Biz Bize Yeteriz...

Benim güzel teslim işte karşınızda :)
cnm yoğunluktan giremedim kaç gündür şimdi gördüm seninle birlikte bende haberini sabırsızlıkla bekliyordumm. yaaaaa cok cok sevindim seni hiç tanımıyorum görmedim ama az çok burdan takip ettiğim kadarıyla sanki kendimin olmuş gibi sevindim çok buyuk umut kaynağı oldun bana cnm . Allah ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş Rabbim analı babalı büyütsün inş. Gözün aydın cnm yaaa

Allah razı olsun bitanem benim Allâhımm tez vakitte size de nasip etsin inşallah mükemmel bi his.. Bende beklemiyodum ama rabbim nasip etti hamd olsun

Kizlar canim hamburger ve jelibon istiyor :) nerde sagliklisi varsa onu istiyor ya zaten şiddetli mide bulantim ve kusmam var napacagim bilmiyorum yesemmiki?
Ye ye birsey olmaz :) ama sonradan kilonu takinti yapma gerci kusma varsa verirsin kilo.. Ben hamileligim boyunca cikolata tarzi seyler yedim yemek pek yemezdim.hemde poset poset cikolatalar :) acayip hareketliydi karnimda :)

Ye ye birsey olmaz :) ama sonradan kilonu takinti yapma gerci kusma varsa verirsin kilo.. Ben hamileligim boyunca cikolata tarzi seyler yedim yemek pek yemezdim.hemde poset poset cikolatalar :) acayip hareketliydi karnimda :)
Ayy çikolata görünce midem bulanıyor benim yahu geçecek mii bu acaba

Yememiz yasak olanlar;
Çiğ et, az pişmiş yumurta, pastörize edilmemiş süt, gazlı içecekler, ketçap mayonez, nar, adaçayı, maydonoz, hazır gıdalar, cips, ton balığı..
Daha bildiğiniz var mı kızlar?

Kızlar birşey sormak istıyorum ya ...normalde bugun ovulasyon günüm ama ne bır agrı ne sıddetli bir akıntı..bunlar olmadanda catlamiş oluyormu yumurta ?

Canim nar neden ilk defa duyuyorum maydonoz dere otu gibi bitkilerin uyarici özelliği olduğundan çok fazla tuketmeyin diyorlar bide cigere felan yada çileğe elini vurduğunda hic bir yerine degirmedeb yika derler bizde bebekte iz kalirmis

Benim belimde çilek izi varr annrm öyle yapmş herhalde :)

Kızlar ben çok fenayım bu gece dualarınızı eksik etmeyin
Yemekten sonra mahvoldum, aşırı gaz ve hazımsızlık problemim var enerjim sıfır. Yemekte çok yedim sanırm ilk defa bu kadar iştahla yedm ama mahvoldm napabilrm ya bunada hamd olsun ama nsıl önüne geçerm ki. Karnıma aşırı sancılar giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…