Biz Bize Yeteriz...

Buyuk ihtimal olcam canim. Cunku icinden kemiriyo bisi sanki kasiklarimi. Sizin oldu mu oyle kizlar. Adete var daha. Smdiden adet olamam. Komsum 1 hafta adet sancisi cektm sonra ogrendm hamile olduğumu dedi. Ne dersiniz
Ben adet günlerini çok sancili gecirirm canim iki uç gün agrim olur ama hamilelikte hic öyle bi şey hissetmedim hic belirtim yoktu

Ben adet günlerini çok sancili gecirirm canim iki uç gün agrim olur ama hamilelikte hic öyle bi şey hissetmedim hic belirtim yoktu
Gunduz bahsettiğim agrilarim gitti. ama smdi asagidan baktm sert gibi ve asagi inmis. Adet geliyo demekki. Heveslenmeye gerek yok. Bu ay hormon testine gidicem. Baslicam bi yerden. Olmuyo cunku. Ve bunaldm artik. Esim gitmek istemiyo erken bekleyelm diyor. Ben de korkuyorum gitmeye ama elm kolum bagli duramam. Üstelik cok buyuk bi sorun cikacak gbi hissediyorum. Cok mutsuzum gercekten evlenirken boyle hayal etmemistim hic. O kadar mutsuzum ki su an. Hayat bomboş gibi geliyo. Kalbim aciyo. Gercekten cok kotuyum kizlar. Ve cok detayli testler yaptiracak durumum da yok su an. Napicam bilmiyorum.

Çok güzel bir haber csnım .en azından sorunun. E olduğunu anladım ..cok yakında gelir bebeğin emınım

Allah kolaylık versin csnım yardımcın olsun ..sıkma canını stres dahada etkiler hormonları .sıkıntılar geçer ..umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine .

Canım lütfen bu kadar mutsuz ve umutsuz olma herşeyin çaresi var artık hem hayatını bebek üzerine kurma böyle yaparsan daha çok stres olur tadını çıkar evliliğinin ayrıca testler için hiçbir ücret ödemiyorsun ki hsg yi bile devlet çekiyor ama ben uğraşmak istemedim vaktim yok çünkü moralini bozma sakın

Esim gitmek istemiyo. 1 yil bile olmadi korunmayi birakali acelemz yok stres yaptigin icin olmuyo diyo. ama doktora gitmeden asla bilemeyiz bunu. benim de gitmemi istemiyo. Kendi de gitmek istemiyo. Bunaldm artik. Ugrasmak istemiyorum ara vericem galiba. Cunku bu gidisle bebegim olsa da ona bakacak sabrim ve tahammulum kalmicak. Kendime zarar veriyorum artik. Dktora da gitmiceksem o halde calismalara da ara vericem. Bebek lafini da gecirmicem evde. Yeter artik bunaldim.

Canim benim.kendini hemen kötüye hazirlama inş.bu ay gerek kalmaz güzel haberi alirsin.almazsanda hemen boyle karamsarliga kapilma devlet hastaneleri bütün testleri yapiyor kontrol olmakta tabiki fayda var her kontrol olanda kotu şey cikacak diye bi şey yok belki sen sagliklisin belki eşinden problem vardir. Herşeyin mutlaka bir çaresi varsir düzenli olarak adet görüyorsun hormonel bir problemin olduğunu sanmiyorum belki prolaktin yükselmiştir oda ilaçla tedavi olabiliyor zaten. Sonuçta yumurtluyorsun.yumurtlaması olmayan o kadar çok insan var ki herşeye rağmen kendimizi sansli saymayiz. Rabbim dermani olmayan dertler vermesin değil mi

Kuzenim 10 aydir düzenli doktor kontrolüne gidiyor hic bir problemi yok ama olmuyor psikolojik diyor doktor kendini biraz rahatlatmaya calis canm.hepimiz neler yasadik paylastik burada. Mutlaka bebegin olacak ama doğru zamanki bekliyordur.tabiki sen git doktora en zindan için rahatlasin ama kendini bu kadar üzme lutfen

Ben cok stresli bi insanim. Jer ay mutlaka hayatimda bi vukuat oluyo. Ve cok kafaya takiyorum. O yuzden esim bebek meselesini buna bagliyo. Stres yapma sakin ol genciz diyo.

Ben cok stresli bi insanim. Jer ay mutlaka hayatimda bi vukuat oluyo. Ve cok kafaya takiyorum. O yuzden esim bebek meselesini buna bagliyo. Stres yapma sakin ol genciz diyo.
Hakli eşin canim. Herşeyin basit stres kendini rahatlatmaya calis bede olmuyor dediğim anda hatta doktora gideceğim kesin bu ay dediğim anda hamile olduğumu öğrendim. 4 ay sonra hamile klabildim ve umudunu kestigim anda otuzden lütfen bu ay olmasa bile üzme kendini git kontrollerini yaptir en azindan ve hep dua et içinden

Sagol canim. Bugun gobegim pitpit atiyo asagidan da baktm yumusakti. Adet belirtilerimde gitti.kafayi yicrm
hamile kalırsan inan bana en çok ben sevinicem üzülüyorum sen bu kadar stres yaptıkça azcık sabır ve tevekkül tatlım dinleme bu kadar kendini lütfen bence bi oluruna bıraksan herşey düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…