Biz Bize Yeteriz...

Nankorluk demeyelim canim. Sadece 2.yi bi 10 sene istemiuorum dedi ya arkadas. Onun icin dedm ben. Tabiki ilki olsun istiyoruz. ama buyuk konuşmamak lazim yani anlatmak istediğim oydu. Yoksa tabiki zor cocuk bakmak.

Nankorluk demeyelim canim. Sadece 2.yi bi 10 sene istemiuorum dedi ya arkadas. Onun icin dedm ben. Tabiki ilki olsun istiyoruz. ama buyuk konuşmamak lazim yani anlatmak istediğim oydu. Yoksa tabiki zor cocuk bakmak.
Aynen cnm olunca dayanamıyoruz çocuklar da çok yaramaz oluyo olmayınca da olsun diye dualar ediyoruz o anlamda dedim cnm insanoğlu nankör cnm hepimiz yani herkes yaradılış gereği aciziz yoksa yanlış anlaşılmak istemem cnm

Gönlüm ferah kuzum hamd olsun sağlıklı olacağı doğuyor içime inşallah Rabbim korur meleğimizi.. Sağlıkla kucağıma alırım inşallah

Allah yardımcın olsun inşallah bitanem her zaman duamdasınızz bundan sonra her öğrendiğimi sizinle paylaştım ve hiç çekinmeden herşeyi sorabilirsinz ben sizin kardeşinizim
Hiç dualarımdan çıkmıyosunuz kii

Bugun nasılsın birtanem

Allah razı olsun canım benim hiç tanımadığım görmediğim insanlarla burda ilk kez canım benim diye hitap ediyorum bi çok akrabadan eşten dosttan daha iyi geliyorsunuz bana terapi gibisiniz yahu :) iyi ki varsınız canlar ben bugün erkenciyim hastaneye gidiyoruz

Gönlüm ferah kuzum hamd olsun sağlıklı olacağı doğuyor içime inşallah Rabbim korur meleğimizi.. Sağlıkla kucağıma alırım inşallah
İnsallah cnm amin maşaallah bebeğin olcağı için seviliyosunya işte bebiş de bunu biliyo anlıyo o da seni uzmicek hayirlisiyla saglikli bi şekilde kucağına gelicek annesi inşaallah :)

Kozlar doktordan geldim herşey yolunda sadece dikkat etmem gerekiyor biraz düşük riskimiz var fotosunu yukluyorum teyzeleri

Eklentiler

• 1470383707524-212126605.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…