Biz Bize Yeteriz...

Göğüsleri sıkıp süt geliyorsa süt hormonu yuksek demek cnm sıkmaktan da hormon yukselebikiyomus belki de seninki sınırdaydi cnm bilemeyiz Allah in takdiri süt hormonu yuksek olup tedaviyle bi iki ay sonra hamile kalan da var 4 sene geçse de hamile kalamayan da var cnm bişey diyemem ama şükür sebebi bak ne güzel Allah seni daha fazla uğraştırmadan bebek sahibi yapiyo cnm darısı bize inşallah

Yaa kızlar ovulasyon bitti akıntı bitmedi şeffaf kokusuz sulu akıntım var hep ıslak çamaşırım ilk defa oluyor hsg ile ilgisi var mı acaba enfeksiyon olsa nasıl oluyor kokulumu

Yaa kızlar ovulasyon bitti akıntı bitmedi şeffaf kokusuz sulu akıntım var hep ıslak çamaşırım ilk defa oluyor hsg ile ilgisi var mı acaba enfeksiyon olsa nasıl oluyor kokulumu
Cnm benim kanamam 3 gün sürdü bitti ertesi gün sulu şeffaf akinti geldi ara ara kasik ağrılarim oldu herkeste değişiyor galiba seninki de belki filmdendir etkiliyor gerçekten biz ilk ilişkiyi yaşadık bugün ve ağrım ar

Ben adet oldum sandim ya. Hatta husrandayim su an. Hamilelik mi diyosun sen
Adette kahve akinti olmaz hiç bi şekilde doğal yollarla mi deniyosunuz herhangi bi sorun yoksa enfeksiyon vs. Bence hamilesin e adetin de gecikmiş 3 gün en son ne zmn iliskiye girdiniz kahve akinti yerleşme lekesi oluyo ama dediğim gibi enfeksiyon varsa da kahve akinti olabiliyor bi testle öğren bence neymiş

Evet dogal. En son 1 hafta once grdik iliskiye. Koti koku fln yoktu

Evet dogal. En son 1 hafta once grdik iliskiye. Koti koku fln yoktu
Erken gibi geldi bana ama olabiliyor da bünyede bünyeye değişir inşallah hamissindir bana öyle geliyor aslında psikolojik değilse tabi ki tüm belirtilerin hamileligi gösteriyor kahve akinti da psikolojik olacak değil sonuçta yumurtlama günlerinizı mi değerlendirdiniz cnm

Full degerlendirdik canim. Ve agrim da yok. Adetten once bnm kahvemsi gelirdi ama boyle degil. Pembemsi gbi olurdu. Pembeyle kahve karisik olirdu. Bu farkliydi. Sariyla kajve karisik gbiydi

Full degerlendirdik canim. Ve agrim da yok. Adetten once bnm kahvemsi gelirdi ama boyle degil. Pembemsi gbi olurdu. Pembeyle kahve karisik olirdu. Bu farkliydi. Sariyla kajve karisik gbiydi
Aynen adetten önce de kahve leke gelirmiş bazılarında bende olmaz hiç mesela ama bazılarında olurmuş en iyi kendini sen biliyosun cnm hiç olmazdı diyosun sarımsı bu sefer ilk kez diyosun bence hamilelik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…