Biz Bize Yeteriz...

Kizlar canim ciğer kebabi , lahmacun , et haşlama felan istiyor bulantilarim azaldi çok şükür ama aciz tazim hala yok bu hafta doktora gideceğiz bakalim ne dicek. Bugün bir haber aldik bir akrabanin krizi hamileydi 6 aylik bebeği karninda ölmüş çok üzüldüm duyunca sadece hamile kalmak yetinmiyor asil süreç bundan sonra basliyor bizde bir aydir doktora gitmiyoruz tedirginim valla

Hersey insanlar icin canim. Bnm yengemnde degerleri cok dusuk dems doktor. Insallah riski olmaz

Ayyy kıyamam kuzum allah yardımcısı olsun inşallah.
Doktor kanaman gelmediği sürece problem yok dedi. Korkmakta bebeği olumsuz etliliyor maalesef

Ayyy kıyamam kuzum allah yardımcısı olsun inşallah.
Doktor kanaman gelmediği sürece problem yok dedi. Korkmakta bebeği olumsuz etliliyor maalesef
Esim haberi söylerken sakin korkma dedi ben pek dikkat etmiyorum o yüzden belki dikkat ederim diye söyledi sürekli bana agir kaldirma felan diyor ben Dinleniyorum vakti olacak gibi değim sana bi şey dicem ama korkma dedi soyledi allah sabrini versin çok etkilendim bende onlar nasildir acaba

İnan bana çok zor çok. 8 haftalıkta olsa 10 haftalıkta olsa 6 aylıkta olsa çok çok zor. Allah sabır versin inşallah

Aaa gercekten mi. Sen bel agrisindan bahsetmemistib sanki. Yada bosverledin de demedin. Ya bicak girer gibi agri oldu bugun fenaydi. Bide cok halsizim bugun. Ama yorgunluktan da olabilir belki. Yani ben umutlanmaya bile korkuyorum
Benim her zaman olurdu ondan söylememişimdir canım. O sancıyı sorma bugün. İki.kez şiddetli bıçaklar.battı sanki. Oturduğumda kalkarken oldu çok fena çok korktum kanama gelirmi diye çok ifrit oldm. Mutfağı süpürcektim toplucaktım. Hiç kalkmadım yerimden yattm hep inşallah rahmim büyüdüğü içindir

Senin ondandir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…