- 12 Temmuz 2016
- 13
- 12
- 38
- 37
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.081
cnm yoğunluktan giremedim kaç gündür şimdi gördüm seninle birlikte bende haberini sabırsızlıkla bekliyordumm. yaaaaa cok cok sevindim seni hiç tanımıyorum görmedim ama az çok burdan takip ettiğim kadarıyla sanki kendimin olmuş gibi sevindim çok buyuk umut kaynağı oldun bana cnm . Allah ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş Rabbim analı babalı büyütsün inş. Gözün aydın cnm yaaaBenim güzel teslim işte karşınızda :)
Allah razı olsun bitanem benim Allâhımm tez vakitte size de nasip etsin inşallah mükemmel bi his.. Bende beklemiyodum ama rabbim nasip etti hamd olsuncnm yoğunluktan giremedim kaç gündür şimdi gördüm seninle birlikte bende haberini sabırsızlıkla bekliyordumm. yaaaaa cok cok sevindim seni hiç tanımıyorum görmedim ama az çok burdan takip ettiğim kadarıyla sanki kendimin olmuş gibi sevindim çok buyuk umut kaynağı oldun bana cnm . Allah ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş Rabbim analı babalı büyütsün inş. Gözün aydın cnm yaaa
Canim benim tesk.ediyorum darisî sizlere inş.Oyyy MaşaAllah kollar bacaklar bile belli artık çok tatlı yaa minnoş :)
Senin minnos abur cubura simdiden basladi desene :) ye kiz ye bikereden bisi olmaz. Bebis istemisKizlar canim hamburger ve jelibon istiyor :) nerde sagliklisi varsa onu istiyor yazaten şiddetli mide bulantim ve kusmam var napacagim bilmiyorum yesemmiki?
Canim eşim yok burda bi anneme bi kayinvalideme esya tasi canim cikti :) kizim tam.bir yere alisiyor diger tarafa geciyrm :) kaldim aralarda giremiyrm pek buyuklerin yanindaİnsallah canimnerelerdesın sen
Ye ye birsey olmaz :) ama sonradan kilonu takinti yapmaKizlar canim hamburger ve jelibon istiyor :) nerde sagliklisi varsa onu istiyor yazaten şiddetli mide bulantim ve kusmam var napacagim bilmiyorum yesemmiki?
İsin zor desene deseneCanim eşim yok burda bi anneme bi kayinvalideme esya tasi canim cikti :) kizim tam.bir yere alisiyor diger tarafa geciyrm :) kaldim aralarda giremiyrm pek buyuklerin yaninda
Canım bir defada bırsey olmaz ye tadını cıkarKizlar canim hamburger ve jelibon istiyor :) nerde sagliklisi varsa onu istiyor yazaten şiddetli mide bulantim ve kusmam var napacagim bilmiyorum yesemmiki?
Ayy çikolata görünce midem bulanıyor benim yahuYe ye birsey olmaz :) ama sonradan kilonu takinti yapmagerci kusma varsa verirsin kilo.. Ben hamileligim boyunca cikolata tarzi seyler yedim yemek pek yemezdim.hemde poset poset cikolatalar :) acayip hareketliydi karnimda :)
Zararli diyorlar canim bilemedimki ikisini de normalde de zaten çok severim ama bir hamburger yiyesim var anlatamam 5-6 tane ancak doyurur gozumuSenin minnos abur cubura simdiden basladi desene :) ye kiz ye bikereden bisi olmaz. Bebis istemis
Kilo problemin yok canim :) 1.76 boy kilo 58 olmuş :) 2 kilocuk almisim zatenYe ye birsey olmaz :) ama sonradan kilonu takinti yapmagerci kusma varsa verirsin kilo.. Ben hamileligim boyunca cikolata tarzi seyler yedim yemek pek yemezdim.hemde poset poset cikolatalar :) acayip hareketliydi karnimda :)
Bu kadar israrin üzerine yicem hafta sonu valla :)Canım bir defada bırsey olmaz ye tadını cıkar
Canim nar neden ilk defa duyuyorum maydonoz dere otu gibi bitkilerin uyarici özelliği olduğundan çok fazla tuketmeyin diyorlar bide cigere felan yada çileğe elini vurduğunda hic bir yerine degirmedeb yika derler bizde bebekte iz kalirmisYememiz yasak olanlar;
Çiğ et, az pişmiş yumurta, pastörize edilmemiş süt, gazlı içecekler, ketçap mayonez, nar, adaçayı, maydonoz, hazır gıdalar, cips, ton balığı..
Daha bildiğiniz var mı kızlar?
Salam sosis sucuk ta yeme canimYememiz yasak olanlar;
Çiğ et, az pişmiş yumurta, pastörize edilmemiş süt, gazlı içecekler, ketçap mayonez, nar, adaçayı, maydonoz, hazır gıdalar, cips, ton balığı..
Daha bildiğiniz var mı kızlar?
Benim belimde çilek izi varr annrm öyle yapmş herhalde :)Canim nar neden ilk defa duyuyorum maydonoz dere otu gibi bitkilerin uyarici özelliği olduğundan çok fazla tuketmeyin diyorlar bide cigere felan yada çileğe elini vurduğunda hic bir yerine degirmedeb yika derler bizde bebekte iz kalirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?