- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.021
Kuzum yaa içim çok bayılıyor benim iştahım sıfır hiç bişey yemek istemiyorum ağzım zehir gibi sen ne yedin naptın bana da de bakaym :) tatlı göresim yok midem bulanıyor düşününce bile
Bende seninle ayni durumdayim canm herşeyden modem bulaniyor yoğurt yiyorum yada cacik yapi yorum ceviz yiyorum kahvaltida problem yok kahvalti yapi yorum ama agir yagli salcali yemek girmek istemiyorum salata yapi yorum kendime ne yesem cikariyorum canim arada kraker atistiriyorumKuzum yaa içim çok bayılıyor benim iştahım sıfır hiç bişey yemek istemiyorum ağzım zehir gibi sen ne yedin naptın bana da de bakaym :) tatlı göresim yok midem bulanıyor düşününce bile
Umarım cıddı bır problem yoktur canım..zeliş hamile darısı bıze olsunHmm tmm cnm şimdi anladım doğruya testlerde kan istiyo doktor ben test olmadım yumurtaliklarima bakti bakalım ne dicek bu sefer
Hadi yaBen adet oldum canim. Bugun 4. Gunu
İnş.agustasa canim her ay birimizden mutlu haberi aliyoruz imkansiz diye bi şey yok sadece zamanini bekliyor ve sabir etmek gerekiyor sizin için zelisle ben bol bol dua edecegizAyy inşaAllah canım ama benden geçti bu ay yumurtalar çatlarken uyuduk biz
Masallah canımKızlar değerim 516 çıktııı :) maşallah maşallah subhanallah çok iyi çıktı :) kaç haftalık şimdi :)
Canım ozaman a kadar düzelirsin belkiKizlar mide bulantisinin üzerine bide afedersiniz ishal oldum ya pazartesi tatile gideceğiz nasil hevesliydim bu gidişle tatilde yatacagimyarin sabah doktor randevumuz var bakalim ne dicek
0Kızlar değerim 516 çıktııı :) maşallah maşallah subhanallah çok iyi çıktı :) kaç haftalık şimdi :)
İnş.canim yaCanım ozaman a kadar düzelirsin belki
Allah razı olsun canım benim ben de dua ediyorum bol bol hepimiz içinİnş.agustasa canim her ay birimizden mutlu haberi aliyoruz imkansiz diye bi şey yok sadece zamanini bekliyor ve sabir etmek gerekiyor sizin için zelisle ben bol bol dua edecegiz
MaşaAllah canım değerin güzel gerçekten inşaAllah güzelce artar adet gecikmesini beklemek hakikaten çok iyi oluyor 5-6 haftalık sanırımKızlar değerim 516 çıktııı :) maşallah maşallah subhanallah çok iyi çıktı :) kaç haftalık şimdi :)
Evet iyiki beklemişim diyorum şuanda. Eşim değeri duyana kadar çok heyecanlıydı kıyamam acaba mı diyodu duydu rahatladı. İnternetten baktım şmdi ablacım 5 haftanın içinde şuan :) tam gidiyo adetle şükürler olsun.MaşaAllah canım değerin güzel gerçekten inşaAllah güzelce artar adet gecikmesini beklemek hakikaten çok iyi oluyor 5-6 haftalık sanırım
Hahahaha cnm ne biliyim valla niyeyse aklıma bunu sormak geldi :))))Sağolll canım benim ay evet şimdiki düşüncem acaba sağlıklı mı beta iki katına çıkacak mı kalp atışı ne zaman duycam :) sonrada cinsiyet Allâhın izniyle.
Ay kız yok hiç farketmiyo ters olması ben eşimle birlikte bakmak için ters çevirdim :) ilahi mervem yaa :) iyi güldüm :)
Allahıma hep dua edicem en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
Ay canım deme ya ben bazen arkadaşlarda akrabalarda küçük çocuğu olanları görüyorum bazen f diyorum ki off cidden çocuk bakmak çok zor nasıl uğraşcam ben yetebilcem mi acaba diyorum daha Rabbim ilki vermeden nankörlük yapıp ikinciyi düşünmem heralde diyorum bilmiyorumki aslında evlat nasıl bişey aslında10 sene 2.yi iatemiyorum deme canim. Smdi oyle diyosun. Insanlarin esref saatleri var. O ana denk gelir sonra istesen de olmaz. rabbim temizliyo seni dogumla birlikte yeni dogmus gbi olucaksn sende. Annelik buyuk nimet. Bize de nasip olur insallah. Sonunda grubumuz da hamile cikarmaya basladi. Insallah ben de olurum
Cnm senden bunları duymak çok güzel darısı bize inşaallah:)Kuzum yaa içim çok bayılıyor benim iştahım sıfır hiç bişey yemek istemiyorum ağzım zehir gibi sen ne yedin naptın bana da de bakaym :) tatlı göresim yok midem bulanıyor düşününce bile
Aynen cnm bakalım hayırlısıni isteyelim inşaallah olurUmarım cıddı bır problem yoktur canım..zeliş hamile darısı bıze olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?