Biz Bize Yeteriz...

Abla bu ay bende ne akıntı oldu, ne ağrı oldu hiç bişey hissetmedim. Ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum. O yüzden sen değerlendirmeye bak :) bizde hergün ilişki olmştu. Sıfır risk :)
Ya oylemi kizlar size takildigimdan beri takipteyim.daha once ne takip ediyordum ne takiyordum..simdi surekli kendimi dinliyorum diger hamilelikler kendiliginden olmustu

Abla bu ay bende ne akıntı oldu, ne ağrı oldu hiç bişey hissetmedim. Ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum. O yüzden sen değerlendirmeye bak :) bizde hergün ilişki olmştu. Sıfır risk :)
Afedersin ama gecen ay hergûn hatta bazi gunler iki defa degerlendirdim 20 gunu degerlendirdim ditebilirim cok umutluydum kesin demistim sonuc husran

Ya oylemi kizlar size takildigimdan beri takipteyim.daha once ne takip ediyordum ne takiyordum..simdi surekli kendimi dinliyorum diger hamilelikler kendiliginden olmustu
Kendini dinlemekte çok iyi bişey değil ablacm stres yaparsın ben çok dinlemedm bu ay :)

Afedersin ama gecen ay hergûn hatta bazi gunler iki defa degerlendirdim 20 gunu degerlendirdim ditebilirim cok umutluydum kesin demistim sonuc husran
Bendede öyle geçen aylarda da her gün oluyordu ama gelmemişti hayırlı zaman bu zamanmış ablacm napalm :) ben eşimin kullandıklarının çok etkisi olduğunu düşünüyorum ablacm :)

Evet yazmistin Canim ..ama ben turkiye de degilim o malzemeleri bulmakta zorlananilirim arastirim bulabilirsem denemekte fayda var esim cok sigara iciyor onunda etkisi vardir diye dusunuyorum

Evet yazmistin Canim ..ama ben turkiye de degilim o malzemeleri bulmakta zorlananilirim arastirim bulabilirsem denemekte fayda var esim cok sigara iciyor onunda etkisi vardir diye dusunuyorum
Aaa evet sigara çok kötü ablacm bi süreliğine Bırakamaz mı nerdesn ablacm sen?

Gunde iki paket e yakin birakamaz dayanamaz okadar..fransadayim canim bende bu ay takmayim akisina birakim her Ay oyle derim ama yine takip ederim
Parisss te mi yoksaaa :))
İnşallah sağlıklı şekilde kalırsın ablacım ya.
Benim mide bulantım başladı yine :)
Birazda işlendim çamaşır yıkadım astım topladım ortalığı düzenledim mutfağa el attım sildim süpürdüm yoruldum azcık :)

Evet canim paris Sayilir yarim saat mesafe :))))insallah cok sabirsizim bi konuda olsun istiyorum :))( kendini yorma canim dikkat et

Patates hasla canim tuzla onu te muz bide şeftali te ben şuan rahatim ishal konusunda ama bulantilarim hala devam ediyor

Ayyy canim seni çok iyi anliyorm az az te sık te ama başka çaresi yok

Canım çok terliyorum ve soğuk su içiyorum yalan yok ama sıcak su da içemem ki bu sıcakta
İki üç gündür evimde değildim düzenim kaçtı şmdi iki gün evimde durunca düzelirim inşallah cnm
Cnm illa sıcak su değil normal çeşme suyu gibi hafif ılık da içsen olur sütünü de ihmal etme cnm aynen insan evinden başka yerde kalınca olmuyo düzeni bozuluyor hele ki hamile daha zordur

Offf kızlar ben çok korkuyorum ya esimde sorun çıkmazsa hormon testi yapilcak ve rahim filmi çekilecek film çektirmekten çok çok korkuyorum
Bir de doktor 3 gün ilişki olmasın sperm testi için dedi eşim o gün olsun dedi illa ha 2 gün ha 3 gün bişey olmaz dedi bi gün erken test oldu bi sorun olur mu ki ona da çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…