- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.541
Başarılar canım 100 alırsın bence :)Hosgeldin canim. ben de bugun sinava gidicem . birazdan cikicam
Ay sorma ablacm yaa bide beni düşün sıkıntıdan patladım resmen :)Ohh çok şükür :))) iyi bak telefonuna bi daha olmasın özleşiyoz sonra
Hadi inşallah btnemKizlar sinav guzeldi. Gecerim bence.
Hersey insanlar icin canim. Bnm yengemnde degerleri cok dusuk dems doktor. Insallah riski olmazKizlar canim ciğer kebabi , lahmacun , et haşlama felan istiyor bulantilarim azaldi çok şükür ama aciz tazim hala yok bu hafta doktora gideceğiz bakalim ne dicek. Bugün bir haber aldik bir akrabanin krizi hamileydi 6 aylik bebeği karninda ölmüş çok üzüldüm duyunca sadece hamile kalmak yetinmiyor asil süreç bundan sonra basliyor bizde bir aydir doktora gitmiyoruz tedirginim valla
Ayyy kıyamam kuzum allah yardımcısı olsun inşallah.Kizlar canim ciğer kebabi , lahmacun , et haşlama felan istiyor bulantilarim azaldi çok şükür ama aciz tazim hala yok bu hafta doktora gideceğiz bakalim ne dicek. Bugün bir haber aldik bir akrabanin krizi hamileydi 6 aylik bebeği karninda ölmüş çok üzüldüm duyunca sadece hamile kalmak yetinmiyor asil süreç bundan sonra basliyor bizde bir aydir doktora gitmiyoruz tedirginim valla
Dualarımız sennle bitanem.inşallah olmayacaksınKizlar yarin buyuk gun. Bnm icin dua eder misinizzzz
Su an hicbi belirtim yok adet olacagima dair. Carsidan eve geliyorum. Bayram alisverisi yaptm butceme gore. Biraz kafa dagitmak icin. Simdi yoldayim. Umarim olmam. Sadece yururken belim cok agridi.Dualarımız sennle bitanem.inşallah olmayacaksın
Hep aklimdasin canim ama içimden bir ses olacak diyor bebis geliyor inş.Kizlar yarin buyuk gun. Bnm icin dua eder misinizzzz
Esim haberi söylerken sakin korkma dedi ben pek dikkat etmiyorum o yüzden belki dikkat ederim diye söyledi sürekli bana agir kaldirma felan diyor ben Dinleniyorum vakti olacak gibi değim sana bi şey dicem ama korkma dedi soyledi allah sabrini versin çok etkilendim bende onlar nasildir acabaAyyy kıyamam kuzum allah yardımcısı olsun inşallah.
Doktor kanaman gelmediği sürece problem yok dedi. Korkmakta bebeği olumsuz etliliyor maalesef
İnşallah olmazsn btnem o bende de oluyodu gerçi.hep oluyo :)Su an hicbi belirtim yok adet olacagima dair. Carsidan eve geliyorum. Bayram alisverisi yaptm butceme gore. Biraz kafa dagitmak icin. Simdi yoldayim. Umarim olmam. Sadece yururken belim cok agridi.
Insallah canim yaaHep aklimdasin canim ama içimden bir ses olacak diyor bebis geliyor inş.
İnan bana çok zor çok. 8 haftalıkta olsa 10 haftalıkta olsa 6 aylıkta olsa çok çok zor. Allah sabır versin inşallahEsim haberi söylerken sakin korkma dedi ben pek dikkat etmiyorum o yüzden belki dikkat ederim diye söyledi sürekli bana agir kaldirma felan diyor ben Dinleniyorum vakti olacak gibi değim sana bi şey dicem ama korkma dedi soyledi allah sabrini versin çok etkilendim bende onlar nasildir acaba
Aaa gercekten mi. Sen bel agrisindan bahsetmemistib sanki. Yada bosverledin de demedin. Ya bicak girer gibi agri oldu bugun fenaydi. Bide cok halsizim bugun. Ama yorgunluktan da olabilir belki. Yani ben umutlanmaya bile korkuyorumİnşallah olmazsn btnem o bende de oluyodu gerçi.hep oluyo :)
Benim her zaman olurdu ondan söylememişimdir canım. O sancıyı sorma bugün. İki.kez şiddetli bıçaklar.battı sanki. Oturduğumda kalkarken oldu çok fena çok korktum kanama gelirmi diye çok ifrit oldm. Mutfağı süpürcektim toplucaktım. Hiç kalkmadım yerimden yattm hep inşallah rahmim büyüdüğü içindirAaa gercekten mi. Sen bel agrisindan bahsetmemistib sanki. Yada bosverledin de demedin. Ya bicak girer gibi agri oldu bugun fenaydi. Bide cok halsizim bugun. Ama yorgunluktan da olabilir belki. Yani ben umutlanmaya bile korkuyorum
Senin ondandir canimBenim her zaman olurdu ondan söylememişimdir canım. O sancıyı sorma bugün. İki.kez şiddetli bıçaklar.battı sanki. Oturduğumda kalkarken oldu çok fena çok korktum kanama gelirmi diye çok ifrit oldm. Mutfağı süpürcektim toplucaktım. Hiç kalkmadım yerimden yattm hep inşallah rahmim büyüdüğü içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?