- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.521
Sevindim canım çünkü Çakşır gerçekten mucizevi bir bitki çok şey okudumEşim caksir ve avicenna kullanmayi kabul etti kizlar . O da olmazsa doktora da gideriz dedi. Cok sukur.
Oyleymis. Insallah olur yaSevindim canım çünkü Çakşır gerçekten mucizevi bir bitki çok şey okudumZelGN olmasa haberim olmayacaktı
İnşallah canım ben artık oluruna bırakıyorum düşünmüycem çünkü herşeyi yaptık artık bi sorunumuz kalmadı eşim kürlere devam edecek ben folik asite başlıycam tekrar şu an tek yapmamız gereken rahat olup tevekkül etmekOyleymis. Insallah olur ya
Ben folik asit kullandm 1 ay. Sonra biraktim. Devam edeyimmi acaba. Esim de doktoru kabul etti. Sadece 1 2 ay kullanalm su bitkiselleri. Olmazsa gideriz dedi. Insallah tez zamanda verir rabbim bebegimiİnşallah canım ben artık oluruna bırakıyorum düşünmüycem çünkü herşeyi yaptık artık bi sorunumuz kalmadı eşim kürlere devam edecek ben folik asite başlıycam tekrar şu an tek yapmamız gereken rahat olup tevekkül etmek
amin inşallah canımBen folik asit kullandm 1 ay. Sonra biraktim. Devam edeyimmi acaba. Esim de doktoru kabul etti. Sadece 1 2 ay kullanalm su bitkiselleri. Olmazsa gideriz dedi. Insallah tez zamanda verir rabbim bebegimi
Bende dolanıyorum konularda avare gibi canım eve gitmek istemiyor daha doğrusu hiç bişi yapmak istemiyor hava sıkıcı beni de sıktı sanırımBen buralardayim
Folik asite devam et canm bebekte oluşabilecek sinirsel problemleri ortadan kaldiriyor kesinlikle devam etmelisin inş.hastalanmazsinda bu mutlu haberi aliriz canm sendenBen folik asit kullandm 1 ay. Sonra biraktim. Devam edeyimmi acaba. Esim de doktoru kabul etti. Sadece 1 2 ay kullanalm su bitkiselleri. Olmazsa gideriz dedi. Insallah tez zamanda verir rabbim bebegimi
ooo kuzum 1. trimesteri atlatmak üzeresin maşallah ne hızlı geçti zaman :)Folik asite devam et canm bebekte oluşabilecek sinirsel problemleri ortadan kaldiriyor kesinlikle devam etmelisin inş.hastalanmazsinda bu mutlu haberi aliriz canm senden
Evet tatlim pazar günü 12+0 oluyoruz haftaya ikili test için doktora gideceğiz. Bazi doktorlar iki testte cinsiyeti gorebiliyormus belki söyler bizede.en yakin zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin inş.ooo kuzum 1. trimesteri atlatmak üzeresin maşallah ne hızlı geçti zaman :)
Ciddi misin hayirli olsun canim Rabbim bu aya inş.sizlere de nasip ederKizlar abimin esi hamileymis. Cok sevindim. Insallah bize de nasip olur
Hosgeldin canim. ben de bugun sinava gidicem . birazdan cikicamKızlaaaarrr ben geldiiim :) telefonuma kavuştum çok şükür ama format atılmış güzelim terimleri bütün ayarlar bütün programlar WhatsApp bile gitmiş. Bugün yükleyeceğim. Oh beee sizi çok özledimmmmm :)
Hoşbulduk btnem.Hosgeldin canim. ben de bugun sinava gidicem . birazdan cikicam
Ohh çok şükür :))) iyi bak telefonuna bi daha olmasın özleşiyoz sonraKızlaaaarrr ben geldiiim :) telefonuma kavuştum çok şükür ama format atılmış güzelim terimleri bütün ayarlar bütün programlar WhatsApp bile gitmiş. Bugün yükleyeceğim. Oh beee sizi çok özledimmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?