- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.661
Trimester ne demek cnm çok merak ettim de soruyum dedim :)Evet ablacm aynen öyle üç haftamız kaldı 2. Trimester A :) çok çabuk hemde abla inşallah göz açıp kapayıncaya kadar kucağımda olur meleğim :) şimdi sıra cinsiyette :)
Göğüsleri sıkıp süt geliyorsa süt hormonu yuksek demek cnm sıkmaktan da hormon yukselebikiyomus belki de seninki sınırdaydi cnm bilemeyiz Allah in takdiri süt hormonu yuksek olup tedaviyle bi iki ay sonra hamile kalan da var 4 sene geçse de hamile kalamayan da var cnm bişey diyemem ama şükür sebebi bak ne güzel Allah seni daha fazla uğraştırmadan bebek sahibi yapiyo cnm darısı bize inşallahHamile değilken geliyodu ama sıkınca canım. Kendi akmıyordu. Hamileyken sıkınca da gelmiyor. Şuan yok mesela. Düzene giriyo sanırım. Ama benimki onla alakalı değildi galiba cnm ki hamile kalabildim öyle olsaydı kalamazdım bence
Yazamadım forum güncelleniyormuş anca oldu :) ben varım ama bir varsam 3 yokum tadilata kalkıştık evde dinlenmek için oturdukça giriyorumKizlar kimse yokmu yaa canim sikildi
Her uc aylik donemine verilen adTrimester ne demek cnm çok merak ettim de soruyum dedim :)
enfeksiyon kokulu rengi farkli olur canim ..belki yumurtlama devam ediyordurYaa kızlar ovulasyon bitti akıntı bitmedi şeffaf kokusuz sulu akıntım var hep ıslak çamaşırım ilk defa oluyor hsg ile ilgisi var mı acaba enfeksiyon olsa nasıl oluyor kokulumu
Canim bir gelisme varmiKizlar kimse yokmu yaa canim sikildi
Cnm benim kanamam 3 gün sürdü bitti ertesi gün sulu şeffaf akinti geldi ara ara kasik ağrılarim oldu herkeste değişiyor galiba seninki de belki filmdendir etkiliyor gerçekten biz ilk ilişkiyi yaşadık bugün ve ağrım arYaa kızlar ovulasyon bitti akıntı bitmedi şeffaf kokusuz sulu akıntım var hep ıslak çamaşırım ilk defa oluyor hsg ile ilgisi var mı acaba enfeksiyon olsa nasıl oluyor kokulumu
Ümit vermek istemiyorum ama sen hamilesin bence kahve akinti işaret yarın sabah hemen bi test yapmalısınCok hafif sulu ve sariyla karisik acik kahverengi bi akintm oldu kizlar.nedir bu
Ben adet oldum sandim ya. Hatta husrandayim su an. Hamilelik mi diyosun senÜmit etmek istemiyorum ama sen hamilesin bence kahve akinti işaret yarın sabah hemen bi test yapmalısın
Hmm sagol cnm degusikmis :) Biz de eşimle bugünü değerlendirdik ve sanırım filmden kasik ağrım var uzaniyorum bakalım hayırlısıHer uc aylik donemine verilen admesela 9 aylik her uc ayi 1 2. 3 diye trimester diye adlandiriliyor canim ..sen ne yapiyorsun
Adette kahve akinti olmaz hiç bi şekilde doğal yollarla mi deniyosunuz herhangi bi sorun yoksa enfeksiyon vs. Bence hamilesin e adetin de gecikmiş 3 gün en son ne zmn iliskiye girdiniz kahve akinti yerleşme lekesi oluyo ama dediğim gibi enfeksiyon varsa da kahve akinti olabiliyor bi testle öğren bence neymişBen adet oldum sandim ya. Hatta husrandayim su an. Hamilelik mi diyosun sen
Evet dogal. En son 1 hafta once grdik iliskiye. Koti koku fln yoktuAdette kahve akinti olmaz hiç bi şekilde doğal yollarla mi deniyosunuz herhangi bi sorun yoksa enfeksiyon vs. Bence hamilesin e adetin de gecikmiş 3 gün en son ne zmn iliskiye girdiniz kahve akinti yerleşme lekesi oluyo ama dediğim gibi enfeksiyon varsa da kahve akinti olabiliyor bi testle öğren bence neymiş
Erken gibi geldi bana ama olabiliyor da bünyede bünyeye değişir inşallah hamissindir bana öyle geliyor aslında psikolojik değilse tabi ki tüm belirtilerin hamileligi gösteriyor kahve akinti da psikolojik olacak değil sonuçta yumurtlama günlerinizı mi değerlendirdiniz cnmEvet dogal. En son 1 hafta once grdik iliskiye. Koti koku fln yoktu
Full degerlendirdik canim. Ve agrim da yok. Adetten once bnm kahvemsi gelirdi ama boyle degil. Pembemsi gbi olurdu. Pembeyle kahve karisik olirdu. Bu farkliydi. Sariyla kajve karisik gbiydiErken gibi geldi bana ama olabiliyor da bünyede bünyeye değişir inşallah hamissindir bana öyle geliyor aslında psikolojik değilse tabi ki tüm belirtilerin hamileligi gösteriyor kahve akinti da psikolojik olacak değil sonuçta yumurtlama günlerinizı mi değerlendirdiniz cnm
Aynen adetten önce de kahve leke gelirmiş bazılarında bende olmaz hiç mesela ama bazılarında olurmuş en iyi kendini sen biliyosun cnm hiç olmazdı diyosun sarımsı bu sefer ilk kez diyosun bence hamilelik :))Full degerlendirdik canim. Ve agrim da yok. Adetten once bnm kahvemsi gelirdi ama boyle degil. Pembemsi gbi olurdu. Pembeyle kahve karisik olirdu. Bu farkliydi. Sariyla kajve karisik gbiydi
Insallah yaa. Esim de ben de cok umutluyduk. Ama olmucaj heraldeAynen adetten önce de kahve leke gelirmiş bazılarında bende olmaz hiç mesela ama bazılarında olurmuş en iyi kendini sen biliyosun cnm hiç olmazdı diyosun sarımsı bu sefer ilk kez diyosun bence hamilelik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?