitmissiniz tek sen değil hem bitti diyen gene sen olmamışsin ne kadar ağır konuşmuş olsan bile o yüzden arama görevi eşine düşüyo hadi tüm bunları bırak gercekten seni evde tek basina bu saatte bırakması zaten başlı basina bi haksızlık bak bunları düşün belki biraz daha icinde ki vicdan duygusu korelir benim sevgilimde koç ve biliyorum cok inatçı bu gibi bi durumda ayni esin gibi davranıyordu fakat biz çözdük konuşarak ve inan onun inadını gördükçe bi küs olduğumuzda bu bana daha da inatlik duygusu veriyo ve aramıyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…