- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.141
İnşallah canım sanmıyorum ama nasipte varsa olur tabii hala ağrıyor öylemi oluyor ki ovulasyon zamanı tutarsa unuttum ben hatırlamıyorum hiçYoksa hamilemisin ay insallah
Nasıl yani mide küçültme ameliyatımı oldunAh bebem aynen öyle yapıyorum zaten fazla yiyemiyorum midem almıyo zaten öncesinde midemi küçültmüştüm şmsi hiç yiyemiyorum
Bende keşke izin alabilsem de rahim filmi çektirebilsem diyorum yıllık izindede denk gelmiyor adet bitimi olması gerekiyormuş korkma tatlım yürüyerek eve dönüyosun pek bi zorluğu yokOfff kızlar ben çok korkuyorum ya esimde sorun çıkmazsa hormon testi yapilcak ve rahim filmi çekilecek film çektirmekten çok çok korkuyorum
Bir de doktor 3 gün ilişki olmasın sperm testi için dedi eşim o gün olsun dedi illa ha 2 gün ha 3 gün bişey olmaz dedi bi gün erken test oldu bi sorun olur mu ki ona da çok korkuyorum
Vallaha bende hic bilmiyorum burda edindigim tecrubelere dayanaraktan soyledimİnşallah canım sanmıyorum ama nasipte varsa olur tabii hala ağrıyor öylemi oluyor ki ovulasyon zamanı tutarsa unuttum ben hatırlamıyorum hiç
Peki sperm testinde gün farkı olur mu cnmBende keşke izin alabilsem de rahim filmi çektirebilsem diyorum yıllık izindede denk gelmiyor adet bitimi olması gerekiyormuş korkma tatlım yürüyerek eve dönüyosun pek bi zorluğu yok
Yok ablacım yaa :)) diyet yaptım eskiden çok yiyodum şmdi çok az yiyince doyuyorum hemen :) Allâh korusun o duruma kadar gelmedim henüz inşallah hiç gelmem..Nasıl yani mide küçültme ameliyatımı oldun
Devlet hastaneleri yapıyormuş canım devlet e bi sorsanız biz de çarşamba gidicez sperm testi için varikosel şüphemiz var ne çıkacak bilmiyorum doktor 3 gün boş geçsin 4. Günü sabahı gelin dedi bizde öyle yapıcaz dün gece son İlişki oldu ama nette 2 gün yazan siteler var bir sıkıntı olacağını sanmıyorumPeki sperm testinde gün farkı olur mu cnm
Cnm elimde değil korkuyorum aslında daha çok tedirginim
Maddi açıdan da canım sıkıldı 500 falanmis fiyatı
Yok artık hiç takmıyorum zaten canım inşaAllah bakalım beklemiyorum bile artık ama umudu kaybetmek yok tabii hiçbir zaman sadece tevekkül ediyoruzYok ablacım yaa :)) diyet yaptım eskiden çok yiyodum şmdi çok az yiyince doyuyorum hemen :) Allâh korusun o duruma kadar gelmedim henüz inşallah hiç gelmem..
Sen fazla takma yine fazla kafana ama o hiç belli olmaz o yumurtlama bile değişir yani :) ummadığın anda ce eeee der sana bebiş :)
Ay hadi inşallah ablacm inşallah bişey yokturYok artık hiç takmıyorum zaten canım inşaAllah bakalım beklemiyorum bile artık ama umudu kaybetmek yok tabii hiçbir zaman sadece tevekkül ediyoruzzaten Çarşamba eşim için doktora gidicez sorun ortaya çıkar
İnşallah canım varsa da bilir çaresine bakarız artık herşeyin çaresi var hepsi vesile tabii ama insanında nasibini araması lazımAy hadi inşallah ablacm inşallah bişey yoktur
Aynen öyle abla bende öyle düşünüyodum, bu ay gidecektim ama rabbim nasip etti hamd olsun. İnşallah sizinde gerek kalmaz, güzel haberleri alırız :)İnşallah canım varsa da bilir çaresine bakarız artık herşeyin çaresi var hepsi vesile tabii ama insanında nasibini araması lazım
İnsallaH sıkıntı olmaz cnmDevlet hastaneleri yapıyormuş canım devlet e bi sorsanız biz de çarşamba gidicez sperm testi için varikosel şüphemiz var ne çıkacak bilmiyorum doktor 3 gün boş geçsin 4. Günü sabahı gelin dedi bizde öyle yapıcaz dün gece son İlişki oldu ama nette 2 gün yazan siteler var bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Maşaallah cnm inşaallah sağ salim hayirlisiyla dünyaya gelir bebişinKızlaaar Rabbime şükürler olsun, hamd olsun.. Değerim çıktı bhcg 3805 :)
Normalde ben 2000 lerde bekliyodum. Rabbime şükürler olsun sağlıklı bi bebişm geliyor :)
2000 lerde bekliyodm 3805 çıktı bitanemMaşaallah cnm inşaallah sağ salim hayirlisiyla dünyaya gelir bebişin
Bu kan değerlerin kaç olması gerekiyo ki cnm minimum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?