Biz Bize Yeteriz...

Aynen ben.gibi :) İnşallah kırmızı çizgileri görcez btnem içime daha geçen aydan doğmuştu
Evet sen hep diyodun. Bende taa 2 3 ay oncesinden bu ay icin umutluydum esim tatile cikacak diye. Insallah olur. Smdiye kdr takvimim hic gecikme göstermedi ya gununde geldi ya erken geldi. Son 2 aydir da erken geldi hep. Bukez gecikti. Aslinda gecen ay 27. Gun gelmsti onu dusunursek bugun gecikmenin 3. Gunu olmus oluyo

Geçen ay ayın kaçında olmuştun canım mesela geçen ay 30 unda oldun adet döngün 25 gün bile olsa bi daha ki ayın 30 u olmadan doktorlar gecikmiş saymıyor adeti

Geçen ay ayın kaçında olmuştun canım mesela geçen ay 30 unda oldun adet döngün 25 gün bile olsa bi daha ki ayın 30 u olmadan doktorlar gecikmiş saymıyor adeti
1 agustosta oldum. 27 agustos adet gunumdu. Doktoru bilmem de ben kendimi bildim bileli hafta hesabi yaparim. 3 haftada bir gelir. Takvime gore de bat dundu. Bilmiyorum yaa. Kafam karisti bak oyle deyince

1 agustosta oldum. 27 agustos adet gunumdu. Doktoru bilmem de ben kendimi bildim bileli hafta hesabi yaparim. 3 haftada bir gelir. Takvime gore de bat dundu. Bilmiyorum yaa. Kafam karisti bak oyle deyince
Yani tıbben böyle benim de gecikmem olmuştu Mart ta 6 gün ama sağlık ocağında ki ebe dediğim gibi hesapladı gecikmemiş dedi

Yani tıbben böyle benim de gecikmem olmuştu Mart ta 6 gün ama sağlık ocağında ki ebe dediğim gibi hesapladı gecikmemiş dedi
Ama sonucta insan kendini daha iyi biliyo. Ebe genel olarak hesapliyo. Herkesin döngüsü ayni degil ki. Herkesi ayni donguymus gibi degerlendirmek sacma bnce. Bakalm beklicem zaten. Persembe ayin 1 i.

Belirti var mı peki canım yorgunluk uyku vs.
Test yapmicam canim kararliyim. Ya inanilmaz uyku hali var. Temzlk yapiyorum. Bi cam siliyorum diger cama gecmek icin yarim saat yatiyorum hemen gozlerm kapaniyo. Ben bi solukta hepsini silerdm aslnda. Bu sabah adet oldm sandm ama tik yk. Sarimsi bi akintim var sadece.

Allah gönlüne göre versin inşaAllah canım hayırlısı olsun zeliş de öğrenmeden önce böyle şeyler yazıyordu heyecanla bekliyorum senden haber olmazsada bi daha ki aya inşaAllah ama birgün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…