- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.981
Bende aynıyım merak etme tek yapabildiğim yukarıdaki uyuma numarasıAyyy biz kadınlar çok fenayız yaaaa :)) bende yapardım açık net :) ama ben hemen gülüyorum yaa mesela küsüyorum dönüyorum hemen dokunsun sarılsın bi.gülme tutuyor hemen gevşiyorm. Öyle yapmasam iyi hiç naz yapıp süründüremiyorum ben :) napaym kıyamıyorum :))
Hahaha :)) ben korkutmayı çok yapıyorm yaa :) mesela banyo kapısında pusuya yatıyorum çıkınca böö :) ayy tamam evlenmiş olabilirim ama eğlenmesinide bilirim yani :) ama çok kızar tabi benimkide korkunca karşı atak var bi gün bişey yaparım diye korkuyorum diyo :) ama napaym yinede seviyorm :) ne bileyim normal gidip sarılmaktansa gizli gizli arkadından gidip sarılmak daha hoş geliyo hahah :) kırık mıyım neyim :)Bende aynıyım merak etme tek yapabildiğim yukarıdaki uyuma numarası
Hahahaha aynen cnm olsun da onu hallederiz mecbur bi şekilde diyosun :)))) hayırlısı inşallah cnmSabah yapacağım canım zaten :) Şuan sadece acaba ne olacak sonuç diye düşünüyorum inan. Onu yarından sonra inşallah düşüneceğim :)
Bence sen hemen doktorunu değiştir cnm çok saçma sapan konuşmuş doktorun hamile kalamazsın diye hiç bi doktor diyemez Allah bilir ancak tövbe haşa doktor sapıtmış resmenKızlar hepinize hayırlı akşamlar.. 3 aydır gebelik için uğraşıyorum dün adetimin 3.günü doktora gittim bende pko varmış. Adetlerim hep düzenli olduğu için bugüne kadar hiç şüphelenmemiştim.. Bir de hormon testi yapıldı bugün aldığım sonuçlardan canım o kadar sıkıldı ki.. Doktor bu değerin berbat şu değerin felaket, sen hamile falan kalamazsın bu durumda dedi meğer bütün değerlerim çok yükselmiş TSH, prolaktin vs. Aynı durumda olan var mı ya da bir yakınından duyan.. Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı bilmiyorumdr ilaç verdi işe yarar mı ki
Cnm ya benden hiç doktor kan tahlili falan istemedi ultrasondan baktı ve karnıma açıp baktı hiç alttan bakmadı ve karnımdan bakınca hemen yumurtaliklarim yavaş çalışıyo demişti kan tahlili neden istemedi kiUltrasyon ve kan tahlili yaptı zaten ultrasyonda gözüküyor ne varsa..baska doktorada gıt bazen sonuc farklı oluyor.. Ikıncısıde oyle olacak sandım ..korkuyordum oda kendiliginden oldu :) sımdı üçüncü icin uğraşıyorum iki aydır bakalim nasipguzel duşun ağlama sakın .. Zamanı var bız sabırsızız olsun istıyoruz psikolojiye bagli inan
Hormon testı yapmamı istemiştı o arada herseye baktırdı çok oluyo net hatırlayamıyorum canım ya..yanliş birşeyler söylemek ıstemiyorumCnm ya benden hiç doktor kan tahlili falan istemedi ultrasondan baktı ve karnıma açıp baktı hiç alttan bakmadı ve karnımdan bakınca hemen yumurtaliklarim yavaş çalışıyo demişti kan tahlili neden istemedi ki
HahahaaaHahaha :)) ben korkutmayı çok yapıyorm yaa :) mesela banyo kapısında pusuya yatıyorum çıkınca böö :) ayy tamam evlenmiş olabilirim ama eğlenmesinide bilirim yani :) ama çok kızar tabi benimkide korkunca karşı atak var bi gün bişey yaparım diye korkuyorum diyo :) ama napaym yinede seviyorm :) ne bileyim normal gidip sarılmaktansa gizli gizli arkadından gidip sarılmak daha hoş geliyo hahah :) kırık mıyım neyim :)
Evet canim 22 yasindayim 1 kizim var 2 yasinda :) olsun ya bende unutuyordm alisiyor insan konustukca :) cok sukur birinci hemen oldu.. Sizinde insallah olur en azindan bir tane olmasi bile kafa dagitiyor :)Belki bi htimal vardır cnm umitsiz olma bol bol dua et inşaallah bi gün bi gündür değerlendirmissin sonuçta senin Allah tan bi çocuğun vardı dimi cnm bu ikinci ben unutuyorum kusura bakma
Canim yumurta catladiktan sonra iliski sart diye biliyrm. Ama tabiki nasil olduktan sonra bir kereylede oluyor. :) cocugunuz yokken devamli degerlendiri bence :)Cnm bişey sormak istiyorum yumurtlama gunu mu yumurta çatlıyor ve o gün mü ilişki şart ya da ilişki olmaması mi gerekiyor
Benim 20 yasimda kizim oldu 22 de 24 yapacagim diyordm ama bak olmadiBen öyle düşünüyorum Allâhtan erken evlenmişim ya
21 yaşında birini, 23 yaşında diğerini, 25 yaşında da diğerini ooohh missonra zelgn 25 yaşında 30 yaşından beter görünsün hahaha
Değer evlatçıklarıma beeh
Canım tebrık ederımSize söz vermiştim olursa ilk siz öğreneceksiniz, siz bileceksiniz.
Kızlaar ben test yaptım ve rabbime şükürler olsun kopkoyuuu bi kırmızı ileeee!!!
HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMM!!!!
geliyorrrr tosunumuzzzzzz
Testi yüklemeye çalışıyorm ama kabul etmiyor en kısa zamanda atıcam
Ablacımm teşekkür ederim Allâh razı olsun Allâh tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :) çok heyecanlıyım halaaa :) inşallah sağlıklıdır bebeğim dualarınızı eksik etmeyinCanım tebrık ederım
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.inan gece hep aklımdaydın dua ettım hayalSizin için ovulasyonda denedim gerçekten çok merak ediyodum gerçekten gösteriyormu acaba diye. Evet kızlar kopkoyu çıkıyor hatta iki tane yaptım ikisi de aynı. Yani ovulasyon testleri de gebeliği belli ediyoorr :)
Oyy ablacım kısa bi süredir tanıyorm seni ama çok sevdim Allâh razı olsun dualarımız kabul oldu çok şükür :)Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.inan gece hep aklımdaydın dua ettım hayalkırıklığı olmasın diye
Bizde seni seviyoruz kendi bebeğim olacakmiş gibi sevındimOyy ablacım kısa bi süredir tanıyorm seni ama çok sevdim Allâh razı olsun dualarımız kabul oldu çok şükür :)
Oyy canımsınız :)Bizde seni seviyoruz kendi bebeğim olacakmiş gibi sevındimesıne soyledınmı canım ayy cok heyecanlı
Ay canım kıyamam sanaOyy canımsınız :)
İdrar yaptım teste damlattım ters çevirdim eşim bekliyodu yatak odasında :) hiç bakmadan elimi yıkadm çıktım bakmadm dedm tir tir titriyorm ama bir çevirdim ilk eşim gördü sonra ben baktım birbirimize baktık gözlerimiz doldu hamileyim dedim sımsıkı sarıldık şükrettik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?