Biz Bize Yeteriz...

Ahh kıyamam ben sana bitanem ya. Allah tez vakitte şifa versin inşallah sana. Mutlaka açıklamışsındırda ben okuyamadm bitanem ilacı neden kullanıyosun
Allah razı olsun cnm cok sagol olsun yazarım yine
Bende prolaktin hormonu yani süt hormonu yuksek çıktı cnm doktor da ilaç verdi artı bi de guatr çıktı dahiliyeye git dedi guatr da süt hormonunu yükseltiyormuş ilaç da öyle bi ilaç ki yan etkileri saymakla bitmez cnm

İnşallah mükafatını verecek Rabbim canım sabır et Rabbim şifa versin
Sağol cnm insalllah hayırlı haberlerle geliriz de yaşadıklarımiza değer resmen işkence sarhoş gibiyum çok tuhaf daha ikinci hap var offf aslan pençesi çayı mi ne varmış onu alıp icicem birde ilaçla bitsin de

A
Ayy benmde göğsümden süt geliyodu. Çok korkuyordum çıkçak diye ama normalmiş çok şükür ki kalabildim

kızlar kasıklarım çok ağrıyor ve çok fazla akıntım var yumurtlama da geçti inşallah enfeksiyon değildir aslında ağrıyan kasıklarımda değil böyle karnımın içi gibi bi acayip çözemedim neresinin ağrıdığını ishal olmuşum gibi ağrı ama değilim üşütmemişimdir inşallah yaa

A

Ayy benmde göğsümden süt geliyodu. Çok korkuyordum çıkçak diye ama normalmiş çok şükür ki kalabildim
zeliş canım baya büyüdünüz sizde maşallah 2. trimester e az kalmış maşallah kuzuma yaa :) zaman ne çabuk geçiyor dimi daha dün konuşuyorduk burda gebelik hakkında :)

A

Hamileyken mi süt geliyodu cnm hamilelik öncesi mi hamile değilken süt gelmesi süt hormonunun yüksek olduğunu gosteriyo benden süt gelmiyo ama yükselmiş stres hormonuymus strese girdiğin an çıkıyo iniyor şeker hastalığı gibi

zeliş canım baya büyüdünüz sizde maşallah 2. trimester e az kalmış maşallah kuzuma yaa :) zaman ne çabuk geçiyor dimi daha dün konuşuyorduk burda gebelik hakkında :)
Evet ablacm aynen öyle üç haftamız kaldı 2. Trimester A :) çok çabuk hemde abla inşallah göz açıp kapayıncaya kadar kucağımda olur meleğim :) şimdi sıra cinsiyette :)

Hamile değilken geliyodu ama sıkınca canım. Kendi akmıyordu. Hamileyken sıkınca da gelmiyor. Şuan yok mesela. Düzene giriyo sanırım. Ama benimki onla alakalı değildi galiba cnm ki hamile kalabildim öyle olsaydı kalamazdım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…