Biz Bize Yeteriz...

Bende aynıyım merak etme tek yapabildiğim yukarıdaki uyuma numarası

Bende aynıyım merak etme tek yapabildiğim yukarıdaki uyuma numarası
Hahaha :)) ben korkutmayı çok yapıyorm yaa :) mesela banyo kapısında pusuya yatıyorum çıkınca böö :) ayy tamam evlenmiş olabilirim ama eğlenmesinide bilirim yani :) ama çok kızar tabi benimkide korkunca karşı atak var bi gün bişey yaparım diye korkuyorum diyo :) ama napaym yinede seviyorm :) ne bileyim normal gidip sarılmaktansa gizli gizli arkadından gidip sarılmak daha hoş geliyo hahah :) kırık mıyım neyim :)

Bence sen hemen doktorunu değiştir cnm çok saçma sapan konuşmuş doktorun hamile kalamazsın diye hiç bi doktor diyemez Allah bilir ancak tövbe haşa doktor sapıtmış resmen

Cnm ya benden hiç doktor kan tahlili falan istemedi ultrasondan baktı ve karnıma açıp baktı hiç alttan bakmadı ve karnımdan bakınca hemen yumurtaliklarim yavaş çalışıyo demişti kan tahlili neden istemedi ki

Hormon testı yapmamı istemiştı o arada herseye baktırdı çok oluyo net hatırlayamıyorum canım ya..yanliş birşeyler söylemek ıstemiyorum

Hahahaaa ) onu bende cok yapiyorum :) korkuncada kiziyor korkmadimki filan :)) kizimada ogrettim bööö yapiyor :) bide annemlere gelmis anlatiyor bir gün annem babama böö yapti diye :)) daha 2 yasina yeni girdi ama cocuklardan gizlenmiyor birsey

Belki bi htimal vardır cnm umitsiz olma bol bol dua et inşaallah bi gün bi gündür değerlendirmissin sonuçta senin Allah tan bi çocuğun vardı dimi cnm bu ikinci ben unutuyorum kusura bakma
Evet canim 22 yasindayim 1 kizim var 2 yasinda :) olsun ya bende unutuyordm alisiyor insan konustukca :) cok sukur birinci hemen oldu.. Sizinde insallah olur en azindan bir tane olmasi bile kafa dagitiyor :)

Cnm bişey sormak istiyorum yumurtlama gunu mu yumurta çatlıyor ve o gün mü ilişki şart ya da ilişki olmaması mi gerekiyor
Canim yumurta catladiktan sonra iliski sart diye biliyrm. Ama tabiki nasil olduktan sonra bir kereylede oluyor. :) cocugunuz yokken devamli degerlendiri bence :)

Benim 20 yasimda kizim oldu 22 de 24 yapacagim diyordm ama bak olmadi 23 e girene kadar hamile kalaydim en azindan :) ah ahh .. Bizim elimizde olan hicbirsey yok ben daha simdiden yaslandim :))) cok korunmayacaksin bence en azindan iki tanesi pes pese olsun :)

Size söz vermiştim olursa ilk siz öğreneceksiniz, siz bileceksiniz.
Kızlaar ben test yaptım ve rabbime şükürler olsun kopkoyuuu bi kırmızı ileeee!!!
HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMM!!!!
geliyorrrr tosunumuzzzzzz
Testi yüklemeye çalışıyorm ama kabul etmiyor en kısa zamanda atıcam

Sizin için ovulasyonda denedim gerçekten çok merak ediyodum gerçekten gösteriyormu acaba diye. Evet kızlar kopkoyu çıkıyor hatta iki tane yaptım ikisi de aynı. Yani ovulasyon testleri de gebeliği belli ediyoorr :)

Eklentiler

• DSC_0146.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 29
Canım tebrık ederım

Sizin için ovulasyonda denedim gerçekten çok merak ediyodum gerçekten gösteriyormu acaba diye. Evet kızlar kopkoyu çıkıyor hatta iki tane yaptım ikisi de aynı. Yani ovulasyon testleri de gebeliği belli ediyoorr :)
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.inan gece hep aklımdaydın dua ettım hayal kırıklığı olmasın diye

Bizde seni seviyoruz kendi bebeğim olacakmiş gibi sevındim esıne soyledınmı canım ayy cok heyecanlı
Oyy canımsınız :)
İdrar yaptım teste damlattım ters çevirdim eşim bekliyodu yatak odasında :) hiç bakmadan elimi yıkadm çıktım bakmadm dedm tir tir titriyorm ama bir çevirdim ilk eşim gördü sonra ben baktım birbirimize baktık gözlerimiz doldu hamileyim dedim sımsıkı sarıldık şükrettik :)

Ay canım kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…