- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.121
Ya oylemiAbla bu ay bende ne akıntı oldu, ne ağrı oldu hiç bişey hissetmedim. Ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum. O yüzden sen değerlendirmeye bak :) bizde hergün ilişki olmştu. Sıfır risk :)
Afedersin ama gecen ay hergûn hatta bazi gunler iki defa degerlendirdim 20 gunu degerlendirdim ditebilirim cok umutluydum kesin demistim sonuc husranAbla bu ay bende ne akıntı oldu, ne ağrı oldu hiç bişey hissetmedim. Ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum. O yüzden sen değerlendirmeye bak :) bizde hergün ilişki olmştu. Sıfır risk :)
Kendini dinlemekte çok iyi bişey değil ablacm stres yaparsın ben çok dinlemedm bu ay :)Ya oylemikizlar size takildigimdan beri takipteyim.daha once ne takip ediyordum ne takiyordum..simdi surekli kendimi dinliyorum diger hamilelikler kendiliginden olmustu
Bendede öyle geçen aylarda da her gün oluyordu ama gelmemişti hayırlı zaman bu zamanmış ablacm napalm :) ben eşimin kullandıklarının çok etkisi olduğunu düşünüyorum ablacm :)Afedersin ama gecen ay hergûn hatta bazi gunler iki defa degerlendirdim 20 gunu degerlendirdim ditebilirim cok umutluydum kesin demistim sonuc husran
Aaa evet sigara çok kötü ablacm bi süreliğine Bırakamaz mıEvet yazmistin Canim ..ama ben turkiye de degilim o malzemeleri bulmakta zorlananilirimarastirim bulabilirsem denemekte fayda var esim cok sigara iciyor onunda etkisi vardir diye dusunuyorum
Gunde iki paket e yakin birakamaz dayanamaz okadar..fransadayim canim bende bu ay takmayim akisina birakim her Ay oyle derim ama yine takip ederimAaa evet sigara çok kötü ablacm bi süreliğine Bırakamaz mınerdesn ablacm sen?
Parisss te mi yoksaaa :))Gunde iki paket e yakin birakamaz dayanamaz okadar..fransadayim canim bende bu ay takmayim akisina birakim her Ay oyle derim ama yine takip ederim
Evet canim paris Sayilir yarim saat mesafe :))))insallah cok sabirsizim bi konuda olsun istiyorum :))( kendini yorma canim dikkat etParisss te mi yoksaaa :))
İnşallah sağlıklı şekilde kalırsın ablacım ya.
Benim mide bulantım başladı yine :)
Birazda işlendim çamaşır yıkadım astım topladım ortalığı düzenledim mutfağa el attım sildim süpürdüm yoruldum azcık :)
Bizde öyleydik inan :) takipteymşsn bilirsin :) sabırla pes etmedik geldi hamd olsnEvet canim paris Sayilir yarim saat mesafe :))))insallah cok sabirsizim bi konuda olsun istiyorum :))( kendini yorma canim dikkat et
Evet :) ne yapilim bekleyecegiz yapacak birsey yok CanimBizde öyleydik inan :) takipteymşsn bilirsin :) sabırla pes etmedik geldi hamd olsn
Ahaaa :)) yoksa yola çıkan bi minik mi varmış :)Kızlar Kasıklarım ve belim çok ağrıyor yatıyorum yumurtlama da geçti ne ağrısı ki bu şimdi adet olcam gibi
Yoksa hamilemisin ay insallahKızlar Kasıklarım ve belim çok ağrıyor yatıyorum yumurtlama da geçti ne ağrısı ki bu şimdi adet olcam gibi
Patates hasla canim tuzla onu te muz bide şeftali te ben şuan rahatim ishal konusunda ama bulantilarim hala devam ediyorİnşallah rabbimin izniyle atlatacağım bunlarıda miniğimi kucağıma aldığımda hepsini unutacağım :)
Bu arada ağrılarımın nedeni belli oldu..
İshal olmuşummmhamilelik te ishal daha da fenaymış.. S Sessiz_sedasiz şuan seni çok daha iyi anlıyorum btnem napçaz biz bu ishalle ya nasıl geçer muz mu yesek napsak
Ayyy canim seni çok iyi anliyorm az az te sık te ama başka çaresi yokKızlar ben çok fenayım bu gece dualarınızı eksik etmeyin
Yemekten sonra mahvoldum, aşırı gaz ve hazımsızlık problemim var enerjim sıfır. Yemekte çok yedim sanırmilk defa bu kadar iştahla yedm ama mahvoldm napabilrm ya bunada hamd olsun ama nsıl önüne geçerm ki. Karnıma aşırı sancılar giriyor
Cnm illa sıcak su değil normal çeşme suyu gibi hafif ılık da içsen olur sütünü de ihmal etme cnm aynen insan evinden başka yerde kalınca olmuyo düzeni bozuluyor hele ki hamile daha zordurCanım çok terliyorum ve soğuk su içiyorum yalan yok ama sıcak su da içemem ki bu sıcakta
İki üç gündür evimde değildim düzenim kaçtı şmdi iki gün evimde durunca düzelirim inşallah cnm
Ah bebem aynen öyle yapıyorum zaten fazla yiyemiyorum midem almıyo zaten öncesinde midemi küçültmüştüm şmsi hiç yiyemiyorumAyyy canim seni çok iyi anliyorm az az te sık te ama başka çaresi yok
Ayy inşaAllah canım ama biliyorsunuz mühim gece boş geçti uyuduk öncesi ve sonrası oldu ama nasip artıkAhaaa :)) yoksa yola çıkan bi minik mi varmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?