Biz Bize Yeteriz...

Hormon testı yapmamı istemiştı o arada herseye baktırdı çok oluyo net hatırlayamıyorum canım ya..yanliş birşeyler söylemek ıstemiyorum
Hmm tmm cnm şimdi anladım doğruya testlerde kan istiyo doktor ben test olmadım yumurtaliklarima bakti bakalım ne dicek bu sefer

Evet canim 22 yasindayim 1 kizim var 2 yasinda :) olsun ya bende unutuyordm alisiyor insan konustukca :) cok sukur birinci hemen oldu.. Sizinde insallah olur en azindan bir tane olmasi bile kafa dagitiyor :)
Aa maşallah ben 25 yaşındayım cnm hızlı çıkmışsın sen de :)) inşaallah birinci Olsun da hayırlı sağlıklı ikinciyi ben dusujurmuyum bilmem ilkinde bu kadar stres ikinciyi kaldıramam heralde:)

Canim yumurta catladiktan sonra iliski sart diye biliyrm. Ama tabiki nasil olduktan sonra bir kereylede oluyor. :) cocugunuz yokken devamli degerlendiri bence :)
Hahaha aynen cnm haklısın ama sağlık sorunum vardı değerlendiremedik bakalım diğer aya artık bu ay sanmıyorum zaten hamilelik falan :)

Ayyyy maşallah sübhanallah cnm sanki çok sevdiğim biri hamile kalmış kadar sevindim inanki burda kimseyle paylasamadigimizi sizinle paylaşıyorum sırdaşım gibi oldunuz ay maşallah ya :))))))) hayirlisiyla sağlıkla kucağına alıp inşaallah cnm bol bol dua oku bebeğine sana nazar değmesin diye çok mutlu oldum inan ki :))) şimdi de merakınız cinsiyeti bakalım cinsiyeti ne olcak bebişin:))))

Ay maşallah çok romantik olmuş bi Kutlama yapın bencr :)
Cnm biraz saçma bi soru gibi gelebilir ama merak ettiğim şey şu oldu testi yaparken ters mi çevirmek gerekiyo ben hiç öyle yapmiyodum da ayyy şu an çok utandim bunu sorarken ne alakaysa :))))) cnm hemen kan testi de yaptir ne olur ne olmaz sevincimiz tam olsun :)

Aaaa çokkk sevindim canım yaa süper :)) sağlıkla al kucağına inşaAllah canım

Sağolll canım benim ay evet şimdiki düşüncem acaba sağlıklı mı beta iki katına çıkacak mı kalp atışı ne zaman duycam :) sonrada cinsiyet Allâhın izniyle.
Ay kız yok hiç farketmiyo ters olması ben eşimle birlikte bakmak için ters çevirdim :) ilahi mervem yaa :) iyi güldüm :)
Allahıma hep dua edicem en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah

ZelGN canim benim sonunda oldu:)
Rabbim sag salim dogurmayi nasip etsin. Tosuncuk olsun insallah:)
Teyze oluyoruuuuz:) tez zamanda bizede nasip etsin
Amiinnn bitaneem aminn cümlemize bu duyguları yaşamayı nasip etsin inan o kadar güzel bişeyki o böyle sol tarafımda kemiriyor orayı yer açıyor kendine hepsini hissediyorum o kadar güzel bişey ki. İnşallah sizde tez zamanda isteyen herkese nasip ederr Allâh ımm hep dualarımda olacaksınız

Of demiyorum tatlim ama zor geçiyor ben her zaman sukrumu yapiyorum Rabbim herkese nasip etsin

Of demiyorum tatlim ama zor geçiyor ben her zaman sukrumu yapiyorum Rabbim herkese nasip etsin
10 sene 2.yi iatemiyorum deme canim. Smdi oyle diyosun. Insanlarin esref saatleri var. O ana denk gelir sonra istesen de olmaz. rabbim temizliyo seni dogumla birlikte yeni dogmus gbi olucaksn sende. Annelik buyuk nimet. Bize de nasip olur insallah. Sonunda grubumuz da hamile cikarmaya basladi. Insallah ben de olurum

Kuzummmmmm hayirli uğurlu olsunnnn ohhh bitane daha hamisimiz varrr çok sevindimmmm allah tamamina erdirir inş. Çok dikkat et agir isler yapma artikkk doktora gittinmi

İnş.bitanem Rabbim kalbimi biliyor canm ya içimden gelerek söylemiyorum. Rabbim kimseyi evlat ile sinamasin yarin inş.senden de hayirli haberleri aliriz boyle hamsiler cogaldikca mutlu oluyorum H Hayaller_hayatlar T tostos16 sira sizde kizlar _Ravzaa_ tinyrose

Kuzummmmmm hayirli uğurlu olsunnnn ohhh bitane daha hamisimiz varrr çok sevindimmmm allah tamamina erdirir inş. Çok dikkat et agir isler yapma artikkk doktora gittinmi
Yok btnem yapmam zaten eşim.izin vermiyor hiç bişey kaldırımama :)
Sağlık ocağına kan verdm cnm kapsamlı test yapılıyor herşeye bakılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…