- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.041
Nankorluk demeyelim canim. Sadece 2.yi bi 10 sene istemiuorum dedi ya arkadas. Onun icin dedm ben. Tabiki ilki olsun istiyoruz. ama buyuk konuşmamak lazim yani anlatmak istediğim oydu. Yoksa tabiki zor cocuk bakmak.Ay canım deme ya ben bazen arkadaşlarda akrabalarda küçük çocuğu olanları görüyorum bazen f diyorum ki off cidden çocuk bakmak çok zor nasıl uğraşcam ben yetebilcem mi acaba diyorum daha Rabbim ilki vermeden nankörlük yapıp ikinciyi düşünmem heralde diyorum bilmiyorumki aslında evlat nasıl bişey aslında
Aynen cnm olunca dayanamıyoruz çocuklar da çok yaramaz oluyo olmayınca da olsun diye dualar ediyoruz o anlamda dedim cnm insanoğlu nankör cnm hepimiz yani herkes yaradılış gereği aciziz yoksa yanlış anlaşılmak istemem cnmNankorluk demeyelim canim. Sadece 2.yi bi 10 sene istemiuorum dedi ya arkadas. Onun icin dedm ben. Tabiki ilki olsun istiyoruz. ama buyuk konuşmamak lazim yani anlatmak istediğim oydu. Yoksa tabiki zor cocuk bakmak.
Oyy kuzum sorma :) inşallah tez zamanda sizde bunları yazarsınız :) bizim tosun biraz zıpır olacak sanırım şimdiden sinyalleri yaktı :)Cnm senden bunları duymak çok güzel darısı bize inşaallah:)
Gönlüm ferah kuzum hamd olsun sağlıklı olacağı doğuyor içime inşallah Rabbim korur meleğimizi.. Sağlıkla kucağıma alırım inşallahHahahaha cnm ne biliyim valla niyeyse aklıma bunu sormak geldi :))))
Cnm hayirlisiyla hiç bişey olmicak Allah in izniyle sen gönlünü ferah tut ki bebiş de annesine sımsıkı tutulsun inşaallah Allah razı olsun canım benim
Allah yardımcın olsun inşallah bitanem her zaman duamdasınızz bundan sonra her öğrendiğimi sizinle paylaştım ve hiç çekinmeden herşeyi sorabilirsinz ben sizin kardeşinizimHamile arkadaşlarım duacinizim hamilelerin duaları kabul olurmusya :) tabi diğer arkadaşlarımın da dualarınızı bekliyorum kızlar :)
Yarın doktora gidiyoruz eşimle bakalım doktor ne dicek inşaallah bi sorunumuz yoktur eşimin de benim de hayırlısı kızlar
En zoru da nedeni bilemeden hamile kalamamak inşaallah öyle bi duruma ben de hepimiz de düşmeyiz
Canım nerelerdesin senHahahaaa) onu bende cok yapiyorum :) korkuncada kiziyor korkmadimki filan :)) kizimada ogrettim bööö yapiyor :) bide annemlere gelmis anlatiyor bir gün annem babama böö yapti diye :)) daha 2 yasina yeni girdi ama cocuklardan gizlenmiyor birsey
Bugun nasılsınHahaha :)) ben korkutmayı çok yapıyorm yaa :) mesela banyo kapısında pusuya yatıyorum çıkınca böö :) ayy tamam evlenmiş olabilirim ama eğlenmesinide bilirim yani :) ama çok kızar tabi benimkide korkunca karşı atak var bi gün bişey yaparım diye korkuyorum diyo :) ama napaym yinede seviyorm :) ne bileyim normal gidip sarılmaktansa gizli gizli arkadından gidip sarılmak daha hoş geliyo hahah :) kırık mıyım neyim :)
Günaydın ablalarım, kardeşlerim :)Bugun nasılsın
Günaydın ablalarım, kardeşlerim :)
Bugün hamdolsun mide bulantısı ile uyandım :) ağzımın tadı çok acı :) ama enerji olarak iyiyim :) sen nasılsın ablacm
Aynen öyle çok mutluyum ama şükür her şeyine elhamdülillah ben onu çok bekledim :) iyi yapmışsın ablacım bende eşimi geçirdim az daha uyuyayım diyorumTatlı heyecanlar iyi bir göz atım dedim
Aynen öyle çok mutluyum ama şükür her şeyine elhamdülillah ben onu çok bekledim :) iyi yapmışsın ablacım bende eşimi geçirdim az daha uyuyayım diyorum[/QUOT allahım kucağına almayı nasip etsın canim.uyu sen yıne konusuruz
heyecandandır tahmin edebiliyorumUyuyamadım :) uyku tutmuyor iki gündür yahu :)
Herhalde :) ama muhteşem ya sabah uyanınca o karnımda hissettiğim kıpırtı dünyanın en güzel hissi herhalde..
heyecandandır tahmin edebiliyorum
Maşallah cnm erkek mi olcak acaba :)))Oyy kuzum sorma :) inşallah tez zamanda sizde bunları yazarsınız :) bizim tosun biraz zıpır olacak sanırım şimdiden sinyalleri yaktı :)
Allah razı olsun canım benim hiç tanımadığım görmediğim insanlarla burda ilk kez canım benim diye hitap ediyorum bi çok akrabadan eşten dosttan daha iyi geliyorsunuz bana terapi gibisiniz yahu :) iyi ki varsınız canlar ben bugün erkenciyim hastaneye gidiyoruzAllah yardımcın olsun inşallah bitanem her zaman duamdasınızz bundan sonra her öğrendiğimi sizinle paylaştım ve hiç çekinmeden herşeyi sorabilirsinz ben sizin kardeşinizim
Hiç dualarımdan çıkmıyosunuz kii
İnsallah cnm amin maşaallah bebeğin olcağı için seviliyosunya işte bebiş de bunu biliyo anlıyo o da seni uzmicek hayirlisiyla saglikli bi şekilde kucağına gelicek annesi inşaallah :)Gönlüm ferah kuzum hamd olsun sağlıklı olacağı doğuyor içime inşallah Rabbim korur meleğimizi.. Sağlıkla kucağıma alırım inşallah
İnşallah btnem Allâh razı olsun, sizde yetişin inşallah bize :)İnsallah cnm amin maşaallah bebeğin olcağı için seviliyosunya işte bebiş de bunu biliyo anlıyo o da seni uzmicek hayirlisiyla saglikli bi şekilde kucağına gelicek annesi inşaallah :)
Canım dıkkat et Allahın izniyle birşey olmaz umr.muhtesem bır duygu fotoğraf ta bile görmek kucağında gormeyıde nasip etsin bitanemKozlar doktordan geldim herşey yolunda sadece dikkat etmem gerekiyor biraz düşük riskimiz var fotosunu yukluyorum teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?