Biz Bize Yeteriz...

Kuzum yaa içim çok bayılıyor benim iştahım sıfır hiç bişey yemek istemiyorum ağzım zehir gibi sen ne yedin naptın bana da de bakaym :) tatlı göresim yok midem bulanıyor düşününce bile

Kuzum yaa içim çok bayılıyor benim iştahım sıfır hiç bişey yemek istemiyorum ağzım zehir gibi sen ne yedin naptın bana da de bakaym :) tatlı göresim yok midem bulanıyor düşününce bile
Bende seninle ayni durumdayim canm herşeyden modem bulaniyor yoğurt yiyorum yada cacik yapi yorum ceviz yiyorum kahvaltida problem yok kahvalti yapi yorum ama agir yagli salcali yemek girmek istemiyorum salata yapi yorum kendime ne yesem cikariyorum canim arada kraker atistiriyorum

Kizlar mide bulantisinin üzerine bide afedersiniz ishal oldum ya pazartesi tatile gideceğiz nasil hevesliydim bu gidişle tatilde yatacagim yarin sabah doktor randevumuz var bakalim ne dicek

MaşaAllah canım değerin güzel gerçekten inşaAllah güzelce artar adet gecikmesini beklemek hakikaten çok iyi oluyor 5-6 haftalık sanırım
Evet iyiki beklemişim diyorum şuanda. Eşim değeri duyana kadar çok heyecanlıydı kıyamam acaba mı diyodu duydu rahatladı. İnternetten baktım şmdi ablacım 5 haftanın içinde şuan :) tam gidiyo adetle şükürler olsun.

Hahahaha cnm ne biliyim valla niyeyse aklıma bunu sormak geldi :))))
Cnm hayirlisiyla hiç bişey olmicak Allah in izniyle sen gönlünü ferah tut ki bebiş de annesine sımsıkı tutulsun inşaallah Allah razı olsun canım benim

Ay canım deme ya ben bazen arkadaşlarda akrabalarda küçük çocuğu olanları görüyorum bazen f diyorum ki off cidden çocuk bakmak çok zor nasıl uğraşcam ben yetebilcem mi acaba diyorum daha Rabbim ilki vermeden nankörlük yapıp ikinciyi düşünmem heralde diyorum bilmiyorumki aslında evlat nasıl bişey aslında

Hamile arkadaşlarım duacinizim hamilelerin duaları kabul olurmusya :) tabi diğer arkadaşlarımın da dualarınızı bekliyorum kızlar :)
Yarın doktora gidiyoruz eşimle bakalım doktor ne dicek inşaallah bi sorunumuz yoktur eşimin de benim de hayırlısı kızlar
En zoru da nedeni bilemeden hamile kalamamak inşaallah öyle bi duruma ben de hepimiz de düşmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…