Biz Bize Yeteriz...

Ne oldu canım sonuç
Cnm eşime test yapıldı sonuçlardan hangisi önemli bilmiyorum bilen arkadaş varsa hangi değerler önemliyse gerekiyorsa yazıyım bi yorum yapabilir mi çok merak ediyorum
Doktor bana küçük bi kist var ama önemli değil herkeste oluyo dedi bişeye sıkılmışsindir ondan olmuştur dedi stres çok önemli demekki gebelikte cidden
Ve eğer esimde bi sorun yoksa bana hormon testleri uygulanacak adetin 2.günü gel dedi cnm

İnsallah canim nerelerdesın sen
Cnm hiç uğrayamadım buraya ta sabah 9 dan akşam 5 e kadar hastanedeydik 2 saat sırasının gelmesini bekledik sonra eşimin testi için başka hastaneye sevk etti oraya gittik eşim test oldu
Ya kızlar dontor dwdi ki 3 gun iliski olmicak oyle test yap dedi eşim de ciktik hastaneden dedi ki işten izin almam sıkıntı oluyo zaten ilişki olmadi iki gündür iki günden bişey olmaz dedi gittik test yaptırdik Sizce değerlerde değişim olur mu ya ha iki gün ha üç gün offf test de ucuz değil ki 150 tl mübarek
Hastaneden sonra da kV ye gittik daha yeni eve girdim bittim kızlar ya çok zor bu işler ve pahalı

Testler hakkında bilgim yok canım ..insallah değişen bişey olmaz gunler arasında .Allahım yardımcın olsun canım yorucu birgun gecırmıssin birde bunu stres yapma olmasa bıdaha yaptırırsınız..

Bende de baya kist var onu takma herkeste oluyor canım

Hiçbir fikrim yok canım keşke bende de olsa razıyım herşeye

Bende razıyım ablacım daha kötüsüne de ama bebişime bişey olmasın diye tedirgin oluyorum oda benim hissettiklerimi hissediyor ya.
Canım hicbirsey olmaz Allahın izniyle bugunlerıde atlatırsın zor bir süreç ama gecici iyi kötü atlatacaksın korkma birdefa oldu dıye hep öyle olacak degil ferah ol bitanem güçlüsün sen

Canım hicbirsey olmaz Allahın izniyle bugunlerıde atlatırsın zor bir süreç ama gecici iyi kötü atlatacaksın korkma birdefa oldu dıye hep öyle olacak degil ferah ol bitanem güçlüsün sen
İnşallah rabbimin izniyle atlatacağım bunlarıda miniğimi kucağıma aldığımda hepsini unutacağım :)
Bu arada ağrılarımın nedeni belli oldu..
İshal olmuşummm hamilelik te ishal daha da fenaymış.. S Sessiz_sedasiz şuan seni çok daha iyi anlıyorum btnem napçaz biz bu ishalle ya nasıl geçer muz mu yesek napsak

Geçmiş olsun canım yarın doktora gıt sıvı kaybı cok olmadsn

Testler hakkında bilgim yok canım ..insallah değişen bişey olmaz gunler arasında .Allahım yardımcın olsun canım yorucu birgun gecırmıssin birde bunu stres yapma olmasa bıdaha yaptırırsınız..
Offf aynen çok yorulduk sıcakta bi yandan cnm ay bi de doktor beni ultrasona aldı baktı bebek yok görünmüyor dedi moralim o kadar bozuldu ki anlatamam
Onlar alışmış ama benim çok zoruma gitti
Bende biliyorum yok olsa gelirmiyim yani
Hormon testi olduktan sonra o da temizlik çıkarsa rahim filmi çekilecek ona çok korkuyorum hem çok pahalı 500 tl hemde narkoz falan verip bakiyolarmis

Cnm bol bol su iç ama soğuk su içme ishale en iyi su iyi gelir baktın olmuyo çok fena olursan hemen Doktora git cnm
Ve cnm bu kadar korkup kendini yıpratma akışına bırak tadını çıkar artık dışarda tek değil iki kişi dolaşıyorsunuz evde tek kendin değil onun içinde yiyip içiyosun eğlenmene bak

Öylemi pek bilgim yok o konularda .evet pahalıymış sigorta karsılamıyormu yoksa özel olduğu içinmi pahalı ?.canım sonuç güzel olsunda yapacak Canım birsey yok temiz cıksın yeterki,emeklerin boşa gitmesın ..umarım en yakın Zaman'da kendiliğinden olur bebeğin üzülme lütfen..

Son düzenleme:
Evet cnm kV m ler bi doktor var çok iyi dedi bi kaç kişi onun sayesinde hamile kalmış akrabalarından ona gittim orası da özel cnm rahim filmi de uyutularak yapılıyor o yüzden çok korkuyorum ciddi bişey demekki yok cnm üzülmüyorum aslında ama böyle tepkiler olunca kendimi eksik ve suçlu gibi görüyorum bazından nedense
Neşe cnm bugün çok yoruldum ben artık yatiyim hayırlı geceler sana ve size kızlar

Canım çok terliyorum ve soğuk su içiyorum yalan yok ama sıcak su da içemem ki bu sıcakta
İki üç gündür evimde değildim düzenim kaçtı şmdi iki gün evimde durunca düzelirim inşallah cnm

Günaydınnnn kızlaaar :)
Biz bugün uyuduk uyuduk braz önce uyandık :)
Siz neler yapıyosunz nasıl gidiyo bakalım? Kimin bat ne zaman? Adet olanlar kimler? Kim önümüzdeki ay neler yapmayı düşünüyor? Hadi sökülün bakalım :)

Günaydın canım ben 3 defa sordum kimse gormedı yazdığımı.. Yumurtlama donemındeyim ama ne bır kasık agrısı ne akıntı boyle olsa bile yumurtlamış oluyormuyum bat 19

Son düzenleme:
Günaydın canım ben 3 defa sordum kimse gormedı yazdığımı.. Yumurtlama donemındeyim ama ne bır kasık agrısı ne akıntı boyle olsa bile yumurtlamış oluyormuyum bat 19
Abla bu ay bende ne akıntı oldu, ne ağrı oldu hiç bişey hissetmedim. Ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum. O yüzden sen değerlendirmeye bak :) bizde hergün ilişki olmştu. Sıfır risk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…