- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.621
ayy çok büyük heyecan ve merakla bekliyorum seni canım ya her senden bildirim gelince korkuyla açıyorum aynı durumdayız anlıycağınKizlar bi sanciyla wc ye gidiyorum yine o acik sarimsi beyaz akinti. Umud etmeye bile korkuyorum. Nasil bi durum bu yaa
bence sanki oldu bu seferKizlar bi sanciyla wc ye gidiyorum yine o acik sarimsi beyaz akinti. Umud etmeye bile korkuyorum. Nasil bi durum bu yaa
Insallah ama icten icten agriyo cok fena. Gelcek gibime geliyobence sanki oldu bu sefer
Çok teşekkürler cnm inşallah geçsin b8 an önce şimdiden bıktım hep uzaniyorum sıkıldım artıkSabir canm I ns geci cek bugunler.rabbim sifa versn duzelecek I ns.
Allah razı olsun cnm cok sagol olsun yazarım yineAhh kıyamam ben sana bitanem ya.Allah tez vakitte şifa versin inşallah sana. Mutlaka açıklamışsındırda ben okuyamadm bitanem ilacı neden kullanıyosun
Sağol cnm insalllah hayırlı haberlerle geliriz de yaşadıklarımiza değer resmen işkence sarhoş gibiyum çok tuhaf daha ikinci hap var offf aslan pençesi çayı mi ne varmış onu alıp icicem birde ilaçla bitsin deİnşallah mükafatını verecek Rabbim canım sabır et Rabbim şifa versin
Ayy benmde göğsümden süt geliyodu. Çok korkuyordum çıkçak diye ama normalmiş çok şükür ki kalabildimmgöğsümdeost: 47869687 .!.:Allah razı olsun cnm cok sagol olsun yazarım yine
Bende prolaktin hormonu yani süt hormonu yuksek çıktı cnm doktor da ilaç verdi artı bi de guatr çıktı dahiliyeye git dedi guatr da süt hormonunu yükseltiyormuş ilaç da öyle bi ilaç ki yan etkileri saymakla bitmez cnm
İnsallah kırmızıları görmezsin cnm her açtığımda bakıyorum acaba senden bi gelişme var mı diye ha geldi ha gelecek gelmedi falan inşallah gelmez cnmKizlar bi sanciyla wc ye gidiyorum yine o acik sarimsi beyaz akinti. Umud etmeye bile korkuyorum. Nasil bi durum bu yaa
zeliş canım baya büyüdünüz sizde maşallah 2. trimester e az kalmış maşallah kuzuma yaa :) zaman ne çabuk geçiyor dimi daha dün konuşuyorduk burda gebelik hakkında :)A
Ayy benmde göğsümden süt geliyodu. Çok korkuyordum çıkçak diye ama normalmiş çok şükür ki kalabildim
Hamileyken mi süt geliyodu cnm hamilelik öncesi mi hamile değilken süt gelmesi süt hormonunun yüksek olduğunu gosteriyo benden süt gelmiyo ama yükselmiş stres hormonuymus strese girdiğin an çıkıyo iniyor şeker hastalığı gibiA
Ayy benmde göğsümden süt geliyodu. Çok korkuyordum çıkçak diye ama normalmiş çok şükür ki kalabildim
zeliş canım baya büyüdünüz sizde maşallah 2. trimester e az kalmış maşallah kuzuma yaa :) zaman ne çabuk geçiyor dimi daha dün konuşuyorduk burda gebelik hakkında :)
Evet ablacm aynen öyle üç haftamız kaldı 2. Trimester A :) çok çabuk hemde abla inşallah göz açıp kapayıncaya kadar kucağımda olur meleğim :) şimdi sıra cinsiyette :)zeliş canım baya büyüdünüz sizde maşallah 2. trimester e az kalmış maşallah kuzuma yaa :) zaman ne çabuk geçiyor dimi daha dün konuşuyorduk burda gebelik hakkında :)
Hamile değilken geliyodu ama sıkınca canım. Kendi akmıyordu. Hamileyken sıkınca da gelmiyor. Şuan yok mesela. Düzene giriyo sanırım. Ama benimki onla alakalı değildi galiba cnm ki hamile kalabildim öyle olsaydı kalamazdım benceHamileyken mi süt geliyodu cnm hamilelik öncesi mi hamile değilken süt gelmesi süt hormonunun yüksek olduğunu gosteriyo benden süt gelmiyo ama yükselmiş stres hormonuymus strese girdiğin an çıkıyo iniyor şeker hastalığı gibi
Bu haller bana çoook tanıdık nedense :)Kizlar ben cok halsizim ya is yapamiyorm. Dinleneyim diyorum gozlerim kapaniyo.
Ne zaman test yapacaksın canımKizlar ben cok halsizim ya is yapamiyorm. Dinleneyim diyorum gozlerim kapaniyo.
Artik bende suphelenmeye basladim canim yaBu haller bana çoook tanıdık nedense :)
Bugun daha 2. Gun gecikmede. Carsamba olsun bi de. Carsamba yada persembe yaparim heralde. hep husrana ugradim her test yapisimda. ondan beklemek istiyorum bu kezNe zaman test yapacaksın canım
Aynen ben.gibi :) İnşallah kırmızı çizgileri görcez btnem içime daha geçen aydan doğmuştuBugun daha 2. Gun gecikmede. Carsamba olsun bi de. Carsamba yada persembe yaparim heralde. hep husrana ugradim her test yapisimda. ondan beklemek istiyorum bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?