Biz Bize Yeteriz...

yaa kızlar napıyonuz sesiniz çıkmıyo
ben eşimi korunmamaya ikne edemiyorum yaa kimse korunmamış hsg den sonra deli etti beni 7 aydır bekliyoruz bi ay daha sabret diyor bende şansımı kaçırmak istemiyorum tekrar kapanırmı acaba tüpler yaa kızmaya başladım kendime çok düşünüyorum iki gündür offf bi hamile kalırsam inşallah totosunu ısırcam veletin ne çektim be

Ben folik asit kullandm 1 ay. Sonra biraktim. Devam edeyimmi acaba. Esim de doktoru kabul etti. Sadece 1 2 ay kullanalm su bitkiselleri. Olmazsa gideriz dedi. Insallah tez zamanda verir rabbim bebegimi

Ben folik asit kullandm 1 ay. Sonra biraktim. Devam edeyimmi acaba. Esim de doktoru kabul etti. Sadece 1 2 ay kullanalm su bitkiselleri. Olmazsa gideriz dedi. Insallah tez zamanda verir rabbim bebegimi
amin inşallah canım

folik asit 3 ay kullandım ben baktım bebiş falan olduğu yok çok ta kilo aldım iştahımı açtı bıraktım ama şimdi şansımız arttı inşallah tekrar devam etmeye başladım nolur nolmaz diye ama bi zararını görmüyorsan kullan bence ben çok kilo alınca bıraktım

Folik asite devam et canm bebekte oluşabilecek sinirsel problemleri ortadan kaldiriyor kesinlikle devam etmelisin inş.hastalanmazsinda bu mutlu haberi aliriz canm senden

Kızlaaaarrr ben geldiiim :) telefonuma kavuştum çok şükür ama format atılmış güzelim terimleri bütün ayarlar bütün programlar WhatsApp bile gitmiş. Bugün yükleyeceğim. Oh beee sizi çok özledimmmmm :)

Ohh çok şükür :))) iyi bak telefonuna bi daha olmasın özleşiyoz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…